Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (553. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Felole

Merhabalar, buradayız.
    Mail ile ulaştım size. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Buluşturdum sizi
    Teşekkürler

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Ali Bey iyi akşamlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Müge Anlı gibisin yaa )))

• Hanbars kullanıcısına yanıt
    Esra Erolluk da yaptım zamanında. Şimdiki hali değil, izdivaç hali.

• Orfion Erken Hasat'ı açtım bugün. Edremit/Ayvalık özelliğini taşıyor. Yakıcılık ve acılık olarak bir tık hafif. Yalnız çok dengeli olduğunu hissettim. Özgür bey, geçen sene olduğu gibi bu sene de iyi bir iş çıkarmış.

• Bu arada sitede kampanyadayız, donanınimhaber linkini bırakıyorum. İyi günler.
    https://forum.donanimhaber.com/felole-markali-zeytin-ve-zeytinyaginda-super-firsatlar--142703028

• Felole kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bu sefer fiyatları makul seviyeye çekmişsiniz.

Bunu sizden duyduğumuza çok sevindik, teşekkürler.

Erken hasat trilye zeytinyağınız satışta yok sanırım.

• root16 kullanıcısına yanıt
    orfion erken hasat fıltresız bu sene daha daha iyi olmuş.. bu sene su ana kadr denedıklerımın içinde zetayda dahıl tam olarak en ıyısı dıyemem ama kesınlıkle ılk 2 e girer digeri vievi.. emin oldugum bir sey ise bu sene yagını en iyi geliştiren en cok asama kaydeden bana göre
    Hayır üstat tirilyede sadece olgun hasat var, yeni sezonda satışa çıkarmayı planlıyoruz.
    sn felole

daha once zeytınızı denemıstım mennun kalmıstım

bırde yagınızın tadına bakmak için yag ve zeytın siparıs gectım

zeytını eşe dosta hedıye etmek için bıraz fazlaca sipariş gectim

umarım yagınızdanda mennun kalırız

kampanyanız hayırlı olsun
  • Eudo E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, şimdiden afiyet olsun😊

• edremıt cinsi yag sevenlere bı fırsat

rengin suar erken hasat

0,5 lt 19,95 1lt 36,75 hepsı burada da kendı sıtesınde sırasıyla 40 ve 60 tl HB de 75 tl uzerı kargo bedava

5 lt kendı sıtesındede hepsıburadada 200 tl aynı fıyata veya bıraz daha dusuk fıyata kucuk ambalaj

rengın suar kendı sıkımhanesı yada zeytınlıgı yok. bu ne kadar dezaavantaj olsada avantajıda su ıstedıgı bahcedeki ürünü yada anlasmalı oldugu cıftcılerden alıyor bır nevı ürünü sec begen yani

gecmış yıllarda bu yagı denemıstım cok hafıf gelmişti bu fıyata bır sans daha verelım bakalım
  • forumda ara ara tibak erken hasat soruluyor. ben de sık sık kıyaslama yaparken daha önceki tecrübemden yola çıkarak bu ismi kullanıyorum. bu sene yine bir erken hasat (2 lt.) siparişi geçtim. nova vera'daki gibi yanlış yönlendirme olması diye buraya değerlendirmemi hemen yazmadım. özetle ifade etmem gerekirse ürünü beğenmedim. koku yok, acılık zayıf, yakarlık idare eder. bu seneki nova vera memecik ile kıyas kabul etmeyecek büyük bir fark var arada. tek artısı organik olması... o bir doğruyu da yukarıdaki dile getirdiğim 3 yanlış götürüyor. bu sene denediklerimden harvena ve nova vera memecik'i beğendim. bunları tavsiye de ederim.
  • abdullah sancak A kullanıcısına yanıt
    Ben de Aralık gibi 250ml filtreli erken, bir litre olgun(filtresiz) hasat almıştım. Aroma, koku, yakıcılık gibi genel geçer özellikleri başarılıydı bence ama üzerinden bayağı zaman geçmiş. Nefaset kaybından ziyade, yağı iyi koruyamamış olabilirler veya size tazesi denk gelmemiştir. :)
    Bu arada zetay premium ve premium ilk hasat serilerinde yakıcılık pek hoşuma gitmemişti, zayıf bulmuştum biraz ama bitmeye yakın süreçte güçlü bir yakıcılık, aromasına ve hafif acılığına göre daha baskın geldi. Hatta premium olanı, vievi kroneiki'den bile daha yüksek ve daha uzun süren yakıcılığa sahip diyebilirim. Ancak her seferinde hissedilir olmuyor ne yazık ki.

• Felole'nin internet sitesinden bugün erken hasat ve zeytin siparişi geçtim. Deneyince yorumumu yazacağım. Sipariş vermek isteyenler internet sitelerinden verebilir, en uygun burada.

• ne zaman bu topıge gırsem fırsat zeytınyagları gordummu alısverıse dalıyom o kadar tuketmeme ragmen en az 20 degısık marka daha acıpda deneyemedıklerımde oldukca fazla evdekı depo stoklarla şişiyor

kucuk ambalaj ve kargo bedava oldumu dayanamıyorum :)

bır fırsat daha orfion şişe 0,5 olgun hasat kendı sıtesınde 28 tl trendyolda 21 tl

orfiondanda bıraz kaptık bakalım

ozgur bey erken hasattada boyle guzelık beklıyoruz duy sesımizi
  • Eudo E kullanıcısına yanıt
    Trendyol güzel kıyak yapmış size, benim haberim yoktu böyle bir fiyattan=)) Bu mesajı görünce kontrol ettim hatta, fiyatlar aynı, şaşkınız=)
  • 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.