Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 defa ürün aldım 1 siparişimdeki 1 ürün yanlış geldi tekrar gönderi sağladılar onun dışında sorun yaşamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gryclt kullanıcısına yanıt
    Hiç sıkıntı çıkarmazlar çok alakalılar ovilo da pina da gayet güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

Arkadaşlar Gümüş madalya alan Beyzade'den mesaj geldi.
    Eskiye göre yaklaşık %10'luk bir indirim söz konusu,
    Arayıp bilgi aldım.
    5LT tenekeler 2016 birinci veya ikinci ayda dolumu yapılmış.
    Exclusiveler 0.3 asitler 2015 Nisan. Fenol değerleri 600 700 den 350-400 e düşmüş olabilceini söyledi ama piyasadaki soğuk sıkım olmayan 40 derece üstünde sıkılan yağlarda bu değerin 0 ya da 0 a çok yakın olduğunu söyledi. Ne kadar doğrudur uzamanlar yorumlar.

Ben daha önce Yeni sezon Erken Hasat Soğuk sıkım 5LT teneke almıştım.
    Yeşil zeytinin tadını ve kokusunu kesinlikle alıyorsunuz. Piyasadaki Komili, Tariş ve Kırlangıçtan iyi olduğunu düşünüyorum.
    Sadece geniz yakıcılığı yok, o yüzden 1 yıldız eksik vermiştim. Yemeklerde ağır zeytinyağı tadı yok pilavlarda bile kullanabilirsiniz ya da ben alıştım bilmiyorum :)

Şuan 107TL ben 119TL'ye almıştım. 4 teneke alırsanız 99TL'ye geliyor.
    Naturel Sızma yani olgun zeytinlerden sıkılmış soğuk sıkım yağlarının 5LT'si 95TL, 4 teneke alırsanız 90TL'ye geliyor.

Pina'Yı yeni aldığım için şuan ben almayı düşünmüyorum. Belki 1LT 0,5 asit denemek için alabilirim. oda 24TL

1,5LT ( 500ml x 3 ) 0,3 asit Exclusise 30TL ( Üretim tarihi Nisan 2015 )

Merhaba,

Kargo ücreti ile ilgili bilginiz var mı hocam? Teşekkür ederim.

Normal sitelerini bilmem ama, mobil siteleri 2 para etmez bu arada.

Mobil sitelerin masaüstü siteleri aratmaması için daha kaç yıl geçer acaba?

Kargo ücreti yaklaşık 9 lira imiş. Az ürün alacaksanız litre fiyatı baya artıyor.

Çok alacaksak da güvenemiyoruz. Yok mu alıp kullanan bu firmadan?

Ben 0.3 olandan alayım diyorum kargo, olmazsa 20 liraya geliyor kargo ile 26 lirayı buluyor. Asitlik tam bir ölçü olsa yine değer de.

Erken hasatın hafif olduğunu pilava bile rahat kullanılacağını yazmışsınız, bir de ondan mı alsak, tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Arkadaşlar tekrar merhaba,

2 aydır - web sitemizi açtığımızdan bu yana, daha öncelerinden beri burayı takip ettiğim için perakende satış fiyatının altında fiyatlar sağlayabilmek için - bu foruma özel - indirim kuponu paylaşıyordum. - kişisel ilgim sebebiyle.

Sağolsun, pek çok arkadaş ilgilenip teşekkürlerini ve memnuniyetlerini de ilettiler. Kimseyi kötülemedik, ucuz pazarlama da yapmadık. İlgilenen olursa, buraya özel bir indirimimiz olduğunu yazmıştım. Bu şekilde perakende satışından daha avantajlı bir fiyat sunabilmiştik foruma. Fakat nisan ayı için paylaştığım kupon 3 keredir forumdan siliniyor. Bu konuda daha önce moderatörlerin oluru da mevcuttu.

fdhnis16 kuponu ile kendi sanal mağazamızda (www.orfion.com.tr ) FDH'ye %7,5 indirim sağlayabiliyoruz. Normalde 150tl üzeri gönderilere ücretsiz kargo yapıyorduk, indirim sebebiyle ücretsiz kargodan yararlanamama gibi bir durum olmasın diye bu limiti de 135TL'ye çektik.

Selamlarımla.

Merhaba,

Ürünlerinizin asitlik derecesini açıklamalarda bulamadım. Biraz daha bilgi verir misiniz bu konuda? Teşekkürler.

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, urunlerimizin aciklamasinda gida kodeksine gore 0,8 asit yazmak zorundayiz, bu bilgi yazıyor. Natürel Sızma zaten bu değerin altında olmalı, bu sene 0,6 asite kadar olan ürünlerimizi kendi markamız ile satışa sunduk. Açıklamaları daha dikkat çekici ve bilgilendirecek şekilde guncelleyelim, kusura bakmayın yetersiz bilgilendirme olduysa.

Selamlarımızla.

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar alın size el değmeden üretilmiş muhteşem bir yağ.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/54487-teknolojiye-ayaklariyla-direniyorlar/
  • n11 de bir mağazada hatay soğuk sıkım 5 lt 65 civarı. anneme bir ürün almam gerekiyordu o ürünün yanına bu sızma zeytin yağınıda aldım. almadan önce telefon açtım kesinlikle ürünlerinin arkasında olduğunu imalatı kendilerinin yaptıkları için ucuz olduğunu anlattı. istersen denemek için 1 litre al sonra hoşuna giderse 5 lt al dedi. neyse ben 5 lt aldım ücretsiz kargo üstelik. dün annemler zeytin yağının geldiğini tadının ve renginin iyi olduğunu söyledi. ürünün markası semir eraslan. internet sitesi felanda var.
  • archdark kullanıcısına yanıt
    Dönüş yaptılar şükür. İlgili arkadaş raporluymuş ondan ulaşamamışım:) Pazartesi kargo yapacaklarını belirttiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

n11 de bir mağazada hatay soğuk sıkım 5 lt 65 civarı. anneme bir ürün almam gerekiyordu o ürünün yanına bu sızma zeytin yağınıda aldım. almadan önce telefon açtım kesinlikle ürünlerinin arkasında olduğunu imalatı kendilerinin yaptıkları için ucuz olduğunu anlattı. istersen denemek için 1 litre al sonra hoşuna giderse 5 lt al dedi. neyse ben 5 lt aldım ücretsiz kargo üstelik. dün annemler zeytin yağının geldiğini tadının ve renginin iyi olduğunu söyledi. ürünün markası semir eraslan. internet sitesi felanda var.

Şimdi size bazı bilgiler yazacağım, sonra kötü olacağım:)

Halhalı çok kıymetli bir zeytindir, zeytinyağı da oldukça keyiflidir ama yağ verimi düşüktür.
    Soğuk sıkım yapınca zaten bir miktar verim ayrıca düşer.
    Erken hasat yapınca, verim yarı yarıya hesaplayın.

adresindeki linkte, 18 litresini 200 Liraya satıyor, kdv dahil :) Litresi 11 küsur lira.

Ürünün altındaki açıklamalar, GüvenAsa ürünündeki açıklamaların aynısı...

Bu arada 366mg fenol içerikli bir zeytinyağı yapmak her babayiğidin harcı değil, o zeytinyağı da gerçekten ilaç niyetine kullanılır.

Gerçekten bir şeyler yanlış gelmiyor mu?

Adamın sızma zeytinyağı diye ürünlerinin altında paylaştığı analiz sonucuna bakar mısınız?

Oleik Asit değeri 6,48.

http://www.semireraslan.com/include/3rdparty/PHPThumb/phpThumb.php?src=images/urunler/zynyg-belge-819.jpg&w=&h=

Naturel ikinci bile değil bu yağ, rafinajlık, sabunluk...

Sızma Zeytinyağı Fırrsatları başlığında, paylaştığınız yağın ne olduğunun farkında mısınız?

Yapmayın etmeyin, üzüldüm annenizin bu yağı yemek zorunda kalmasına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 16 Nisan 2016; 20:30:05 >

• Ben halhalıyı yağ verimi yüksek biliyordum, genelde 2-3kg'dan 1lt yağ çıktığı yazıyor.

Ek: Bazı şeyler sektör standardı haline gelip katma değer ifade etmeye başladığında herkes her şeyi yazıyor ürününe, denetim yok ceza yok hile çok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 16 Nisan 2016; 20:56:02 >
  • torku42 T kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle biliyorum 2-3 kilodan yaklaşık 1 litre zeytinyağı çıkıyor. adamlar analizi yapıp koymuşlar ha doğrumu bilmiyorum. ama annem zeytinyağından benden daha çok anladığı kesin. en kötü ihtimal kızartmalarda kullanır. 25 tl satılan zeytinyağı kaliteli 15 tl satılan seytinyğı da kalitesiz demek bence yanlış. bir denemek şans vermek gerek. adam birde n11 e koymuş! cesareti olmasa bence koymaz oraya. cesaret derken alıpta olumsuz yorum yazan olsa adam bir daha kolay kolay ürün satamaz demek istedim.
  • Arkadaşlad bulunduğum ilçede yerel markette satılıyor. 5 litre yudum sızma 67 lira. Ama tavsiye edilen tüketim tarihleri bir buçuk ay sonra bitiyor. İlla bu tarihe uymak gerekir mi. 3-4 ay geçse bozuluyormu yani? Bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum, ona göre alacağım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

• Benim elimdeki kaynakta Halhali yag oranı yaklaşık edremit yaglik kadar, egitimlerde de halhali sofralik gecer buna dayanarak konuştum. Genelde nizip yaglik ile karistirilabiliyor. Kimseye yanlış bilgi vermek istemem, hatalıysam affola. İnternetten tekrar başka kaynaklara bakınca farklı oranlar var. Yine arastiracagim.

Ben yanlış olayım, halhali 2 3 kiloda bir versin. Erken hasat soğuk sıkım falan diyor, kafamda oturmuyor cidden bazı şeyler.

Ben fiyat kıyaslaması yapmıyorum iyi yağ kötü yağ diye,bu sene güneyde mahsul daha fazla olduğu için zaten daha uygun fiyatlama yapabiliyorlar.

Maalesef yağdan çok anlamıyoruz toplum olarak, gittiğim tarihi ve çok bilindik bir lokantanın sahibi önüme güzel yağ diye ransid ve kizismis yağ koydu. Annenize saygım sonsuz, pek bilmiyoruz ki yorum yapalım.

Ben gördüğüm carpikliklari yazdım, sizin içiniz ferahsa afiyet olsun.

• denizkent D kullanıcısına yanıt
    mesele pahalı olanın daha iyi ucuz olanin kotu olmasi değil. sitesinde urun aciklamalari celiskilerle dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Benim elimdeki kaynakta Halhali yag oranı yaklaşık edremit yaglik kadar, egitimlerde de halhali sofralik gecer buna dayanarak konuştum. Genelde nizip yaglik ile karistirilabiliyor. Kimseye yanlış bilgi vermek istemem, hatalıysam affola. İnternetten tekrar başka kaynaklara bakınca farklı oranlar var. Yine arastiracagim.

Ben yanlış olayım, halhali 2 3 kiloda bir versin. Erken hasat soğuk sıkım falan diyor, kafamda oturmuyor cidden bazı şeyler.

Ben fiyat kıyaslaması yapmıyorum iyi yağ kötü yağ diye,bu sene güneyde mahsul daha fazla olduğu için zaten daha uygun fiyatlama yapabiliyorlar.

Maalesef yağdan çok anlamıyoruz toplum olarak, gittiğim tarihi ve çok bilindik bir lokantanın sahibi önüme güzel yağ diye ransid ve kizismis yağ koydu. Annenize saygım sonsuz, pek bilmiyoruz ki yorum yapalım.

Ben gördüğüm carpikliklari yazdım, sizin içiniz ferahsa afiyet olsun.

annemler denizliden almis 5 litresi 60 liraya. tenekenin ustunde yazanlar taş baskı erken hasat soğuk sıkım ne varsa yazmislar, 0 asit falan. hatta ustunde markasi da vardi.
    ben de zaten merak var hemen tadına baktım. butun ustteki yazdiklarimi gec normal sizma yagi tadı olsa bile eyvallah diyecektim. ama ben zeytinyağı nevinden hic birseye
    benzetemedim tadını. dedim neden bunlara para veriyorsunuz, turla gitmişler herkes alirken onlarda almis.

• www.kavlak.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    https://www.kavlak.com.tr/zeytinyaglari/premium-soguk-sikim-zeytinyagi-5-lt-.html

sipariş çektim bakalım tadı nasıl. 3 yıla yakındır kullanırım kavlağı buda yeni ürünleriymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Arkadaşlad bulunduğum ilçede yerel markette satılıyor. 5 litre yudum sızma 67 lira. Ama tavsiye edilen tüketim tarihleri bir buçuk ay sonra bitiyor. İlla bu tarihe uymak gerekir mi. 3-4 ay geçse bozuluyormu yani? Bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum, ona göre alacağım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Tenekede saklandigi isik almadigi icin ucuz diye alinip tuketilebilir. Ama son kullanim tarihini de 3-4 aydan fazla gecirmeyin. Neticede 2 yil once yapilmis yag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 17 Nisan 2016; 16:11:01 >

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam

• Yani arkadaşlar 13 lira verip soğuk sıkım naturel sızma denilen yağı almak yerine litresi 17.5 lira olan hem gördüğümüz kadarıyla son yıllarda altın madalya ödülde almış bir marka var.
  • Bizimkiler komili akdeniz sızmayı acı dediler.tadında evet bi acılık var. Alışık değiliz.asidi yüksektir diye düşündüm ama normal acıyla kötü yağın acısını nasıl anlayacağız,tarif edilse anlarmıyız bilemiyorum. Ama öğrensek iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.