Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Trailer

Genel olarak çok fazla özellik var, adamlar roman gibi server tanıtımı yapmış ayrıntılı bilgi için elitepvpers'daki konuya kesinlikle bakın; http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/3005572-skalidor-90-cap-ch-only-play2win-automatic-events-no-goldbotting.html

Ben daha önce velestia'da oynamıştım yine aynı kişilerin serverı, orada arkaşımla beraber baya zevk almıştık oyundan ve oldukça fazla yenilik vardı oyunda,bota bırakma ihtiyacı olmuyordu. Bu serverda ise kendilerini aşmışlar bana göre oldukça fazla radikal yenilikler var. Bence çok güzel olacak server, birkaç arkadaşımla beraber başlamayı düşünüyoruz forumdan da gelen olursa bir guildde toplanabiliriz.

Servera gelirsek başlıca yeniliklerden bahsedeyim;
    * Guild ve union'da değişiklere gitmişler 2 tane guildmaster olabiliyor ve guild üyesi 50den 32ye düşürülmüş,union en fazla 4 guildden oluşuyor. Bunu devasa ve aşırı güçlü unionların oluşmasını engellemek için yapmışlar.
    * Permanent buff sistemi de yeni gördüğüm bir olay. Normal standart bufflarınızı günde bir kere basıyorsunuz ve ölünce ışınlanınca vs. hep basılı kalıyor, tekrar basmıyorsunuz.
    * Velestia'da da olan yeni kervan yolu, oldukça güzel ve savaşmaya oldukça elverişli, en azından alan sınırlanmış, burada bir videosu var velestiadan;
    http://www.youtube.com/watch?v=zkd8GDrZodQ
    * 15ten fazla otomatik olarak başlayan eventten bahsediliyor.
    * Özel job skilleri getirmişler, resimlere baktığım kadarıyla eu tarafından bir kaç skill eklenmiş.
    * Eski capeleri getirmişler.
    * Bazı skillerde değişiklere gitmişler ayrıntı için epvpers konusuna bakın.
    * Pot ve elixir stacklar 1k ile 10k arasında değişiyor.
    * Ip limit 3, 1-8 DG auto-equipment yani otomatik olarak giyme aktif.
    * Sp farm yapmaya gerek kalmayacakmış, sp rate ona göre ayarlanacakmış, sayı vermemişler.

Genel olarak böyle dediğim gibi ayrıntılı bilgi için epvp konusuna bakın, başlayacak olanlar varsa bu konuya yazabilirler ve bir guildde toplanırız. Bence güzel bir server olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 14 Aralık 2013; 16:36:55 >

• Çok güzel bir server olacağını düşünüyorum forumdaki arkadaşları beklerim. Server ın çok kalabalık olacağı kesin.

@Fotojenik Elma @Bögüalp @Rapid Step @FilmAdamı @merif@st

@_alpoza_ @Amadeus_M @Lurtz Uruk Hai @Nz9 @oguzr00t

@Dr.Carl Elfman
  • Harbi süper bir server geliyor uzun zamandır böylesini görmedim paylaşım için teşekkürler.
  • Biz de burdayız uzun aradan sonra :)

Generals olarak guildi açarız.DH olarak toplanalım ya da.Her neyse ayrı gayrı olmasın da bir yerde buluşalım işte
  • velestiada uzun süre bulundum, gerçekten farklı ve başarılı bir serverdı. Eğer iyi oyuncu kitlelerine hitap eder, biz de buna da dahil olabilirsek adamlar işi biliyor, fazlasıyla zevk alırız, herkes hazırlansın, kuralım guildi
  • Bakalım bende vakit buldukça oynamayı düşünüyorum.
  • Bende geleceğim, diğer konuda herkesi etiketlemiştim fakat sanırım bir problem var çalışmadı. Citinin işi herhalde

yarın sabahtan indirmeye başlarım, pcye de bir güzel formatıda atarım. Bu ara boş zamanım çoktu, çok iyi oldu bu

benim nick belli zaten bilen bilir.

Bu da maluum Engin arkadaşımız ile yaptığım pvp. Genelde pvp'yi kaybedenler bu tür videoları koymaz ama ben bir değişiklik yapayım demiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önder 2 guild masterı olacakmış.32 kişilik guild.

Nasıl yapalım guild işini?

Benim nick de eski günlerdeki gibi PARS olur.
  • Önder ayarlayacaktır guildi, biz forumcanak dolduralım guildi yeter, master şu olmuş bu olmuş farketmez, bu arada saatle ilgili bilgi var mı? yarın kaçta açılacakmış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arkadasımla gelcem eskı sroculardanız :)
  • Kaçta Açılacağını Bende Merak Ediyorum.
    Bu Sıkıcı Günlerde İlaç Gibi Gelecek Bu Ortam
  • Kesin geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Kesin geliyorum.

pcye hard bir format temiz bir win7 kuruyorum bugün :) yarın bende ordayım
  • Kalabalık olduğumuza sevindim :) Güzel bir ortam olacak :)
    Önder o videoyu nerden buldun :)
  • Bizde burdayızz.. Bizimkilerin açtığı private'lerden o kadar çok sıkılmıştım ki ilaç gibi gelecek sanki bu sw.. Haberleşelim beyler.
    Bu arada hangi karakter açmak gerek o da düşündürücü olmuş biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanimvar -- 12 Aralık 2013; 17:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerr41

bende arkadasımla gelcem eskı sroculardanız :)

Evet canerr41 ile bende başlıyorum.
  • Ben de bi uğrayacağım nick Lagrange
  • Master olarak "Lemans" yani yaşar arkadaşımız olsun bence.. Her zaman o olmuştu ve işini iyi yapıyordu kerata
  • 24/7 oyunda duracak genç,dinamik,atılgan, saldırgan tipte bir oyuncu arkadaş olursa tadından yenmez.
  • server kapalı görünüyordu, şu an online duruma geçmiş ancak register hala kapalı. Kaçta açılacağı ile ilgili bilgi edinen olursa burdan paylaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.