Şimdi Ara

Skill Menzilini Görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar. Bir şeyi çok merak ediyorum ve işime yarayacağını düşünüyorum. Sorum şu ; bazı yayıncılar bir tuşa basarak skill rangeini görebiliyor. Mesela Ezreal'ı smartcastte oynuyor ama bir tuş + q'ya basarak q'nun menzilini görebiliyor. DH'de çok az konu açılmış bununla ilgili ve ayarlar kısmından kolayca yapılıyormuş önceden. Şimdi çok karışık. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum fare imlecini skill ikonunun üstüne getir menzil gözüküyor
    neden kasıyosun ki kendini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shift+kullanmak istediğin skill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox in the Box -- 19 Mayıs 2016; 10:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triloggy

dostum fare imlecini skill ikonunun üstüne getir menzil gözüküyor
    neden kasıyosun ki kendini

Hocam işte onunla uğraşmak istemiyorum bir şeyin kolay yolu varken neden zorunu tercih edeyim ki :)

• Ayarlar kısmında otomatik kullan ve normal kullan şeklinde iki tane tuş ayarı mevcut. İlk olarak bunlardan otomatik kullanı seçeceksin. Aynı pencerede hafif aşağı inersen aşağıdaki resimdeki kısımları göreceksin. Daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi ayar yapacaksın. Profesyonel oyuncularda aşağıdaki şekilde kullanıyorlar.

Skillerin menzilini görmek için:
     Skill Menzilini Görmek

Itemların menzilini görmek için:
     Skill Menzilini Görmek

Bu ayarları yaptıktan sonra skillere direk basarsan her zamanki gibi direk atar. Shift ile bastığın zaman da skill menzillerini görüp kullanabilirsin. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 19 Mayıs 2016; 10:38:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Ayarlar kısmında otomatik kullan ve normal kullan şeklinde iki tane tuş ayarı mevcut. İlk olarak bunlardan otomatik kullanı seçeceksin. Aynı pencerede hafif aşağı inersen aşağıdaki resimdeki kısımları göreceksin. Daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi ayar yapacaksın. Profesyonel oyuncularda aşağıdaki şekilde kullanıyorlar.

Skillerin menzilini görmek için:
     Skill Menzilini Görmek

Itemların menzilini görmek için:
     Skill Menzilini Görmek

Bu ayarları yaptıktan sonra skillere direk basarsan her zamanki gibi direk atar. Shift ile bastığın zaman da skill menzillerini görüp kullanabilirsin. Kolay gelsin.

Hocam cidden çok teşekkür ederim. 1 haftadır araştırıyorum böyle bir cevap bulamadım.

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.