Skechers CLAW HAMMER suya dayanıklı erkek spor ayakkabı 492 tl. Skechersin normal ayakkabılarının bile artık 500 tl civarından başladığını düşününce bence ayakkabının fiyatı oldukça iyi. Ürün normalde 800 tl civarı bir fiyata satılıyor ve uzunca süredir gördüğüm en dip fiyatlardan biri. İlgilenen varsa değerlendirebilir. Skechers CLAW HAMMER Spor Ayakkabı Erkek https://www.amazon.com.tr/Skechers-Erkek-Hammer-Y%c3%bcr%c3%bcy%c3%bc%c5%9f%c3%bc-Erkek-Numara/dp/B075FYMPC3/ref=asc_df_B075FYMPC3/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510749509877&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=18016929550991587804&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056783&hvtargid=pla-713291730959&th=1&psc=1 |
Skechers CLAW HAMMER erkek spor ayakkabı 492 tl

-
-
çok güzel bir ayakkabı ama çok ayakkabım var vallahi alırdım hammer model outdoor suyada dayanıklı bir model 42 yada 42,5 giyiyorsanız eğer 41 yada 41,5 alın
-
Kalibi dar hocam, naptin. Aynisinin mavisi var bende. 42 giyerim normalde. Bu ayakkabida 43 oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tuhaf. yazlık skecherslarım 43 numara, bu ayakkabıyı 42,5 giyiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kalıbı geniş özellikle kışlık modelleri Skechers az bol yapıyor. Adidas, Nike 43 giyen 42,5 almalı. Her model birbirini tutmuyor cm. olarak 27,5 42,5 oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07W4MGZVD/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1bu nasıl sizce ?
-
Benim de gözüme çarptı ama biraz açık renk füme ya da siyah olsa bence iyiydi.
Dayanamadım aldım vallaha kuponu da kullandım 408 e geldi piyasaya göre çok iyi fiyat diğer sitelerde en ucuz 591 tl kendi sitesinde 729 tl .
-
Tabani filan cok yumuşak bir ayakkabı olduğu için aslinda 1 numara dar yada genis almak cok farketmiyor demekki, mesajlara bakarsak, ayakkabı ayağı sarıyor. Ayagin kalibina uyum sağlıyor. Gavur yapmış, venom gibi senle bütünleşiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 14 Kasım 2021; 22:12:2 >
hangi kuponu hocam
İlk siparişe özel mapp30 vardı onu mobilden olacak
-
nasıl kupon hocam
Aldık bakalım, haber veren arkadaşa @banx teşekkürler
Aldığınız modelleri atarmısınız arkadaşlar
-
Bu tarz su gecirmez ozellikli ayakkabi ariyodum iyi denk geldi haber veren arkadasa tesekkur ederim
Hayırlı olsun
yazlık skechers ım 44.5 bu nu 44 mü alsam 45 mi bilemedim
-
Skechers da hep 44 giyerdim. Bir önceki aldığım skechers ayakkabım 44 numaraydı ve ayağımı oldukça sıkıyor. Öyle olunca ben 45 numara aldım. Karar sizin tabii.
benimde 44 müş zaten 44.5 nerden çıkardıysam ama 44 iyi skechers da bana nike da 45 giyiyorum
En Beğenilen Yanıtlar

Tabani filan cok yumuşak bir ayakkabı olduğu için aslinda 1 numara dar yada genis almak cok farketmiyor demekki, mesajlara bakarsak, ayakkabı ayağı sarıyor. Ayagin kalibina uyum sağlıyor. Gavur yapmış, venom gibi senle bütünleşiyor |
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- setcard geçen yerler
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
- qnb maaş kampanyası
- kim gb ister puan hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X