Şimdi Ara

Skechers ayakkabılar kaliteli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skechers markası ve ayakkabıları nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok rahatlar, ama gereksiz pahalı bana kalırsa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzel rahat ama bana biraz kolay yıpranıyormuş gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli diyemem ama inanılmaz rahat. Favori modelim go run 600. Bulsam stok yapacağım :D
  • Bi ara alayım dedim kendime sonra araştırdım baktım, ayakkabı rahat herkes memnun orası tamam ama herkes aynı şeyden şikayetçiydi;
    "Ayakkabı çok çabuk dağılıyor."
  • rahat olmasına rahatlar fakat dayanıklı olduklarını düşünmüyorum.
  • rahat 10 daln fazla cift eslkitmisimdir ama sunu soyliyeyim hep 3 cift halinde almama ve asla ust uste giymeme bakmama ragmen 1 yil bile dolmadan ayakkabilar dagilmaya basliyor 1 yili biraz astiginda direk cop bakimini yapmaz hassas davranmazsaniz onuda gormez

tabi bana gore dunyanin en rahat ayakkabisidir suan dolar kurundan dolayi alternatif ariyorum memory foamli falan evde 300 lira harcayip 2 cift aldigim comfort serisi ayakkabilarimi kullanamiyorum bosa harcadim ama bir skechers ada 300 tl verirsem 1000 tl ye ayakkabi almis olacagim cok dertliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Timberland mi Adidas Gore-Tex mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayakkabılarından uzak dur diyeceğim 2 marka var birisi skechers diğeri hotiç.

• bence konuya yazanlara inanma. ben zamanında kendime 2 çift kardeşimede 2 çift almıştım 2 yılı geçti,ayakkabılar sağlam ve hala kullanıyoruz. ben aldığımda marka daha bu kadar bilinmiyordu,millet s sembolünü görünce,renkli ayakkabı görünce, bu ne dermiş gibi bakıyordu. bazı kişiler ayakkabıyı nasıl kullanıyor bilmiyorum ama bildiğin parçalıyorlar, top oynasan o duruma gelmez.yani bazı kişiler ayakkabı kullanmayı bilmiyor, suçuda ayakkabıya atıyor benim gördüğüm.

skechers ayakkabılar tam bana göre çünkü antalya havası sıcak 1 yılda 10 ay giyebiliyorum ayakkabıları, ayakkabının hava almasıda kullanımı etkiliyor, en önemlisi ise tabanın rahatlığı. ben memory foam ve flex sole ayakkabıların rahatlığını seviyorum. ama şimdi biri gidipte karda - çamurda bu ayakkabıyı giyip sonra ayakkabı açılıyor derse saçmalamış olur. sorun varsa yaz.

• alınır mı?
  • Sıcak fırsatlardaki dolandırıcı sitesi paylaşımını düzelttikten sonra alınır

• Amerika’da kinetix yerine geçiyor . Burda kinetix seviyorsan gönül rahatlığı ile alabilirsin

• 1 yılda pert oluyor o paraya değmez
  • Adidas Cloudfoamlar cok rahat hem tipleri çorap gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skechers alternatiflerini deneyen oldu mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.