Şimdi Ara

Skill Range

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar stream izlerken dikkatimi çekiyor , oyuncular çoğunluk smartcast kullanıyor orası tamam güzel ama hangi tuşla yapıyolarsa ezrealin qsu diyelim normalde böyle gözükmesi gerekirken  Skill Range gerekli yerlerde basıp rangei etrafta çember olarak görüyorlar bilen kullanan var mıdır

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar smartcast kullanmiyor. Normal oynuyorlar. Shifte basarak skill atinca smartcast gibi range isareti cikmadan atiyor

• smartcast kullansa skill rangeni gösterebliyon
  • Rilish kullanıcısına yanıt
    ama skill şeklinde bi gösterme değil direk rangei daireye alıyor bunda
  • Söylediği farklı birşey kullanacığı skill resimdeki gibi değilde daire şeklinde gözüküyor.
  • o ayarlardan yapılır dur oyundan bakam editleyeceğim

Edit:Enable line missile display onu işaretlerden hem smartcast olur hemde ez q su falan resimdeki gibi görünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rilish -- 18 Şubat 2014; 0:45:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "a" ya basınca attack move yapacağı zaman gelen range olmasın o ? Başka birşey ise bana da yazın.
  • Ben açıkcası bunlarla uğraşmıyorum, direk ayar yapıyorum. Q W E R otomatik atıyorum valla cok rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremses

Arkadaşlar stream izlerken dikkatimi çekiyor , oyuncular çoğunluk smartcast kullanıyor orası tamam güzel ama hangi tuşla yapıyolarsa ezrealin qsu diyelim normalde böyle gözükmesi gerekirken  Skill Range gerekli yerlerde basıp rangei etrafta çember olarak görüyorlar bilen kullanan var mıdır

Dostum biraz kurcala ayarları bulursun, ayarlardan yapılıyor. Ayrıca konuyu okuyanların %90ı anlamıyor çok ilginç :D

• quote:

Orijinalden alıntı: keremses

ama skill şeklinde bi gösterme değil direk rangei daireye alıyor bunda

Menzili göster gibi bişey var ayarlarda konudakilerin anlamamış ne demek istediğini

Smartcast gibin ama tek farkı ilk bastığında menzili gösteriyor çekince skilli attırıyor

• line missle display o . ayrıca smartcast olayı shift+ skill tuşu basınca oluyor ayarlamazsan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.