Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.504
Cevap
554
Favori
1.303.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte formun bu başlığındaki amaç uygun fiyata satabilmek.

Siz üreticinin sitesinden daha uygun bir fiyata bu ürünü bize sunamadıktan sonra ortada sıcak fırsat yerine sadece reklam olmuş oluyor. Ki reklamda forumun bu kısmında yasak.

Siz bu ürünü (misal) bize 40 liradan sunabilseniz işte o zaman amaçlara ulaşmış oluyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: graphys

İşte formun bu başlığındaki amaç uygun fiyata satabilmek.

Siz üreticinin sitesinden daha uygun bir fiyata bu ürünü bize sunamadıktan sonra ortada sıcak fırsat yerine sadece reklam olmuş oluyor. Ki reklamda forumun bu kısmında yasak.

Siz bu ürünü (misal) bize 40 liradan sunabilseniz işte o zaman amaçlara ulaşmış oluyoruz.

Haklısınız da küçük üretici pek avantaj sağlayamıyor sürüm olmadığı için sanırım.Son arkadaşın verdiği linkte taş baskı olduğu için normal pahalının da üstüne pahalı :D Anladık fire çok ama bu devirde o kadar da para verebilir miyiz yağa bilemeyeceğim.Kargoyla 18 liraya falan gelir herhalde litresi :)

Ama sıcak fırsatlarda bir ürün konu ediliyorsa eğer fiyatı makul olmalı ki amacına ulaşsın.

Nevigurme sitesi bu üretici ile anlaşıp 3 lt lik tenekeyi kargo dahil 40 liraya satarsa eğer, eminim forumda taş baskı zeytin yağının kalitesini bilen birçok kişi alım yapacaktır. Litre fiyatı kargo dahil 13,3 liraya geldiği zaman hem sıcak fırsat olmuş oluyor hem de üretici malını hızlı şekilde satarak ciddi derecede reklam yapmış oluyor.

Diğer türlü üreticinin 50 liraya sattığı ürünü 55 liraya satıp burada reklam yapmak pek etik gelmiyor bana. (Üreticisi de kargo dahi 55 e gönderecektir muhtemelen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 4 Şubat 2014; 11:02:52 >

Orijinalden alıntı: graphys

Evet sürüm az fire çok vs.

Ama sıcak fırsatlarda bir ürün konu ediliyorsa eğer fiyatı makul olmalı ki amacına ulaşsın.

Nevigurme sitesi bu üretici ile anlaşıp 3 lt lik tenekeyi kargo dahil 40 liraya satarsa eğer, eminim forumda taş baskı zeytin yağının kalitesini bilen birçok kişi alım yapacaktır. Litre fiyatı kargo dahil 13,3 liraya geldiği zaman hem sıcak fırsat olmuş oluyor hem de üretici malını hızlı şekilde satarak ciddi derecede reklam yapmış oluyor.

Diğer türlü üreticinin 50 liraya sattığı ürünü 55 liraya satıp burada reklam yapmak pek etik gelmiyor bana. (Üreticisi de kargo dahi 55 e gönderecektir muhtemelen)

Tabiki bu konuda haklısınız,aksini söylemiyorum.Burası sıcak fırsat ama sıcat fırsat nadir çıkıyor :D Ne kadar ironik değil mi ? :)

• sarfom94 S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle.

Orijinalden alıntı: nevigurme.com

Ürün Üretici Firmanın Kendi Sayfasında 50tl dir.
    Hediye ,Kargo , Kapıda nakit ödeme hariç . (250 tl üstü kargo ve kapıda ödeme ücretsiz )

Ürün Butik ve Özel Bir Sızma Zeytinyağı Olduğu İçin Fiyatta Diğer Sızma Zeytinyağlarına Oranla Farklı Oluyor.

Saygılarımızla.

https://www.ozgunzeytin.com.tr/urundetaya.asp?main=179&kat=12&topic=3_l_tas_baski_sizma_zeytinyagi

Arkadaşlara katılıyorum, fiyat biraz yüksek gibi
    Donanımhabere özel bir kampanya yaparsanız denemek isteriz.

• dimağ kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 4 Şubat 2014; 17:08:12 >

Orijinalden alıntı: ElectroTech

quote:

Hediye ,Kargo , Kapıda nakit ödeme hariç . (250 tl üstü kargo ve kapıda ödeme ücretsiz )

Ürün Butik ve Özel Bir Sızma Zeytinyağı Olduğu İçin Fiyatta Diğer Sızma Zeytinyağlarına Oranla Farklı Oluyor.

Saygılarımızla.

https://www.ozgunzeytin.com.tr/urundetaya.asp?main=179&kat=12&topic=3_l_tas_baski_sizma_zeytinyagi

Geçen yıl Laleli Zeytinyağı almıştık beş litre 30 TL'ya gelmişti (5LT teneke alana bir tane bedava) ne güzel kampanyaydı, 4 teneke almıştık bitti. Bu yıl zeytin az fiyatlar yüksek deniyor. Yudum 5 Lt sızma zeytin yağı 50 TL kalitesi nasıl bilmiyorum.

• Özgün Taş Baskı Sızma Zeytinyağı 3lt ...

FORUM ÖZEL 5 ADET > KARGO ÜCRETSİZ > 39,90 TL

Taş Baskı Zeytinyağları :

Eski üretim teknikleri kullanılarak, uzun ve zahmetli bir süreç sonrasında üretilir. Kendi ekseni etrafında dönen taşlar haznedeki zeytinleri ezerek hamurlaştırır. Hamur haline gelen zeytin daha sonra özel torbaların içerisine doldurulduktan sonra bu torbalar baskı ustası tarafından elle düzeltilip hidrolik preslere düzgünce yerleştirilir. Presler yavaş, yavaş kapanarak torbalardaki hamurları sıkar. Bu sıkıştırma esnasında torbaların kenarından sızarak akan yağ alttaki haznede biriktirildikten sonra buradan alınarak başka bir kaba aktarılır. Böylelikle hamurun içerisindeki yağın çok büyük bir bölümü alınmış olur. Zeytin özsuyu ve posası ile elde edilen bu yağ daha sonra damıtılarak, posasından ve öz suyundan ayrılır ve bu yağa da TAŞ BASKI zeytinyağı denir. Taş baskı ürününü diğer zeytinyağları ile karşılaştırdığımızda, kullanılan üretim yöntemi sebebiyle, içerisindeki değerler bakımından daha zengin olduğunu söyleyebiliriz.

Bölge: Ayvalık / Ege
    Marka : Özgün Zeytin&Zeytinyağı
    Ürün: Taş Baskı Sızma Zeytinyağı
    Gramaj : 3lt
    Ambalaj: Orjinal Teneke

https://store.donanimhaber.com/fa/13/18/fa131804ed832600a0f4009491e079c5.jpg
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevigurme.com -- 4 Şubat 2014; 20:56:48 >

• Marketlerde satılan kolay erişilebilir fırsat yok mu hiç? Gurme değiliz mağduruz beyler

Özgün Taş Baskı Sızma Zeytinyağı 3lt ...

http://www.nevigurme.com/Tas-Baski-Sizma-Zeytinyagi-3lt,PR-268.html

Eski üretim teknikleri kullanılarak, uzun ve zahmetli bir süreç sonrasında üretilir. Kendi ekseni etrafında dönen taşlar haznedeki zeytinleri ezerek hamurlaştırır. Hamur haline gelen zeytin daha sonra özel torbaların içerisine doldurulduktan sonra bu torbalar baskı ustası tarafından elle düzeltilip hidrolik preslere düzgünce yerleştirilir. Presler yavaş, yavaş kapanarak torbalardaki hamurları sıkar. Bu sıkıştırma esnasında torbaların kenarından sızarak akan yağ alttaki haznede biriktirildikten sonra buradan alınarak başka bir kaba aktarılır. Böylelikle hamurun içerisindeki yağın çok büyük bir bölümü alınmış olur. Zeytin özsuyu ve posası ile elde edilen bu yağ daha sonra damıtılarak, posasından ve öz suyundan ayrılır ve bu yağa da TAŞ BASKI zeytinyağı denir. Taş baskı ürününü diğer zeytinyağları ile karşılaştırdığımızda, kullanılan üretim yöntemi sebebiyle, içerisindeki değerler bakımından daha zengin olduğunu söyleyebiliriz.

Kampanya için teşekkürler,

Az önce 1 adet sipariş geçtim, daha önce ayvalıkta Özgün'ün fabrika satış mağazasından normal sızma almıştım çok güzeldi.
    Yanlız siparişimle birlikte peynir ve helva almaya çalıştığımda kargo ücreti çıktı, o yüzden onları çıkarmak zorunda kaldım.

iyi akşamlar.

• nevigurme.com kullanıcısına yanıt
    İşte beklenen kampanya. Teşekkürler. Siparişimi geçtim. Bu şekilde kampanyalarınızın devamını diliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanTR

quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

quote:

Saygılarımızla.

Geçen yıl Laleli Zeytinyağı almıştık beş litre 30 TL'ya gelmişti (5LT teneke alana bir tane bedava) ne güzel kampanyaydı, 4 teneke almıştık bitti. Bu yıl zeytin az fiyatlar yüksek deniyor. Yudum 5 Lt sızma zeytin yağı 50 TL kalitesi nasıl bilmiyorum.

yudum ege sızması almıştık, hiç beğenmedik salatada. normal Ayçiçek koyuyoruz. ben de konuyu tavsiye üzerine alabileceğim zeytinyağı varmı diye takip ediyorum yudum egesızması alırsanız beklentiniz en alt düzeyde olsun.

• bende almak istiyorum fakat fiyatı armış mı ne neden böyle oluyor
    ben alamayacak mıyım7
    yardım lütfen
  • bizde zeytinle uğraşıyoruz yillardir ama bizim fiyatlar bu kadar yüksek değil Ankaraya gönderiyorum Burdur a okuduğum yere götürüyorum litresi 8 tl ye yeni hasat bu yılın hemde zeytin yağının memleketi olan Aydın dan bide yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedemin zeytin yağı sıkmak için taş değirmeni vardı eskiden gerçi hala var duruyor ama hali ile biraz tahrip olmuş durumda baya eski ve zahmetli bir sistem çağa ayak uydurmak gerek hızlı ve pratik olarak fabrikalar var artık bizim Aydın Nazilli yöresinde taş değirmen ile zeytinyağı sıkan kalmadı nostalji yapan varsa bilemem :) yada özel üretim yapan yol kenarlari fabrikalar ile dolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    325.kısa dönem&asteğmen adayı
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. En kaliteli, sağlıklı zeytinyağı hangi zeytinyağıdır? Sızma mı? Taş baskı mı? Birde asiti kaç olmalı sağlık için.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Özgün Taş Baskı Sızma Zeytinyağı 3lt ...

http://www.nevigurme.com/Tas-Baski-Sizma-Zeytinyagi-3lt,PR-268.html

Güzel fırsatmıştı ama kaçırdık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.