Bildirim
Skill Range
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar smartcast kullanmiyor. Normal oynuyorlar. Shifte basarak skill atinca smartcast gibi range isareti cikmadan atiyor
smartcast kullansa skill rangeni gösterebliyon -
ama skill şeklinde bi gösterme değil direk rangei daireye alıyor bunda -
Söylediği farklı birşey kullanacığı skill resimdeki gibi değilde daire şeklinde gözüküyor. -
o ayarlardan yapılır dur oyundan bakam editleyeceğim
Edit:Enable line missile display onu işaretlerden hem smartcast olur hemde ez q su falan resimdeki gibi görünür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rilish -- 18 Şubat 2014; 0:45:46 > -
"a" ya basınca attack move yapacağı zaman gelen range olmasın o ? Başka birşey ise bana da yazın. -
Ben açıkcası bunlarla uğraşmıyorum, direk ayar yapıyorum. Q W E R otomatik atıyorum valla cok rahat. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: keremses
ama skill şeklinde bi gösterme değil direk rangei daireye alıyor bunda
Menzili göster gibi bişey var ayarlarda konudakilerin anlamamış ne demek istediğini
Smartcast gibin ama tek farkı ilk bastığında menzili gösteriyor çekince skilli attırıyor
line missle display o . ayrıca smartcast olayı shift+ skill tuşu basınca oluyor ayarlamazsan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X