Şimdi Ara

Skandal soru: Bacaklarını kapadın mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İspanya'da bir hakimin, tecavüz mağduruna, 'Bacaklarını kapadın mı?' sorusunu sorması tepki çekti.

İspanya’da Maria del Carmen Molina Mansilla adlı hakimin, tecavüz mağduru bir kadına, “Bacaklarını ve tüm kadın organlarını kapadın mı?” diye sorması tartışma yarattı. Hakimin görevden alınması isteniyor.

Independent’ın haberine göre, hakimin mağdura inanmadığı için söz konusu soruyu sorduğu düşünülüyor. Cinsiyet suçları kurbanları için kampanya yapan Clara Camoamor Association’dan Blance Estrella Ruiz, “Mağdurun ifadesine açıkça inanmadı ve onun yanıtlamasına izin vermeden soru sormaya devam etti” ifadesini kullandı. Ruiz, “Bu şekildeki sorular incelemeler için gerekli değil ve mağdurun itibarını ihlal ediyor” dedi.

Hakim Maria del Carmen Molina Mansilla konuyla ilgili açıklama yapmayacağını duyurdu.

Kaynak: http://m.milliyet.com.tr/skandal-soru-bacaklarini-kapadin/dunya/detay/2206946/default.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Desene ispanya da gerici olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bacağını açtıysa rızası vardır. Ayrıca tecavüzcü kravatla gelirse ceza bile almayabilir.

Haklıymışsınız akgençler. Dünya hakimi olacağız. Adaletimiz İspanya'ya ulaşmış. 2023'te Yeni Osmanlıya katılacaklar inşAllah.
  • Dur sen yazmadan ve konusu gelmeden, senin yerine ben yazayım;

Yahu konuyu İslamiyete nasıl getirdiniz, anlamadım.

İkimiz de çok akıllıyız.

• Şu olayı bile islama bağladınız ya. Samimiyetsizliğiniz yine ortaya çıktı. Konuyla ilgili yorumu yok adamın gelmiş yok sünniydi yok islamdı bla bla...

• İşte yobazlık böyle bir şey

• Bu konuları burada 2 kişi açıyor, konuya girmeden açan kişinin nickine ya da konuya girdiğinizde içeriği okumadan nicke baktığınızda hedefin, amaçlananın ne olduğunu anlıyorsunuz. Henüz filizlenmemiş bakış açısı ve kuvvetlenmemiş zihin algısıyla insanoğlunun hiçbir biyolojik sınıfa ve yaşa uygun hareket etmediği örneğini çarpıcı detaylarıyla, bir o kadar da trajedik bir ölçüyle gün yüzüne, hatta sanal platforma taşınmış hali. Uzak durunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuları açan eleman ispanyanın katolik olduğundan habersiz. Bir de avukatım falan diyordu bu kadar kısıtlı dünyası olan ergen gibi bir avukatı hayatımda ilk kez görüyorum. Tabi kendisi daha önce burada yazıp çizen sonra hesabı çizilip tekrar gelen siyasal islamcı geçinen ergenlerden değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Bu konuları burada 2 kişi açıyor, konuya girmeden açan kişinin nickine ya da konuya girdiğinizde içeriği okumadan nicke baktığınızda hedefin, amaçlananın ne olduğunu anlıyorsunuz. Henüz filizlenmemiş bakış açısı ve kuvvetlenmemiş zihin algısıyla insanoğlunun hiçbir biyolojik sınıfa ve yaşa uygun hareket etmediği örneğini çarpıcı detaylarıyla, bir o kadar da trajedik bir ölçüyle gün yüzüne, hatta sanal platforma taşınmış hali. Uzak durunuz.

Fark etmeniz ve bunu betimlemeniz çok iyi olmuş. Yorumunuzu okumamış olsaydım benzer birşeyi ben tekrarlayacaktım.

Belirli 2 yada 3 kişi, sürekli bu tür (taciz, tecavüz) suç ve suçları özellikle konu altına alıyorlar.

Zihin altı denilen bir dürtüyle mi hareket ediyor bu insanlar, bilinmez.

Sanki başka bir haber başlığı yokmuş gibi. Sürekli aynı üye, hep aynı konu haberleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bu konuları açan eleman ispanyanın katolik olduğundan habersiz. Bir de avukatım falan diyordu bu kadar kısıtlı dünyası olan ergen gibi bir avukatı hayatımda ilk kez görüyorum. Tabi kendisi daha önce burada yazıp çizen sonra hesabı çizilip tekrar gelen siyasal islamcı geçinen ergenlerden değilse.

Banane ispanyanın katolikliğinden dini inancından yahu. Ben onunla ilgili birşey mi dedim ? Ben haberi paylaştım sadece. Yine konuyla alakasız yine saçma sapan yorumlar. Konu ilginizi çekmiyorsa yorum yapmayın zorla değil.

• Laheeeyyy paralel İspanyaaaa!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Bu konuları burada 2 kişi açıyor, konuya girmeden açan kişinin nickine ya da konuya girdiğinizde içeriği okumadan nicke baktığınızda hedefin, amaçlananın ne olduğunu anlıyorsunuz. Henüz filizlenmemiş bakış açısı ve kuvvetlenmemiş zihin algısıyla insanoğlunun hiçbir biyolojik sınıfa ve yaşa uygun hareket etmediği örneğini çarpıcı detaylarıyla, bir o kadar da trajedik bir ölçüyle gün yüzüne, hatta sanal platforma taşınmış hali. Uzak durunuz.

Fark etmeniz ve bunu betimlemeniz çok iyi olmuş. Yorumunuzu okumamış olsaydım benzer birşeyi ben tekrarlayacaktım.

Belirli 2 yada 3 kişi, sürekli bu tür (taciz, tecavüz) suç ve suçları özellikle konu altına alıyorlar.

Zihin altı denilen bir dürtüyle mi hareket ediyor bu insanlar, bilinmez.

Sanki başka bir haber başlığı yokmuş gibi. Sürekli aynı üye, hep aynı konu haberleri.

Üstü örtülsün dimi bu tarz haberlerin. Kimse konuşmasın istiyorsunuz. Yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mansurhusrev

quote:

Bu konuları açan eleman ispanyanın katolik olduğundan habersiz. Bir de avukatım falan diyordu bu kadar kısıtlı dünyası olan ergen gibi bir avukatı hayatımda ilk kez görüyorum. Tabi kendisi daha önce burada yazıp çizen sonra hesabı çizilip tekrar gelen siyasal islamcı geçinen ergenlerden değilse.

Banane ispanyanın katolikliğinden dini inancından yahu. Ben onunla ilgili birşey mi dedim ? Ben haberi paylaştım sadece. Yine konuyla alakasız yine saçma sapan yorumlar. Konu ilginizi çekmiyorsa yorum yapmayın zorla değil.

Bilmiyorsan ne yazıyorsun? Katolikleri protestanlar gibi geniş mi sandın. Onlar senin selefiler ayarında. En katı mezhep.
    Yorum da yaparım forum kimsenin malı değil.

• islama saldıracak bir yer yakalayamadım. o zaman önemli bir haber değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mansurhusrev

quote:

Bilmiyorsan ne yazıyorsun? Katolikleri protestanlar gibi geniş mi sandın. Onlar senin selefiler ayarında. En katı mezhep.
    Yorum da yaparım forum kimsenin malı değil.

Katolikliği mezhebi dini olaya karıştıran sensin. Diyorsun ki bu eleman ispanyanın Katolik olduğundan habersiz. Ne alakası var ? Ben ispanyanın dini inancıyla ilgili birşey söylemedim ki. Konuyu saptırıyosun kendi kendine.

Bu arada beni selefilikle itham etmişsin. Gülüyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansurhusrev -- 9 Mart 2016; 22:40:40 >

• Kız mıdır kadın mıdır bilmem

• Bu konuyu İslama bağlayan terbiyesizin önde gidenidir. Konuya yorum yapan biçarelerin de gayreti bellidir. Bunlarında o hakimin kafasından farklı olduğu söylenemez. Sadece kulvarları farklı.

• http://www.hurriyet.com.tr/ispanyol-hakimden-tepki-ceken-soru-tecavuze-ugrarken-bacaklarini-kapattin-mi-40066267
    hürriyetteki habere göre bu kişiler evliymiş.
    Beş aylık hamile olan tecavüz kurbanı, polise başvurarak """eşinin""" kendisini fiziki ve cinsel olarak istismar ettiğini’ söylemişti.
    Eşinin kelimesi kullanılmış.
    Belki hakim bu yüzden olaya şüpheli yaklaşmış olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu İspanya da geçiyor .yorumlar İslamiyet ile
    İlgili .ya nasıl beyinler var bu forum da..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.