Şimdi Ara

Şizofreni olduğunu kabul eden hasta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şizofreni hastası olduğunu kendi kendine öğrenen ve doktora giden birisinin vâr olması mümkün mü?

• Bkz. Akıl oyunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Bkz. Akıl oyunları

Filmi daha önce duymuştum izleyeceğim teşekkür ederim.
  • Zor biraz
  • ulkedeki milli cahillik: "kisi kendinin hasta oldugunu dusunuyorsa degildir.". Niye grip oldugumuzu baskalari mi anliyor? Kisilik bozukluguysa olabilir. 5 farkli kisiye burundugunu dusun. Iclerinden biri akilli olandir ve kendinde bir bozukluk oldugunu anlar. (Yasadim. Kalkip da aksini iddia etmeyin.)

Kisilik bozuklugunu anlamak icin de farkli bir taktik vereyim. Saat basina alarm kurarak neler yaptiginizi yazin her saat. Gun sonunda notlarda tutarsizlik varsa gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 26 Temmuz 2015; 0:32:44 >
  • Genelde derler ya ben deliyim diyen değil ben deli değilim diyen genelde deli çıkar diye. Bence o hesap bu. Şizofreni olduğunu anlayabilmesinin imkanı var mı bilmiyorum açıkçası. Diğer konular basit konularda şizofreni tarzı bir hastalıkta insanın kendi anlaması zor sanırım baya. Ama imkansız mı değil mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 26 Temmuz 2015; 0:32:52 >
  • mümkün olamaz bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilinçli olarak deli OLDUĞUNU anlaması mümkün değil. Sadece kendine deli OLDUĞUNU sanar ve etrafına deliyim der.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten bazen saçma salak hareketler yapıyorum ve kendime olm ne yapıyorsun salak mısın tarzı düşünüyorum çift kişilikli olabilirim
  • Zindan adasi

• belirtileri yavaş yavaş başlıyorsa olabilir bence
  • Gördüğün ve yaptığın şeylerde tutarsızlık ve mantıksızlık olduğunu farkedebilirsen(ki çok zordur)psikoloğa gitmelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.