Şimdi Ara

Skarner Off-Tank ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Skarner'a off-tank kasılır mı ? Full tank kasmam gerekiyor heralde adamlar öyle yapıyorlardı. Lateye doğru hasar çok fazla çıkaramıyorlar. Ben de fazla hasar çıkaramayınca oynayabileceğimi sanmıyorum. Bana hasar çıkarabileceğim bir Skarner buildi önerirmisiniz ? Yoksa Merkür'ün adımları Buzdoğan Randuin Bir de zafer bişeyiydi altın bir kask jungle itemi olarakda Akıncı palası efsun olarak zıpkın. Bu itemle hasar çıkarıp adam kesebilirmiyim ?
    Edit:Bir de AD rünleri olur mu Skarner'a Kırmızılar Hasar Sarılar Zırh Maviler Büyü Direnci Cevherler de Saldırı Hzı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EttenNebula -- 1 Mayıs 2015; 12:55:07 >

• Akıncı Palası ne beyler?

Ben olsam Trinity+tank çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 1 Mayıs 2015; 13:01:55 >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Akıncı Palası bir çarp itemi. Hani varya Avcı palasından mavi çarpa felan geçiriyoz işte bu da onlardan birisi. Ne işe yarar ? Şu işe yarar attığın kişiye hasar vermez fakat adamdan 6 sanyie %20 daha az hasar almanı sağlar. Udyr mükemmel olur kendisi.
  • shakarez takip et skarner kayle maindir kendileri.

Bu da smurfu olmasi lazım
    http://euw.op.gg/summoner/userName=crystal+vanguard

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EttenNebula

Akıncı Palası bir çarp itemi. Hani varya Avcı palasından mavi çarpa felan geçiriyoz işte bu da onlardan birisi. Ne işe yarar ? Şu işe yarar attığın kişiye hasar vermez fakat adamdan 6 sanyie %20 daha az hasar almanı sağlar. Udyr mükemmel olur kendisi.

Skirmisher's Sabre? Tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.