Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.350
Cevap
547
Favori
1.261.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef bütün ürünler yeni sezon değil. Aynı üründen birden fazla aldım 250 ml lik şekilde ve neredeyse tamamı 12.2014 üretimli arada bir kaç tane 02.2016 ürün gördüm. 2014 üretimlilerin son kullanım tarihi 06.2016. Hayır yani bazı ürünleri amiyane tabirle "çakmak" hiç doğru olmadı. Ki daha evvel de buraya da ürünlerini beğendiğimi yazmıştım izoryanın. Ayrıca zeytinyağının tüketim ömrünü farklı yerlerden 1-1.5 sene olarak okumuştum kimi yerde bu 2 ye de çıkabiliyor. Bu durumda bu ürünleri artık ellerinde tutmamaları gerekiyordu 2 ay kalmış ürünü satmak hiç de iyi niyetli bir davranış değil kimse kusura bakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueheron -- 4 Nisan 2016; 19:46:35 >
  • ben de almistim daha once tadı guzeldi ama yumusaktı baya.
  • a101 e baktat ın organik zeytinyağı geliyor. 500 ml 16.95.
    daha önce soğuk sıkması gelmişti baktat ın tadı güzeldi. yumuşak bir yağ yanılmıyorsam gemlikti.
  • "Yarışma" adı altında bir etklinlik düzenliyorsan başta yarışma talimatnamesinde dersin ki 3 yada en fazla 5'er altın/gümüş/bronza madalya verilecektir. Bir etkinlik düzenleyip buna katılanların %50'sine altın, %87'sine madalya veriyorsan, o etkinliğe yarışma denmez, dersen de kimse ciddiye almaz, en fazla sektördeki oyuncuları onore etme etkinliği yahut karlılıklarını artttırmaya katkı sağlama etkinliği denir. Kısaca her işimiz böyle, körler sağırlar birbirini ağırlar..
  • carrefour kampanyası ile ilgili konuda yazmıştım buraya da ekleyeyim.

ben böyle dangalak firma görmedim. dün 183 tl tutarında 17 parça ürün sipariş verdim. sipariş saatine yakın aradılar, 3 adet ürünü bulamadık dediler ben de yerine diğer ürünlerden koyarsınız dedim. 5 dakika sonra arayıp aslında 3 değil 6 ürün eksik dediler ben de uygun fiyata organik zeytinyağı sipariş etmiştim eksiği onunla tamamlarsınız dedim. şaka gibi tekrar aradılar toplam 12 ürün eksik geriye kalan ürünler de 53 tl yapıyor dediler. tamam lan bütün eksiği zeytinyağı ile tamamlayın dedim. bu arada temin edemiyoruz dedikleri ürünlerin tamamı indirimli üründü. neyse markete yakın olduğum için gidip eksikleri başka uygun ürünlerle tamamlayayım dedim. iyi ki de gitmişim. sanalmarket görevlisini bulup göndereceğiniz organik zeytinyağını göreyim dedim. beraber organik ürünler reyonuna gittik. yağı aldığım gibi son kullanma tarihine baktım 16.02.2016 yazıyordu. yapacağınız işe de size de başlarım deyip siparişi iptal ettim.

• torku42 T kullanıcısına yanıt
    9. NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI KALİTE YARIŞMASI SONUÇLARI
    BRONZ MADALYALAR
    FİRMA MARKA

BİZİZ GIDA TAR. TAŞ. İNŞ. MAD. OTO SAN. TİC. LTD. ŞTİ. YELKENLİ
    UYSALLAR YAĞ SAN. TİC. A.Ş. AVDAN
    GÜREN ZEYTİNCİLİK GÜREN
    GÜMÜŞ MADALYALAR
    FİRMA MARKA

YEŞİLKÖY GIDA SAN. VE TİC. LTD. TŞİ. YEŞİLKÖY ÇİFTLİĞİ
    Nar Doğal Ürünler TURİZM TİC. VE SAN. A.Ş. Nar Gourmet
    Büyükakça Zeytincilik GIDA İNŞ.….İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. MUSTAFA BÜYÜKAKÇA
    Petek Tarım Hayvancılık ve Gıda SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KARAKAŞ ÇİFTLİĞİ
    Mehmet Hakan Kaleli Tekstil Gıda İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. BEYZADE
    Büyükakça Zeytincilik GIDA İNŞ.….İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. MUSTAFA BÜYÜKAKÇA
    Bata Tarım ve Gıda Ürünleri Turizm Pazarlama San. Ve Tic. A.Ş. SAFİTAD
    Tuna Zeytinyağları TUNA
    Ayvalık Köklü Zeytincilik Ayvalık Köklü
    SE-AK ZEYTİN SE-AK
    ZEYTİNG EVRİM LALE AKGÜN ZEYTİNG
    İDRİS BAKKAL GIDA TÜK. MALZ. PAZ. VE SAN. LTD. ŞTİ. ÇAKALİNİ
    OKYAĞ ZEYTİN ÜRÜNLERİ MÜH. HİZM. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. M&A OK
    ÜZDEN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ORFİON ZEYTİNYAĞI
    DİLA ENTEGRE TARIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. VOLİO
    PERGAMON GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. PERGAMON
    ÖZDEN ZEYTİN ZEYTİNYAĞI LTD. ŞTİ. DR. YAĞCI
    ÖZGÜR ZEYTİN VE ZEYTİN ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. AYDINLIOĞLU
    İSİS GIDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ZEYTİNNAME
    TUNÇ TİMUÇİN
    GÜLŞAH TİNTAŞ MYSİA
    FIRAT AŞKIN HANYA
    BEDİHA ESRA EREN DELİCE BY E
    MUHARREM AYVAZ ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞLARI MUHARREM AYVAZ
    ORTAKÖY 151 TARIM DANIŞMANLIK VE TİC. LTD. ŞTİ. ORTAKÖY 151-TADINDA
    MANAHAN GIDA TURİZM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TAYGA İYİ GIDA
    MUSTAFA ÖZ ZEYTİNİN TÜRKÜSÜ
    GİZEM YAĞ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. GİZEM YAĞ
    AYAZBEY GIDA TARIM HAY. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYAZBEY Kategori: Meyve – Ayvalık
    İDRİS BAKKAL GIDA TÜK. MALZ. PAZ. VE SAN. LTD. ŞTİ. ÇAKALİNİ Kategori: Meyve – Ayvalık
    Turgut Anadolu Yatırım SAN. TİC. İTH. İHR. VE PAZ. LTD. ŞTİ. TUAY Kategori: Organik
    Gürhan Öçal TOY KONAĞI Kategori: Organik
    ALTIN MADALYALAR
    FİRMA MARKA

Gökduman Tarım Gıda TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. OVİLO
    Güven Gayrimenkul İNŞAAT ALIM SATIM VE TAAHHÜT LTD. ŞTİ. GÜVEN ASA ZEYTİNYAĞI
    Semercioğlu Zeytincilik SEMERCİOĞLU
    İnanç ERDOĞAN KOVUKDERE
    Alhatoğlu Zeytincilik ALHATOĞLU
    SEDAT KÖKSALAN KÖKSALAN
    Nalçabasmaz Tarım Ürünleri SAN. LTD. ŞTİ. ELEA
    Şentürkler Tarım Gıda EN. MÜH. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. İZORYA
    Zeytinseli Zeytincilik LTD. ŞTİ. ZEYTİNSELİ
    Gökduman Tarım Gıda TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. OVİLO Kategori: Meyve – Ayvalık
    İPEK-SU TİCARET İTH. İHR. LTD. ŞTİ. TİBAK Kategori: Meyve – MEMECİK
    SABAHATTİN BİLSEL SSBİLSEL Kategori: Meyve – MEMECİK
    RENGİN SUAR Kategori: Meyve – Ayvalık
    Zeytinseli Zeytincilik LTD. ŞTİ. ZEYTİNSELİ Kategori: Organik
    GIDATAY GIDA VE TARIM SAN. TİC. A.Ş. SAVRANDERE Kategori: Organik
    GÜNBAHÇESİ LTD. ŞTİ. GÜNBAHÇESİ Kategori: Organik
    AB-U HAYAT DOĞAL GIDA TARIM ÜR. BES. İNŞ. EPHESER Kategori: Organik
    Oliva Gıda SEROLİVA Kategori: Organik
    Mahmut ÇEVİK
    Sardes Besi ve Tarım Ürünleri A.Ş. DÜET
    AYAZBEY GIDA TARIM HAY. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYAZBEY
    SARIBAŞ TARIM VE SÜT ÜR. İMALAT PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SARIBAŞ
    BURHANİYE BELEDİYESİ BURHANİYE BELEDİYESİ ZEYTİNYAĞI 1867
    SERHAT ASLAN DİVİN ZEYTİNYAĞI
    MUHAMMET GAZİ GÜRBÜZ BELENDİS
    YILDIRIM ZEYTİNYAĞI FABRİKASI HİLMİ YILDIRIM
    PİDASUS ZEYTİNCİLİK PİDASUS
    HALİL ESEN DOĞAL ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ESEN ZEYTİN
    BOLTAÇ ZEYTİNYAĞLARI BOLTAÇ
    TOPÇU KARDEŞLER ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI SADETTİN TOPÇU KARDEŞLER
    MİSBAHÇE GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. MİSBAHÇE
    ÖRSAN ELDİVEN ÖRME TEKSTİL GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. MURAT ZEYTİNYAĞI
    SASOLİVA A.Ş. SELMA
    BERİA GIDA PAZARLAMA LTD. ŞTİ. BERİA
    GÜNLÜK TARIM ÜR. İNŞ. TAAH. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. YALIN
    BEDİHA ESRA EREN DELİCE BY E JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscevik

9. NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI KALİTE YARIŞMASI SONUÇLARI
    BRONZ MADALYALAR
    FİRMA MARKA

BİZİZ GIDA TAR. TAŞ. İNŞ. MAD. OTO SAN. TİC. LTD. ŞTİ. YELKENLİ
    UYSALLAR YAĞ SAN. TİC. A.Ş. AVDAN
    GÜREN ZEYTİNCİLİK GÜREN
    GÜMÜŞ MADALYALAR
    FİRMA MARKA

YEŞİLKÖY GIDA SAN. VE TİC. LTD. TŞİ. YEŞİLKÖY ÇİFTLİĞİ
    Nar Doğal Ürünler TURİZM TİC. VE SAN. A.Ş. Nar Gourmet
    Petek Tarım Hayvancılık ve Gıda SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KARAKAŞ ÇİFTLİĞİ
    Mehmet Hakan Kaleli Tekstil Gıda İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. BEYZADE
    Bata Tarım ve Gıda Ürünleri Turizm Pazarlama San. Ve Tic. A.Ş. SAFİTAD
    Tuna Zeytinyağları TUNA
    Ayvalık Köklü Zeytincilik Ayvalık Köklü
    SE-AK ZEYTİN SE-AK
    ZEYTİNG EVRİM LALE AKGÜN ZEYTİNG
    İDRİS BAKKAL GIDA TÜK. MALZ. PAZ. VE SAN. LTD. ŞTİ. ÇAKALİNİ
    OKYAĞ ZEYTİN ÜRÜNLERİ MÜH. HİZM. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. M&A OK
    ÜZDEN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ORFİON ZEYTİNYAĞI
    DİLA ENTEGRE TARIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. VOLİO
    PERGAMON GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. PERGAMON
    ÖZDEN ZEYTİN ZEYTİNYAĞI LTD. ŞTİ. DR. YAĞCI
    ÖZGÜR ZEYTİN VE ZEYTİN ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. AYDINLIOĞLU
    İSİS GIDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ZEYTİNNAME
    TUNÇ TİMUÇİN
    GÜLŞAH TİNTAŞ MYSİA
    FIRAT AŞKIN HANYA
    BEDİHA ESRA EREN DELİCE BY E
    MUHARREM AYVAZ ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞLARI MUHARREM AYVAZ
    ORTAKÖY 151 TARIM DANIŞMANLIK VE TİC. LTD. ŞTİ. ORTAKÖY 151-TADINDA
    MANAHAN GIDA TURİZM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TAYGA İYİ GIDA
    MUSTAFA ÖZ ZEYTİNİN TÜRKÜSÜ
    AYAZBEY GIDA TARIM HAY. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYAZBEY Kategori: Meyve – Ayvalık
    İDRİS BAKKAL GIDA TÜK. MALZ. PAZ. VE SAN. LTD. ŞTİ. ÇAKALİNİ Kategori: Meyve – Ayvalık
    Turgut Anadolu Yatırım SAN. TİC. İTH. İHR. VE PAZ. LTD. ŞTİ. TUAY Kategori: Organik
    Gürhan Öçal TOY KONAĞI Kategori: Organik
    ALTIN MADALYALAR
    FİRMA MARKA

Gökduman Tarım Gıda TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. OVİLO
    Güven Gayrimenkul İNŞAAT ALIM SATIM VE TAAHHÜT LTD. ŞTİ. GÜVEN ASA ZEYTİNYAĞI
    Semercioğlu Zeytincilik SEMERCİOĞLU
    İnanç ERDOĞAN KOVUKDERE
    Alhatoğlu Zeytincilik ALHATOĞLU
    SEDAT KÖKSALAN KÖKSALAN
    Nalçabasmaz Tarım Ürünleri SAN. LTD. ŞTİ. ELEA
    Şentürkler Tarım Gıda EN. MÜH. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. İZORYA
    Zeytinseli Zeytincilik LTD. ŞTİ. ZEYTİNSELİ
    Gökduman Tarım Gıda TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. OVİLO Kategori: Meyve – Ayvalık
    İPEK-SU TİCARET İTH. İHR. LTD. ŞTİ. TİBAK Kategori: Meyve – MEMECİK
    SABAHATTİN BİLSEL SSBİLSEL Kategori: Meyve – MEMECİK
    RENGİN SUAR Kategori: Meyve – Ayvalık
    Zeytinseli Zeytincilik LTD. ŞTİ. ZEYTİNSELİ Kategori: Organik
    GIDATAY GIDA VE TARIM SAN. TİC. A.Ş. SAVRANDERE Kategori: Organik
    GÜNBAHÇESİ LTD. ŞTİ. GÜNBAHÇESİ Kategori: Organik
    AB-U HAYAT DOĞAL GIDA TARIM ÜR. BES. İNŞ. EPHESER Kategori: Organik
    Oliva Gıda SEROLİVA Kategori: Organik
    Mahmut ÇEVİK
    Sardes Besi ve Tarım Ürünleri A.Ş. DÜET
    AYAZBEY GIDA TARIM HAY. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYAZBEY
    SARIBAŞ TARIM VE SÜT ÜR. İMALAT PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SARIBAŞ
    BURHANİYE BELEDİYESİ BURHANİYE BELEDİYESİ ZEYTİNYAĞI 1867
    SERHAT ASLAN DİVİN ZEYTİNYAĞI
    MUHAMMET GAZİ GÜRBÜZ BELENDİS
    YILDIRIM ZEYTİNYAĞI FABRİKASI HİLMİ YILDIRIM
    PİDASUS ZEYTİNCİLİK PİDASUS
    HALİL ESEN DOĞAL ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ESEN ZEYTİN
    BOLTAÇ ZEYTİNYAĞLARI BOLTAÇ
    TOPÇU KARDEŞLER ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI SADETTİN TOPÇU KARDEŞLER
    MİSBAHÇE GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. MİSBAHÇE
    ÖRSAN ELDİVEN ÖRME TEKSTİL GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. MURAT ZEYTİNYAĞI
    SASOLİVA A.Ş. SELMA
    BERİA GIDA PAZARLAMA LTD. ŞTİ. BERİA
    GÜNLÜK TARIM ÜR. İNŞ. TAAH. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. YALIN
    BEDİHA ESRA EREN DELİCE BY E JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

katılan herkese madalya vermişler galiba inandırıcı ve ölcü değil, hele listede bir kaç yağ markası var, buradan bazı arkadaşlar alıp hiç beğenmemişlerdi iyice araştırmadan zeytinyağı alınmamalı zira fiyatlar aşırı pahalı.

• sonurakar kullanıcısına yanıt
    125 tl lik zeytinyağını ben mi bulamadım, satıştan mı kalktı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issemyake_

Bölgenin klimatolojik özellikleri dolayısıyla ben genelde Mut yöresinin yağlarını tercih ediyorum. Filippo Berio soğuk sıkım hafif meyvemsi yani yağın hafif acılığı dışında fazla aromatik tadlar bırakmıyor ancak stabil bir yağ, çok net, keskin ve kaliteli olduğu direk hissettiren bir yağ. İzorya soğuk sıkım erken hasat orta/yoğun meyvemsi, güçlü aromatik rahiyası olan bir yağ. Boltaç soğuk sıkım Sarıulak sızması da güzel bir yağ, biraz farklı rahiyası var ancak İzoryaya yakın diyebilirim. Aydoğanlar erken hasat soğuk sıkım hafif meyvemsi, çok güçlü aromatik bir rahiya içermiyor, genzi yakan acılık düşük seviyede, kaliteli bir yağ olduğu anlaşılıyor. Yani özetle, Filippo ile aynı kategoride değerlendirebileceğimiz yağ mut yöresinden Aydoğanlar. Yağlar benzerlik gösterse de daha stabil olması ve genizde bıraktığı hafif yakıcılık dolayısıyla Filippo'nun birkaç tık daha önde olduğunu söyleyebilirim. Ben biraz daha aromatik yağları tercih ediyorum bu kategoride de sıralamam İzorya ve Boltaç şeklinde.

Not: Yorumlar tamamen şahsi değerlendirmelerimi içermeke olup zeytinyağı degüstatörlüğü gibi bir iddiam bulunmamaktadır.

Boltaç 4 teneke yada 6 şişe diyor minimum satış adedi olarak, fabrikaya ortak mı oluyoruz, merak edip tadamayacak mıyız:)

Erken hasat 0.3 asit 750ml 25tl, 5lt 100tl fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 5 Nisan 2016; 18:51:05 >

• torku42 T kullanıcısına yanıt
    Aynı şey antakya merkezli elea markası içinde geçerliydi sanırım hala da öyle. 1 lt si 17.5 lira. 3 çeşit zeytinden yağ yapılmakta bunlar sorani(bazı yerde savrani diye geçiyor) , halhalı , haşhabi. Yumuşak olandan sert olana doğru sıralama şu şekilde sorani < halhalı < haşhabi . Ben 3 ünü de denemiştim şahsen yumuşak olan sorani aralarında en hoşuma giden olmuştu. Belki de o yörenin yağlarında bulunan buruk tattan dolayıdır fakat en dengelisi soraniydi. 20 liranın altında ve kaliteli bir yağ. Tabii bunlar sıradan bir kullanıcı olan benim şahsi görüşümdür. Ama kör alış market yağlarına para vermektense fiyat uygunluğu açısından bu marka denenebilir.
  • Üretici arkadaş naturel sızma 0,3 asit oranlı organik sertifikalı zeytinyağını Litresi 19TL'ye düşürmüş. Takipte kalmanız için aşağıda facebook sayfasını paylaşıyorum.

Organigizfacebook
    Organigiz
    https://www.facebook.com/organigiz

www.organigiz.org

• Arkadaşlar tekrar merhaba,

2 aydır - web sitemizi açtığımızdan bu yana, daha öncelerinden beri burayı takip ettiğim için perakende satış fiyatının altında fiyatlar sağlayabilmek için - bu foruma özel - indirim kuponu paylaşıyordum. - kişisel ilgim sebebiyle.

Sağolsun, pek çok arkadaş ilgilenip teşekkürlerini ve memnuniyetlerini de ilettiler. Kimseyi kötülemedik, ucuz pazarlama da yapmadık. İlgilenen olursa, buraya özel bir indirimimiz olduğunu yazmıştım. Bu şekilde perakende satışından daha avantajlı bir fiyat sunabilmiştik foruma. Fakat nisan ayı için paylaştığım kupon 3 keredir forumdan siliniyor. Bu konuda daha önce moderatörlerin oluru da mevcuttu.

fdhnis16 kuponu ile kendi sanal mağazamızda (www.orfion.com.tr ) FDH'ye %7,5 indirim sağlayabiliyoruz. Normalde 150tl üzeri gönderilere ücretsiz kargo yapıyorduk, indirim sebebiyle ücretsiz kargodan yararlanamama gibi bir durum olmasın diye bu limiti de 135TL'ye çektik.

Selamlarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 7 Nisan 2016; 15:12:56 >

• fevziucar F kullanıcısına yanıt
    maliniza guveniyorsaniz, durust bir saticinin yapacagi sekilde cikar; malim budur, fiyati budur, su yuzden sicak firsattir ve foruma su indirimimiz vardir dersiniz.

ama bu "bi arkadas" muhabbeti sizi kucultur, maliniz hakkinda soru isaretleri dogurur.

domain kurnazliginiza, organik ifadesindeki teftis noksanligindan istifade eden muglakliga girmiyorum dahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 den baktat ın organik zeytinyağını aldım gayet güzel. filtre edilmemis gibi geldi bana. İlaç niyetine alınır. Baktat ın başka urunlerini de aldım ozenli ve kaliteli bir firma izlenimi uyandirdi bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Arkadaşlar tekrar merhaba,

2 aydır - web sitemizi açtığımızdan bu yana, daha öncelerinden beri burayı takip ettiğim için perakende satış fiyatının altında fiyatlar sağlayabilmek için - bu foruma özel - indirim kuponu paylaşıyordum. - kişisel ilgim sebebiyle.

Sağolsun, pek çok arkadaş ilgilenip teşekkürlerini ve memnuniyetlerini de ilettiler. Kimseyi kötülemedik, ucuz pazarlama da yapmadık. İlgilenen olursa, buraya özel bir indirimimiz olduğunu yazmıştım. Bu şekilde perakende satışından daha avantajlı bir fiyat sunabilmiştik foruma. Fakat nisan ayı için paylaştığım kupon 3 keredir forumdan siliniyor. Bu konuda daha önce moderatörlerin oluru da mevcuttu.

fdhnis16 kuponu ile kendi sanal mağazamızda (www.orfion.com.tr ) FDH'ye %7,5 indirim sağlayabiliyoruz. Normalde 150tl üzeri gönderilere ücretsiz kargo yapıyorduk, indirim sebebiyle ücretsiz kargodan yararlanamama gibi bir durum olmasın diye bu limiti de 135TL'ye çektik.

Selamlarımla.

Hocam 5lt lik olan 125 tl görünüyor 135 tl ücretsiz kargo çok olmuş 5 lt lik olanı ücretsiz kargo yaparsanız forumdan oldukça ilgli olacaktır

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm, gerçekten daha fazlasını yapamıyorum.

Gelin basit bir hesap yapalım. Önerdiğiniz gibi bir işlem yapalım;
    125 %7,5 iskonto: 115,6TL (KDV Dahil)
    5Lt Kargo Ücretini de maliyetten düşelim: 7,36 (KDV Dahil)
    115-7 = 108 TL (KDV Dahil) => 100TL KDV Hariç olur, litresi 20TL eder.

Benden önce bir arkadaş aynı fiyata kendi çektirdiği yağı sattığını yazmış. Karalamak kötülemek değil arkadaşı, yanlış anlamayın. Belki fatura kesmiyordur (kişisel ticaret yapıyordur), belki gemlik yağı olduğu için 4 belki 3,5kg'de bir verim almıştır, daha uyguna satabiliyordur, kendisini tercih edebilirsiniz. Ancak ücretsiz kargoyu yanına ek ürün koyduğumda onun kar'ını sıfırlayarak ve yine kargo ücretinin bir kısmını kendim üstlenerek karşılayabiliyorum.

Daha fazlasını yapamadığımız için hoş görün, böyle pazarlamacı gibi konuşmak da çok hoşuma giden bir şey değil, esasen mesleğimiz mühendislik olduğundan çok da anlamayız:) Bu sene maalesef ucuz yağ yedireceğiz gibi bir iddiamız olamıyor, maliyetler ortada, biz sadece düzgün yağ yedirebileceğimizi söyleyebiliyorum. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 7 Nisan 2016; 17:37:25 >

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizin samimiyetinize güvenerek ve ne tarz soru gelirse gelsin sabırla verdiğiniz cevaplar için ürünlerinizi deneyeceğim 5 Lt. yanına ek ürün alarak ürünlerde umarım sizin kadar kalitelidir
  • 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    Noktasına virgulune katılıyorum. Ben de aynı sebepten aldım. Denedim memnun kaldım.

• Köklüden tekrar 10 litre sipariş verdim bakalım bu sezon nasıl

• Alhattes markasınının ürünlerinden denemek istemiştim fakat toptan satış yapıyor. Online alışveriş yapabilcek bir site buldum alhattes markasını satan malatya kökenli. Siteye mesaj attım ürünün asit derecesi,üretim tarihi ve kargolama ile ilgili. Müşteri hizmetleri bu sorularımdan sadece kargolama kısmına cevap vermiş diğer sorularımın cevabı yoktu. Bu sene bu markadan alışveriş yapan var mı acaba aramızda ? Ürünleri yeni üretimli midir ?

Not : Bu arada biliyorsunuz medyada haberi de olmuş bu markanın.Alhattes markasının sahibi Türkiye'nin en düşük asit dereceli yağını ürettik diye habere konu olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.