Şimdi Ara

SKANDAL! Yandaş LigTV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baytar

İyi de bu kuralla kimse oynamadı ki. İngilizler futbolu bulduğu günden beri bu kural böyle. Topun tamamı çizgiyi terk etmeden çıkmış sayılmaz. Premier lig deki gol çizgisi teknolojisi de bu mantıkla çalışıyor.

Hayır. Çok net hatırlıyorum,yarısı geçerse aut/gol/taç sayılıyordu. Erman Hocanın maratonda olduğu zamanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • quote:

İyi de bu kuralla kimse oynamadı ki. İngilizler futbolu bulduğu günden beri bu kural böyle. Topun tamamı çizgiyi terk etmeden çıkmış sayılmaz. Premier lig deki gol çizgisi teknolojisi de bu mantıkla çalışıyor.

Kural ne zaman çıkmış araştır önce bi :D savuncam diye kolpa yapmayın

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • quote:

Sen söyle de biz bilelim. Ben 29 yaşındayım, 1999 yılında lisanslı olarak futbol oynamaya başladım. O gün bugündür ben bu kuralı böyle biliyorum.

Gerçekten önceden yarısı diye bişe vardı.

• Tamamının çizgiyi terketmesi gerekiyor, pozisyonda terketmiyor, dün akşamdan beri neyi tartışıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yemişim izdüşümünü kural fenerbahçeye olunca neler çıkıyor arkadaş şaka gibi. O top ev sahibi takımı alehine oluyorsa hemen ault kararını vereceksin bitti...

Cüneyt Çakır 2 sene önce derbide Meirelesi attı diye bizi resmen tokat manyağı yapmıştı o maçta unutmadım. İçerde maçları böyle yönetirler bize gelince yok izdüşüm bilmem ne acayip kurallar çıkar.
    Yaşın kaç bilmiyorum ama zaten Erman Toroğlu maratondan ayrılalı neredeyse 6-7 sene oldu. Hadi ben 18 yaşıma kadar olan kısımda aklımın başımda olmadığını varsayıyorum, en az 10 yıllık mazide bu kural böyleydi.

Kaldı ki bu kural geçen sezon da çıkmış olabilir.Futbolun en önemli aksiyonu nedir? GOL. Gol olması için ne olması lazım? Kale direklerinin arasında topun tamamen çizgiyi terk etmesi. E biz bu kuralı bilmiyorsak, yanlış biliyorsak, bilgimizi güncelleyememişsek, biz neyi tartışıyoruz?

Nasıl gol olacağını bilmiyoruz, oturmuş takıma 11 falan yapıyoruz. Bu işten 3 milyon euro kazanan adamı eleştiriyoruz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşuz.
    Komik.

MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

SKANDAL! Yandaş LigTV

Gel, sen de gel, bu açı ve fotoğrafla bu topun çizgiyi geçip geçmediğini nasıl anlıyorsun bize de anlat.

MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

SKANDAL! Yandaş LigTV

Gel, sen de gel, bu açı ve fotoğrafla bu topun çizgiyi geçip geçmediğini nasıl anlıyorsun bize de anlat.

Lig tv ayağına top değmeden olan halini koyarak kamoyunu yanıltıyor.
    Bu koyduğum pozisyonda bile ayağıyla topa değdiği an olmamasına rağmen çizgiyle belki çok az bir teması var.

Niye tam Volkan'ın topa dokunduğu anın karesi yok.
    Ayağı gerideyken paylaşılan fotolar ne arkadaş.
    Topu sihirle mi çevirdi bu adam.

Daha topa ayağı değmeden top çok az çizginin üzerindeyse o top değdiğinde çıkmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne ya geçti-geçmedi... açı izlemedim o nedenle hakem hakkında konuşmayacağım. Sadece özete baktım. Top çizgiyi geçmemiş. Bu çok net!

Hakemle ilgili konuşmaya gelince... Adamlardan tık yok kaç senedir. Bir maçta hakem hatası aleyhine hemen yönetici tehditler savuruyor. Eğer YD kendine söylenenleri yutup ceza verdirmezse gerçekten FB yalakasıdır!

Ersan ' a laf söyleyen FB lilere gelince... Diego Lugano gibi Türkiye'ye gelmiş geçmiş en çirkef defanslarından biri eğer BJK'de oynamış olsaydı oynadığı maçların yarısını kırmızı karttan dolayı oynayamazdı . FB'den tık yoktu?

Geçen sene bırakın topun 2-3 cm ile dışarı çıkmasını Emenike resmen hakemin yanında soyundu ama kart görmedi. Bakın diğer hatalı(!) kararları demiyorum oyuncunun hakemin yanında formasını çıkartmasını diyorum.

BJK taraftarı hakemden yakınırken ağlamak oluyor da yönetici çıkıp konuşnca ne oluyor? Gerçekten bu lig rezalet bir lig. İzlemeyi bıraktığım kadar rezil bir lig.

Sadece ligde değil ayrıca. Milli maçta bile ilk 11'e giremeyenler Terim torpiliyle maç yapıyor. Ne diyeyim ki?

• quote:

Üstad öyle diyorsun da bak yarım saattir işi gücü bıraktım, oturdum internette arıyorum. Futbol kurallarının tarihsel gelişimine bakıyorum, hafızamı yokluyorum. Hiçbir veri yok.
    Yaşın kaç bilmiyorum ama zaten Erman Toroğlu maratondan ayrılalı neredeyse 6-7 sene oldu. Hadi ben 18 yaşıma kadar olan kısımda aklımın başımda olmadığını varsayıyorum, en az 10 yıllık mazide bu kural böyleydi.

Kaldı ki bu kural geçen sezon da çıkmış olabilir.Futbolun en önemli aksiyonu nedir? GOL. Gol olması için ne olması lazım? Kale direklerinin arasında topun tamamen çizgiyi terk etmesi. E biz bu kuralı bilmiyorsak, yanlış biliyorsak, bilgimizi güncelleyememişsek, biz neyi tartışıyoruz?

Nasıl gol olacağını bilmiyoruz, oturmuş takıma 11 falan yapıyoruz. Bu işten 3 milyon euro kazanan adamı eleştiriyoruz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşuz.
    Komik.

26 yaşındayım hocam. Tartışamamızın nedeni futbolun bakirliğini kaybetme sebebi. Futbola teknoloji bulaştıkça zevki kaçmaya başlıyor. Gol çizgisi teknolojisi,çipli top vs yetmiyormuş gibi durmadan kurallarla oynuyorlar. Bahsettiğim olayı hatırlayanlar illali olucaktır. Eskiden dediğim gibiydi. Çok küçük yaştan beri futbolla ilgiliyim ve emin olmasam inan söylemem.
    En son mesela ofsayt kuralı değişti dediler. Eskiden zaten böyleydi ne ara ne amaçla değiştirdiniz şimdi neden geri döndünüz neden kurcalayıp dıruyorsunuz demek istiyorum bu futbolun büyüklerine. Bırakın bakir kalsın biz futbolu böyle sevdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Hayır. Çok net hatırlıyorum,yarısı geçerse aut/gol/taç sayılıyordu. Erman Hocanın maratonda olduğu zamanlar.

Benim de bildiğim kadarıyla futbolun icadından beri tamamının geçmesi gerekiyor. Kuralda değişiklik falan olsa duyardık.

Zaten yarısı olayı çok saçma ve tespiti daha zor.

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Benim de bildiğim kadarıyla futbolun icadından beri tamamının geçmesi gerekiyor. Kuralda değişiklik falan olsa duyardık.

Zaten yarısı olayı çok saçma ve tespiti daha zor.

Hocam ordaki asıl kural şudur. Mantıken topun yarısından fazlası çizgiyi geçerse çizgi içine temas etmiş olur. Şimdi ise kuş bakışı bakınca temas olmayacak falan diyorlar.

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır futbolun ana unsurlarını etkileyecek bir kural değişikliği yapılmadı. Belki de spor dalları arasında kuralları en az değişikliğe uğrayan futboldur.

Ofsaytla alakalı olarak da, ofsayt çok yoruma açık bir kural. Bir bayan arkadaşıma ofsayt nedir? dediğimde şunu demişti:
    -Toplum içinde birisi bir pozisyona ofsayt diyorsa o pozisyon ofsayttır

Genelde kart kullanımları ile alakalı güncellemeler yapılıyor, bunun da sebebi akan zamanda yaşanan değişimler.

Ben özellikle gol çizgisi teknolojisinin oyuna dürüstlük katacağını düşünüyorum. Sonuçta yoruma açık bir durum değil, top geçmiştir ya da geçmemiştir. Özellikle gol pozisyonlarında topun havada olduğu anlarda, ya da topla hakemin arasında bir oyuncu girip hakemin görüş açısını ve pozisyonunu kaybettiği anlarda hakeme yardımcı olması bakımından son derece yerinde bir teknoloji.
    Kale arkasındaki ilave yardımcının olmadığını varsayalım. Sizce normal yardımcı hakem ve orta hakemin Volkan Şen'in pozisyonunda karar verme şansı, açısı ve pozisyonu var mı? Biz dünden beri 50 kameradan görüntü alıp karar veremedik, hala diyorlar ki o görüntü yanlış, başka görüntü var Lig Tv saklıyor vs.
    Bir TS-FB maçında Egemen kaleye giden topu çıkarmıştı. İlave yardımcı da yoktu o zaman. Top 50 metreden geliyor, yardımcı hakem ve orta hakem o anda o kararı nasıl verecek? %50 şansı var işte. Atacak, ya tutarsa.

Bu arada yaşınızı da ne kadar geri gidebileceğinizi öğrenebilmek adına sordum. Yanlış anlaşılma olmasın.

MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

• quote:

Uzun zamandır futbolun ana unsurlarını etkileyecek bir kural değişikliği yapılmadı. Belki de spor dalları arasında kuralları en az değişikliğe uğrayan futboldur.

Ofsaytla alakalı olarak da, ofsayt çok yoruma açık bir kural. Bir bayan arkadaşıma ofsayt nedir? dediğimde şunu demişti:
    -Toplum içinde birisi bir pozisyona ofsayt diyorsa o pozisyon ofsayttır

Genelde kart kullanımları ile alakalı güncellemeler yapılıyor, bunun da sebebi akan zamanda yaşanan değişimler.

Ben özellikle gol çizgisi teknolojisinin oyuna dürüstlük katacağını düşünüyorum. Sonuçta yoruma açık bir durum değil, top geçmiştir ya da geçmemiştir. Özellikle gol pozisyonlarında topun havada olduğu anlarda, ya da topla hakemin arasında bir oyuncu girip hakemin görüş açısını ve pozisyonunu kaybettiği anlarda hakeme yardımcı olması bakımından son derece yerinde bir teknoloji.
    Kale arkasındaki ilave yardımcının olmadığını varsayalım. Sizce normal yardımcı hakem ve orta hakemin Volkan Şen'in pozisyonunda karar verme şansı, açısı ve pozisyonu var mı? Biz dünden beri 50 kameradan görüntü alıp karar veremedik, hala diyorlar ki o görüntü yanlış, başka görüntü var Lig Tv saklıyor vs.
    Bir TS-FB maçında Egemen kaleye giden topu çıkarmıştı. İlave yardımcı da yoktu o zaman. Top 50 metreden geliyor, yardımcı hakem ve orta hakem o anda o kararı nasıl verecek? %50 şansı var işte. Atacak, ya tutarsa.

Bu arada yaşınızı da ne kadar geri gidebileceğinizi öğrenebilmek adına sordum. Yanlış anlaşılma olmasın.

Bende Futbol hatalar oyunudur taraftarıyım. Hakem gördüğünü çalmalı görmediğini değil.Eskiden daha zevk veriyordu futbol. Çünki bir standart vardı. Şimdi ise yok gol çizgisi teknolojisi yok piero vs futbol siyasete dönüştü resmen. 10 konunun 9 u tartışma konusu forumda,en basit örnek. İnsanlar artık futbolu yorumlamıyor,tartışıyor. Yok kulak çekerim,yok konuşursam yer yerinden oynar vs vs. Bunlar beni futbol soğutuyor ve bunun ana nedeni futbolun endüstriyelleşmesi.
    Ben mantıklı düşünme taraftarıyım. Nasıl pasif ofsayt mantıklı ise,çizgi olayınada bir standart getirip mantık çerçevesinde insanlar bilgilendirilmeli.

• 2 hafta önce Rıdvan ve Güntekin konuşmalarında benzer bir pozisyonda Rıdvan bir sürü kural geveleyip kesinlikle ofsayt değil dedi, bugün ise ofsayt diyor bu nasıl bir şeydir anlamadım :) Ayrıca bu pozisyonu yazın bir kenara yarın bir gün kale çizgisinde böyle bir pozisyon olur ve gol verilir bakalım o zamanda top çizgiyi geçmedi dicek misiniz :)

Piero vs. bunlar başka tartışma konuları. Gol çizgisi teknolojisi oyunun içinde bir teknoloji, piero ise maç sonrası laf geveleme. Teknoloji hayatın her alanına giriyor, futbola neden girmesin? Frikik spreyi girdi, titreşimli bayraklar girdi, hakemler arası telsiz girdi.

Valla hocam kusura bakma ama sen elma ile armutu fena halde karıştırıyorsun. Topun oyun alanını ne şekilde terk edeceğinden bahsediyorduk, sen Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına, tv'deki piero teknolojisine falan gelip olayı bambaşka yerlere taşıdın. Önce neye karşı olduğuna bir karar ver sonra devam edelim.

MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

•  SKANDAL! Yandaş LigTV
  • İlk golün ofsayt olduğunu, 3. gol öncesi faul olduğunu, Ersan'ın atılmayışını es geçip buna mı takıldınız? Lig tv'nin yanlı görüntü verdiğini düşünüyorsanız sonuna kadar katılıyorum, Markoviç'e yapılan suikast girişiminin tekrarını izleyemedik, Caner'in göbeğine çarpan topu 3 kez izlerken!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.