Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.504
Cevap
554
Favori
1.303.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sızma değil ama A101'in önünden geçerken Komili Riviera 5 Lt'nin 33.95 olduğunu gördüm.Netten biraz baktım da fiyat iyi gibi geldi.İlgilenenlere duyurulur.

Orijinalden alıntı: sarfom94

Sızma değil ama A101'in önünden geçerken Komili Riviera 5 Lt'nin 33.95 olduğunu gördüm.Netten biraz baktım da fiyat iyi gibi geldi.İlgilenenlere duyurulur.

her a101 de geçerli olmayabilir, mağazaya özel mi acep...
  • Merhaba Arkadaşlar konuyu görünce dahil olmak istedim. Bu işi ticari olarak yapmıyorum eş,dost,akraba,iş arkadaşları derken Amcam,Babam,Kardeşimle beraber toplamda 5000lt lik (Yaklaşık 5 ton ) yağ çıkardık ve 1kaç ayda yarısından fazlası tükendi.Yağlar 2014 Ocak ayında çıkarıldı.

Yağ Marmara Bölgesinin incisi Bursa'nın İznik ilçesinin verimli ovalarında üretilen Gemlik Tipi zeytinden çıkartılmıştır.Babam senelerdir Gemlik,Aydın,Manisadaki büyük yağ fabrikalarına zeytin tedariki yapmaktadır.Üreticiden gelen en kaliteli zeytinler ayrılıp Son teknoloji makinalarda sıkımı yapılmaktadır.yağlar 40 Derece sıcaklık altında çıkarılmaktadır.Yağlarda yanma olmadığından kesinlikle çok sağlıklıdır.Asit oranı çok çok düşük olup Sadece 0,4 asittir.Bu piyasada İLAÇLIK diye tabir edilen ve çok yüksek fiyatlara satılan zeytinyağı kategorisine girer.Zeytinyağları litresi 10 TL'den 5LT'relik orjinal ambalajında 50 TL'den satılmaktadır.Ümraniye ve Sancaktepeden teslim alınabilir. 0535 3043779

• quote:

Orijinalden alıntı: sado48

slm ben 0.5-1.5 asit arası sızma zeytin yağı arıyorum 50kg alacağım nekadara mal olur.ankarada oturuyorum.

fake hesap açıp burada gereksiz bir ticari ortam yaratman ayıp gerçekten 0 mesajlı fake üye olup burda ankaradanım fln demene gerek yok isteyen istediğinden alır.Bursa iznikten satan arkadaş bu gereksiz işlere girmiş anlam veremedim?
    Bahsedilen kişi ben miyim ?

Orijinalden alıntı: sarfom94

Bahsedilen kişi ben miyim ?

Yok hocam sen degilsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada ben 2 A101 şubesinde de komili rivierayı 33.95 e gördüm.Sanırım genel bir kampanya.İhtiyacı olan bir baksın A101 e.

Sızma yağ ile riviera yağ kullanım alanına göre farklı yerlerde değerlendirilebilir.

Fiyat uygun.

Merhaba anladığım kadarıyla benden bahsetmişsiniz.İznikliyim 10 senedir istanbulda yaşıyorum.uzun senelerdir bu formu takip ederim.Şu ana kadar hiç mesaj yazmadım.Mesaj yazmamış olmak fake kullanıcı olduğum anlamına gelmiyor.Fake kullanıcı değilim.İlanı arkadaşlar yararlansın diye koydum.Biz bu işi 30 senedir yapıyoruz.IT sektöründeyim fake le falan işim olmaz. ]

Orijinalden alıntı: dimağ

Lütfen bir kez daha yazıyorum, evlerinize zeytinyağı olarak riviera sokmayın, mümkünse sadece sızma...

Sebep?

Orijinalden alıntı: dursuna

www.goldoftroy.com
    www.targetltd.biz

Ürünlerimizi sadece Japonya ya ihraç ediyoruz. (Bildiğiniz gibi Japonya 0,7 asit oranının üstündeki ürünleri ülkesine kabul etmiyor.)
    Yeni yıl ile birlikte yurtiçinde de ürünlerimizi satmaya karar verdik.
    Ürünlerimiz Çanakkale-Edremit menşeilidir.

internet sayfanızda fiyatının yanına kaç litre olduklarını yazmamışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

quote:

Lütfen bir kez daha yazıyorum, evlerinize zeytinyağı olarak riviera sokmayın, mümkünse sadece sızma...

Sebep?

internette biraz araştırınca sebep çıkıyor sanki

Blogcu
    Sızma ve Riviera Zeytinyağı Nedir - guncelnetim
    http://guncelnetim.blogcu.com/sizma-ve-riviera-zeytinyagi-nedir/6573661

Riviera zeytinyağı nedir

rafinere sıkıldıktan sonra yenmiyecek kalitede olan zeytinyağlar tad ve koku bakımında kimyasal ve ışı aşamasına ihtiyaç duyarlar ve bu aşamadan sonra tatsız ve kokusuz hale getirilir. içindeki antioksidanlarda yokolur bu aşamadan sonra. rafine yağdan yüzde 80 - 90 civarında alınan zeytinyağı içine yüzde 20 yada 10 natural sızma yağı eklenerek Riviera zeytinyağı elde edilmiş olur. Riviera zeytinyağı yenmiyecek olan zeytinlerin içerisine küçük bir oranda natural sızma yağ konularak zeytinyağı kokusu ve tadı elde edilir ve yemekte salatada kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

quote:

Sebep?

internette biraz araştırınca sebep çıkıyor sanki

http://guncelnetim.blogcu.com/sizma-ve-riviera-zeytinyagi-nedir/6573661

Riviera zeytinyağı nedir

rafinere sıkıldıktan sonra yenmiyecek kalitede olan zeytinyağlar tad ve koku bakımında kimyasal ve ışı aşamasına ihtiyaç duyarlar ve bu aşamadan sonra tatsız ve kokusuz hale getirilir. içindeki antioksidanlarda yokolur bu aşamadan sonra. rafine yağdan yüzde 80 - 90 civarında alınan zeytinyağı içine yüzde 20 yada 10 natural sızma yağı eklenerek Riviera zeytinyağı elde edilmiş olur. Riviera zeytinyağı yenmiyecek olan zeytinlerin içerisine küçük bir oranda natural sızma yağ konularak zeytinyağı kokusu ve tadı elde edilir ve yemekte salatada kullanılabilir.

Sızma zeytinyağını pişirince içindeki her şey duruyor muymuş peki? Yemek ısısına getirdikten sonra ikisi de bozulur, ikisi de tatsız hale gelir. O yüzden sicak yemege kullanılacaksa sızma Zeytinyagi israftir.

Ayrıca o yenmeyecek kalite de doğru değil kesinlikle, sadece sızma satan kisilerin uydurduğu bir terim. Tıpkı "bahçemizde en saf ve doğal zeytinyağını üretiyoruz" gibi. Sanki millet kötüsünü üretiyor.

En kötü zeytinyagi bile en iyi ayçiçekten daha iyidir ve yemeklerde, özellikle de kızartmalarda kesinlikle riviera kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

quote:

Orijinalden alıntı: dursuna

www.goldoftroy.com
    www.targetltd.biz

Ürünlerimizi sadece Japonya ya ihraç ediyoruz. (Bildiğiniz gibi Japonya 0,7 asit oranının üstündeki ürünleri ülkesine kabul etmiyor.)
    Yeni yıl ile birlikte yurtiçinde de ürünlerimizi satmaya karar verdik.
    Ürünlerimiz Çanakkale-Edremit menşeilidir.

internet sayfanızda fiyatının yanına kaç litre olduklarını yazmamışsınız.

Merhaba,

İlginiz için teşekkür ederiz.
    Gramajların ayrıca belirtilmesini sağladık. Ayrıca ürünün içeriğinde kaç cc olduğu ve ambalaj bilgisi mevcut.

İyigünler.

• quote:

Merhaba,

Ben size ilaveten evlerinize her zeytinyağını sokmayın diye belirtmek istiyorum.
    Gerçekten tanıdığınız bildiğiniz ürünleri alın, o süper markalar hakkında umulmadık haberler duyabilirsiniz.
    Hatta bu markalar bazı ülkelere, ülke olarak ihracat yapama ma gibi çok büyük sonuçlar doğuracak hileler bile yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursuna -- 28 Şubat 2014; 19:14:56 >
  • hem kaliteli hem de organik sizma zeytinyagi ararken gecen sene forumdan duyup sanalpazar uzerinden aldigim ve ailecek begendigimiz godence yagi aklima geldi ve kooperatifi direk olarak aradim. gecen sene prosedurlerin tamamlanmasini bekledikleri organik sertifikasi onaylanmis. organik sertifikali yagin litresi 12tl, sertifikasiz olanin litresi 8.5tl.

herhangi bir kampanya vs yok ve sicak da bakmiyorlar. ustelik bu fiyatlara kdv ve kargo da ekleniyor, buna ragmen piyasadaki organik sizma fiyatlarina gore gayet uygun. ilacsiz, suni gubresiz, fabrika/eksoz dumani solumamis zeytinin yagini tercih edecekler icin iyi bir alternatif olabilir.
  • fake hesapla nabız yokluyor bakalım :)

gercek hesap olmayınca adamın aklına dolandırıcı mı gelıyor hemen
    ne yazarsan yaz o suphe oluyor ınsanın ıcınde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssccaarrffaaccee -- 4 Mart 2014; 11:19:47 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.