Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler
  • Zeytinyağı fiyatları nasıl bu kadar yükseldi hayret ediyorum. Birde enflasyon düşük diyorlar. Gözümün önünde 2 senede fiyatlar ikiye katlandı resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasova

1lt Yudum Sızma 20,90TL

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Migrosta o yağ 17 liraydı almadım.
  • Hatay yöresine ait litre fiyatı 14TL direk kendi üreticisinden naturel filtre dahi edilmemiş sızma zeytinyağı aldım kesinlikle tavsiye ederim.

Almak isteyen arkadaşlara satıcının telefonunu verebilirim.
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    komilin'kini aymıstım ben de kampanya ile migrostan dikkat edin keza gelen yağ sapsarı ayçiçekten hallice bir yağdı ..ısı ve ışıktan ve yaprak ile sıkıldıgından rengi değişebiliyor muş ama asit olarak ne düzeyde bilemiyorum hiç içime sinmeden tüketmiştim ..ayrıca bu tip büyük yağ üreticileri açık bir şekilde ithal zeytinlerden z.yağı üretiyor ve yerli üreticileri fiyatlarıyla öldürüyorlar bunu da görmek lazım ..
  • a101 de zeo marka naturel sızma yağ 16 tl, nasıl, alınır mı sizce?
  • Migros yonca siZma 17 tl gibi bi flyati var. tunus yagi. Turkler fiyati indiresiye kadar turk yagi almayacagim. Yemisim akdenizini vs. sanki tunus kuzey kutbunda.

Ulkesinde 1 tane zeytin agaci yetismeyen adam benden ucuza yiyor.
    Ulkesinde girilecek denizi olmayan adam benden ucuza turkiye de denize giriyor.
    Asgari ucrette beni kat kat gecen ulkenin vatandasi benden ucuza benzin aliyor.

Neden turk olmak bu kadar pahali ve kazik.

Yemisim yerli malini, kazikcilar akillanasiya kadar yabanci mallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 19 Mart 2016; 17:34:02 >

• fenolog kullanıcısına yanıt
    Tunus zeytinyağı 3 dolarmış, tv de bir uzman söylemişti.

Daha geçen sene yerli zeytinyağı 8-10 liraydı.
  • 2013-2014 yillarinda zeytinyagi aycicek yaginin 2 katiydi. Aycicek yagi 18-23 tl zeytin yagi 40-45 tl gibiydi ve ben kampanya ile emek sizma zeytinyagini marketten 30 tl ye almistim.

Canan karatay gibi bilimadamlari zeytin ve zeytinyagini ovduler ve 5 litresi 100-125 tl ye cikti . Kabaca 3-4 katina cikti. Ayni sey yillar obce nar suyundada olmustu ve doktorun birisi ovdu diye nar suyunu 6-7 liraya sattilar litresini.

Yemisim sagligini. Her sey guzel bi zeytinyagi eksik !! Zeytinyagi yersem herkul olacagim !! Turk olarak kazik yemekten biktim. Aycicek yagi hala ayni fiyatta !! Uretim az masallarina inanmiyorum. Bundan sonra fiyat inesiye kadar protesto ediyorum ve ozellikle turk yagi yemiyorum. Beni korumayan turku en hic korumam. Ozellikle yurt disindan gelen yaglari alacagim. Hem daha ucuz.

• Cikacak doktorun birisi sutu ovecek sonra cikacak litresi 5 tl ye ve uretim az, samanin kilosu, yemin kilosu , ilaci , suyu su kadar vs diye hesap cikaran cikarana

• Alışverişte gördüğüm ve indirime girmiş bazı markalar var.
    Yer Kocaeli - Gölcük.

Marmara Birlik Naturel Sızma 3 lt si 59.90 tl.
    Özünallar isimli bir marka Naturel Sızma 44.90 tl

Sızma Zeytinyağı Hakkında BilgilerSızma Zeytinyağı Hakkında BilgilerSızma Zeytinyağı Hakkında BilgilerSızma Zeytinyağı Hakkında BilgilerSızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

a101 de zeo marka naturel sızma yağ 16 tl, nasıl, alınır mı sizce?

o pek iyi değil ......... şokta lio var o daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

komilin'kini aymıstım ben de kampanya ile migrostan dikkat edin keza gelen yağ sapsarı ayçiçekten hallice bir yağdı ..ısı ve ışıktan ve yaprak ile sıkıldıgından rengi değişebiliyor muş ama asit olarak ne düzeyde bilemiyorum hiç içime sinmeden tüketmiştim ..ayrıca bu tip büyük yağ üreticileri açık bir şekilde ithal zeytinlerden z.yağı üretiyor ve yerli üreticileri fiyatlarıyla öldürüyorlar bunu da görmek lazım ..

Biz geçen sene köyden yağ almıştık. Soğuk suyla yıkadık acı oldu diye vermek istememişlerdi. Acı diye alışamamıştım ama buralarda iyi olduğu söyleniyor. Marketten aldığım yağların tadı ayçiçek yağı gibi. Bence büyük yağ üreticileri yağın içine her türlü yağ katabilir. Bunlar ayçiçek de sıkıyor pamuk yağı da. İçine katsa hesap soran olacak sanki. Bizim de haberimiz olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 19 Mart 2016; 23:09:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darker

Tunus zeytinyağı 3 dolarmış, tv de bir uzman söylemişti.

Daha geçen sene yerli zeytinyağı 8-10 liraydı.

neden olmasın be dostum adamlarda 160 milyon dikili zeytin ağacı var 220 bin ile 250 bin ton üretimleri var yıllık bizde ise ağaç sayısı 220 milyona yaklaştı fakat üretim 180 bin tonlarda adamlar bilimsel yaklaşıyor her şeye bizde ise sırf devletten teşvik alalım diye ağaç dikiliyor.
  • Arkadaşlar, her donmayan zeytinyağ sahte midir ?
    Yani zeytinyağın gerçek olması için mutlaka donması şart mıdır ?

Çok güvenilir birinden denemek için yağ aldım biraz ama donmadı. Tadı, kıvamı falan ise gayet yerinde.
  • Carrefour'da 19 mart- 2 nisan arası Yudum Ege natürel sızma 2 lt 41,95 Fiyat iyi gibi

Yağ için yorum: Çok yoğun ve koyu sevenler beğenmeyebilir hafif güzel bir zeytinyağı.Şok da ki lio markasını daha çok sevmiştim.

buyrun link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozbey43 -- 22 Mart 2016; 11:12:54 >
  • özcan35 kullanıcısına yanıt
    Donmayan her zeytinyağı sahte demek değildir.Fakat çoğu zeytinyağı yapısı gereği donar.Bunu ortaya çıkarmanın yolu laboratuvar dır.

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    renk, asitlik, donup donmamasına göre z.yağı kalitesi anlaşılamiyor malesef ..0.3 asitliğe sahip z.yağı en kalitelisi , 0.8 z.yağı ise orta sınıf gibi bir durum yok zeytinin bölgesine göre değişebiliyor bu durum
  • Uzmanlarına bir soruda benden. Yalova da ihlas tatil köyü içerisinde Baydar Zeytinciliğe ait natural sizma zeytinyağını satiyorlarmis. 5 litrelik tenekelerin litresi 22 TL ye geliyor. Ambalaj üzerinde sizlerin dikkat çektiği özelliklerden sadece serbest yağ asitliği en çok %1 olarak belirtilmis ve başka bilgi yok. Marka hakkında bilgisi olan varmı?

• www.carrefoursa.com
    Komili Ege Sızma Zeytinyağı 2 lt #30023234 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/yudum-ege-sizma-zeytinyag-5-lt

Yudum ege naturel sızma 5 lt. carrefour'da 98.90'a inmiş arkadaşlar.Fiyat şuanki piyasaya göre uygun gibi.(tabi eski tarih değilse).Daha öncede belirttiğim gibi yağ hafif; koyu baskın tat sevenler hoşlanmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.