Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipiares

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Arkadaşlar merhaba, konuyu görmüşken buraya yazim dedim, sualtı için kamera arıyorum go pro şu an için çok pahalı uygun birşey arıyorum. Aliexpress den falan önerebileceğiniz ucuz bir ürün varmı?

tabi ki sj4000

Teşekkürler, peki sipariş versem 4-5 eylüle kadar kargo yetişirmizce kaç güne ulaşıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sipariş verdim aliexpress den fakat 3 tane sipariş vermiş görünüyorum 1ini karttan çekmiş diğer ikisi tekrar denenecek diyor bunları nasıl iptal edeceğim?

Birde siparişi geçtim, adama chat de en hızlı şekilde kargolamasını eylül 4 de tatile gideceğimi söyledim umarım yetişir eylül 4-5 e kadar Önceden alanlar arasında kargolar kaç günde ulaştı elinize?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 20 Ağustos 2014; 0:34:05 >
  • quote:

Arkadaşlar sipariş verdim aliexpress den fakat 3 tane sipariş vermiş görünüyorum 1ini karttan çekmiş diğer ikisi tekrar denenecek diyor bunları nasıl iptal edeceğim?

Birde siparişi geçtim, adama chat de en hızlı şekilde kargolamasını eylül 4 de tatile gideceğimi söyledim umarım yetişir eylül 4-5 e kadar Önceden alanlar arasında kargolar kaç günde ulaştı elinize?

aynı durumdayım bende benım kargoyu pazartesi verdi ancak yetişecekmı 5 ıne kadar emın değilim :/
  • Peki sipariş verdikten kaç gün sonra ürün kargoya verildi? Benim en son amazon alışverişim oldu 8 günde elime ulaştı kargo buda öyle olursa çok iyi olacak
  • hesabımda 99 dolar altlimitli 15 ve 69 dolar altlimitli 10 dolar birde 29 limiti 3 dolar kupon var.referanslı eski üyelere kullandırabilirim.(tabiki ücretsiz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

hesabımda 99 dolar altlimitli 15 ve 69 dolar altlimitli 10 dolar birde 29 limiti 3 dolar kupon var.referanslı eski üyelere kullandırabilirim.(tabiki ücretsiz)

Özelden mesaj yazdım ama,forumdaysanız. :)
  • Şu anda 70$ üstüne 10$ geldi yine mobil application a 2-3 saat önce sipariş verdiğimde yoktu, almayı düşünen 72 dolardan sipariş verebilir.

• Vay anasını biz sipariş verdik ya fırsatlar türedi bi anda
  • 95,40lık Wifi+1 batarya+1 desktop charger lı versiyonu.
    10$ Aliexpress indirimi+5$ oyundan gelen kuponla beraber 80,40$ a aldım..
    iyi fırsat oldu gibi...
  • 95,40lık Wifi+1 batarya+1 desktop charger lı versiyonu.
    10$ Aliexpress indirimle 86 dolara aldım umarım verdiğimiz paraya değer ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatch1903 -- 20 Ağustos 2014; 10:37:47 >
  • puhui firmasında kalmamış sanırım. diğer firmaya güvenemedim.

aliexpress indirim kodunu bilen var mı?
  • quote:

Peki sipariş verdikten kaç gün sonra ürün kargoya verildi? Benim en son amazon alışverişim oldu 8 günde elime ulaştı kargo buda öyle olursa çok iyi olacak

snapai isimli satıcıya pazar gunu odeme yaptım, pazartesi gunu kargoya verdi kargonun fotoğrafını yolladı uzerınde adresım vs yazıyordu , bugun track no sunu yolladı ancak sstemde gorunmuyor benım kargo ancak işlenmesi uzun suruyormus sanırım kargonun o yuzden beklıyorum ben su an. 2 hafta ıcınde gelsın yeter bana tatıle cıkacam makıneyle cıkmak ıstıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptopril -- 20 Ağustos 2014; 18:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptopril

quote:

Peki sipariş verdikten kaç gün sonra ürün kargoya verildi? Benim en son amazon alışverişim oldu 8 günde elime ulaştı kargo buda öyle olursa çok iyi olacak

snapai isimli satıcıya pazar gunu odeme yaptım, pazartesi gunu kargoya verdi kargonun fotoğrafını yolladı uzerınde adresım vs yazıyordu , bugun track no sunu yolladı ancak sstemde gorunmuyor benım kargo ancak işlenmesi uzun suruyormus sanırım kargonun o yuzden beklıyorum ben su an. 2 hafta ıcınde gelsın yeter bana tatıle cıkacam makıneyle cıkmak ıstıyorum.

Bende dün gece 12 gibi aldım halen kargoyla ilgili bir gelişme yok, bende aynı durumdayım umarım yetişir tatil öncesi sizede banada.

• quote:

quote:

quote:

Bende dün gece 12 gibi aldım halen kargoyla ilgili bir gelişme yok, bende aynı durumdayım umarım yetişir tatil öncesi sizede banada.

Ödemeniz onaylanmışmı? Ben de gece 12 gibi ödeme yaptım. Halen durum "Payment is being verified." şeklinde duruyor. Bu uyarı kargo bekleniyor şeklinde güncellenmeden satıcı kargo işlemini yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkexorcist

quote:

quote:

quote:

Ödemeniz onaylanmışmı? Ben de gece 12 gibi ödeme yaptım. Halen durum "Payment is being verified." şeklinde duruyor. Bu uyarı kargo bekleniyor şeklinde güncellenmeden satıcı kargo işlemini yapmıyor.

Bende awaiting shipment oldu, umarım kargoya vermiştir sadece sisteme girmemiştir biran önce ulaşır kargo.

• snapaiden gelen bir kameranın su altında çekim yapmasına yarayan kasasında hasar çıktı, Kargonuz gelince herşeyi kontrol edin
  • Benim ürünüm de geldi, çok sevdim.

Gopro Hero3+ Black kullanmama rağmen fiyatından dolayı sipariş verdim.

Facebookda bilgi, fotoğraf ve video paylaşımı için bir grup kurdum.

https://www.facebook.com/groups/sj4000cam

• quote:

Orijinalden alıntı: ETA

95,40lık Wifi+1 batarya+1 desktop charger lı versiyonu.
    10$ Aliexpress indirimi+5$ oyundan gelen kuponla beraber 80,40$ a aldım..
    iyi fırsat oldu gibi...

Satınaldığınız ürünün linkini paylaşırmısınız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.