Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.398
Cevap
549
Favori
1.268.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 sitesinde 30TLevkuşu kuponu ile 150 tl üzerine 30 tl kupon var. Süpermarkette de geçiyor.

daha evvel şu marka yağı duydunuz mu?

dorica 105 TL

ayrıca

korfezim 119 TL

korfezim erken hasat 125 TL

güven asa 129 TL

marmara birlik 135 TL

saklı cennet 142 TL

150 tl ye tamamlanacak şekilde 30 tl ile avantajli olabiir mi

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    bir de cok daha uygun fiyata su var ve herkes begenmis gibi ama fiyati ucuz oldugu icin emin olamadim -derecesi hakkinda bir bilgi vermemis satan kisi

Köy Mahsulü Taş Baskı Sızma Zeytinyağı 5 Litre - 84,90 TLKDV

• Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt
    Plastik şişeye koyup gönderiyorlarmış sanırım direk elerdim ben olsam.
  • tabiki cam tercih ederim ama tenekeye konulan ile plastik siseye konulan arasinda plastikteki uzun sure beklemedigi ve gun isigina maruz kalmadigi surece cok fark yok diye biliyorum. Genelde kucuk ureticiler uygun fiyatli diye plastik tercih ediyorlar. Ayvaliktan elden aldiklarim da ayni sekilde.
  • Zeytin yağları neredeyse 2 kat arttı

Geçen 2x2 = 4 Litre Tariş 0,5 asit Özel üretim yağa 160 tl verdim yağ güzel ama çok pahalı

nevigurme özgün erken hasat getirecek ucuz olursa alınır

Balıkesirde tatil dönüşü arkadaşım yağ getirdi berbattı yok kendi ürünümüz diye kandırmışlar herkes zeytinyağ satıyor herkes kendi ürünüm diyor tadına baktığında berbat

Özgün 0,4 , özgün erken hasat veya tariş özel üretim 0,5 dışında yağ almam (tarişin özel üretim dışında hiç bir yağını da beğenmedim 0,5 litre olanlara bakmadım)

Özgün Erken Hasat 2 litre 65 tl
    magaza.ozgunzeytin.com.tr
    2 L Tnk. Erken Hasat Sızma Zeytinyağı Erken Hasat Zeytinyağı Ayvalık Zeytin Zeytinyağı
    http://magaza.ozgunzeytin.com.tr/2-Lt-Erken-Hasat-Naturel-Sizma,PR-145.html

Özgün Erken Hasat 5 litre 150 tl
    5 L Tnk. Erken Hasat Sızma Zeytinyağı Erken Hasat Zeytinyağı Ayvalık Zeytin Zeytinyağı
    http://magaza.ozgunzeytin.com.tr/5-L-TenErken-Hasat-Sizma-Zeytinyagi,PR-83.html

Özgün Soğuk Sıkma 0.4 Asit Sızma Zeytinyağı (Bu yağda çok güzel 20 tl iken 35 tlye çıkartmışlar)
    1 L Tnk.Soğuk Sıkma 0.4 Dizem Sızma Zeytinyağı Naturel Sızma Zeytinyağı Ayvalık Zeytin Zeytinyağı
    http://magaza.ozgunzeytin.com.tr/1-L-TnkSoguk-Sikma-04-Asit-Sizma-Zeytinyagi,PR-76.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Şubat 2016; 16:35:47 >

• ovilo soğuk sıkım isteyene fiyat fena değil çok sıcak olmasa da alınabilir fiyat kendi sitesinde 144 burada 135

• Geçen hafta BİM de yudum ege sızma 1 lt 20 TL gördüm ama evde var diye almadım.Normal fiyatı bu mu yoksa özel kampanya mıydı bilmiyorum.Bu hafta sonu bakıcam yine hala varsa alırım.Fiyat iyi sanırım.
  • erhan.beldan E kullanıcısına yanıt
    Tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. selatin-evo'dan aldım erken hasat. Müthiş gerçekten. Tam aradığım lezzet, yoğun, hafif acı, meyvemsi. Çeyrek ekmeği banarak yedim. Tadı hala ağzımda. Yurtdışındayken aldıklarımla ve bazı arkadaşlarımını bahçelerinden getirdikleri ile yarışır. Uzun süredir ilk defa zeytinyağı yediğimi anladım.

Bu markette satılan bilinen yağlar bunun yanında su gibi kalıyor. Fiyat olarak pek farkı yok. Hatta marketlerde 500 ml olarak satılan 30-40 TLlik yağlar var, onların yanında ucuz bile kalıyor.

Havale ile ödemeyi yaptım, ertesi gün geldi kargo ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. selatin-evo'dan aldım erken hasat. Müthiş gerçekten. Tam aradığım lezzet, yoğun, hafif acı, meyvemsi. Çeyrek ekmeği banarak yedim. Tadı hala ağzımda. Yurtdışındayken aldıklarımla ve bazı arkadaşlarımını bahçelerinden getirdikleri ile yarışır. Uzun süredir ilk defa zeytinyağı yediğimi anladım.

Bu markette satılan bilinen yağlar bunun yanında su gibi kalıyor. Fiyat olarak pek farkı yok. Hatta marketlerde 500 ml olarak satılan 30-40 TLlik yağlar var, onların yanında ucuz bile kalıyor.

hocam fiyatının ne kadar olduğunu da yazsaydın iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 12 Şubat 2016; 14:58:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

beğendiğinize sevindim. biz hala geçen seneden aldığımız yağı bitiremediğimizden yeni sezon siparişi veremedik. açıkçası konu komşu bu sezonun yağı nasıldır acaba diye de merak edip duruyoruz. sayenizde merakımızı gidermiş olduk, stok biter bitmez selatin i aramak farz oldu. fiyat konusunda size katılamayacağım, benim bütçeme göre bayağı tuzlu bir marka (750 ml 35 tl ; 5 lt de 160 tl). bu konu başlığına abes bir fiyat açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Zeytin yağları neredeyse 2 kat arttı

Geçen 2x2 = 4 Litre Tariş 0,5 asit Özel üretim yağa 160 tl verdim yağ güzel ama çok pahalı

nevigurme özgün erken hasat getirecek ucuz olursa alınır

Balıkesirde tatil dönüşü arkadaşım yağ getirdi berbattı yok kendi ürünümüz diye kandırmışlar herkes zeytinyağ satıyor herkes kendi ürünüm diyor tadına baktığında berbat

Özgün 0,4 , özgün erken hasat veya tariş özel üretim 0,5 dışında yağ almam (tarişin özel üretim dışında hiç bir yağını da beğenmedim 0,5 litre olanlara bakmadım)

Özgün Erken Hasat 2 litre 65 tl
    http://magaza.ozgunzeytin.com.tr/2-Lt-Erken-Hasat-Naturel-Sizma,PR-145.html
    Özgün Erken Hasat 5 litre 150 tl
    http://magaza.ozgunzeytin.com.tr/5-L-TenErken-Hasat-Sizma-Zeytinyagi,PR-83.html
    Özgün Soğuk Sıkma 0.4 Asit Sızma Zeytinyağı (Bu yağda çok güzel 20 tl iken 35 tlye çıkartmışlar)
    http://magaza.ozgunzeytin.com.tr/1-L-TnkSoguk-Sikma-04-Asit-Sizma-Zeytinyagi,PR-76.html

2 sene önceydi özgün'ün 0,3 asit erken hasatını alma ve yeme fırsatı bulmuştuk. tadı hala damağımda, teneke kutusu hala mutfağımdadır. muazzam bir yağdı, benim için nirvana gibi bir şeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rhakanaydn

Aldik bakalım beyzade erken hasat lt 24 liraya geliyor. Kargo ücreti ödemeyim diyede Resmi Büyüt

0,3 ASİT EXCLUSIVE SIZMA ZEYTİNYAĞI 500 ML RENKLİ CAM ŞİŞE aldım 2 adet 1 adette hediyesi var onuda lt 24ten almış olduk. Insallah tadı güzeldir.

liniki varmı?
  • Sıcak olduğunu düşündüğüm bir şey var. Yıllardır naturel sızma zeytinyağından başka sıvı yağ almadım. Bu sene fiyatlar artınca ayçiçek yağını kızartmalarda kullanıyorum. Körfezim shop'tan erken hasat ve soğuk sıkım yağları aldım. Normal sızma ile neredeyse aynı fiyat. Neden biraz daha para verip neden en iyisini kullanmayayım dedim :)

1 LT SOĞUK SIKIM SIZMA ZEYTİNYAĞI 25.90 TL

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 13 Şubat 2016; 12:58:36 >

• Kipa'larda 12-14 şubat arası, 3lt ekiz sızma zeytin yağı 39,90 tl'miş.

http://forum.donanimhaber.com/m_114434491/tm.htm
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Firma soğuk sıkım ile ilgili çok değişik bir tanımlama yapmış, ilk kez görüyorum.

"Soğuk sıkımın özelliği ise zeytinyağı ayrıştırma işlemi sırasında kullanılan suyun sıcaklık derecesinin 10 derece daha düşük olmasıdır."

demişler. Bundan şunu anlıyorum: normalde 50 derecede sıkım yapıyorsa 40 ye düşürüyorlar böylece soğuk sıkım oluyor. Zeytinyağı literatürüne gececek bir soğuk sıkım tanımlaması olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bien

Firma soğuk sıkım ile ilgili çok değişik bir tanımlama yapmış, ilk kez görüyorum.

"Soğuk sıkımın özelliği ise zeytinyağı ayrıştırma işlemi sırasında kullanılan suyun sıcaklık derecesinin 10 derece daha düşük olmasıdır."

demişler. Bundan şunu anlıyorum: normalde 50 derecede sıkım yapıyorsa 40 ye düşürüyorlar böylece soğuk sıkım oluyor. Zeytinyağı literatürüne gececek bir soğuk sıkım tanımlaması olmuş.

Evet okumuştum onu ama sızma ile soğuk sıkım arasındaki fiyat farkı az olunca 10 derece bana mantıklı geldi. Körfezim'den bu 4. siparişim oldu sanırım. Sitesinde yeni mahsul zeytinyağı diyince direk aldım gayet memnunum kalitesinden.

• Soğuk sıkım olması için 25 dereceyi geçmemesi gerek miyor mu ? 40 derece nasıl soğuk sıkım olabiliyor. Demek ki birçok firma soğuk sıkım adı altında ürün satıyor 40-45 derecede sıkım yapıp.
  • Arkadaşlar ben Beyzade 5LT erken HAsat soğuk sıkım aldım, gerçekten komili ve kırlangıcın zeytinyağı olmadığını anlıyorsunuz.
    Hafif meyvemsi bir tad ve çok az genzi yakıyordu geldiğinde ama bir ay sonra o hafif genzi yakması geçti yada ben alıştım.
    Zeytintlerini tavsiye etmem ama zeytinyağı gerçekten güzel, paketlemeyide çok güzel yapıyorlar.
    Ama genizi yakması tam istediğim gibi değildi. Fazla dğeil ama biraz daha genzi yakan bir zeytinyağı arıyorum.
    Şimdi Beyzade bitti :)
    Selatin-Evo Erken hasat (160TL) mu Özgün Erken Hasat (150TL) mi yoksa Beyzade Yeni Hasat 0,5 Asit mi ( 150TL )?
    https://www.e-beyzade.com/0-5-asit-premium-naturel-sizma-zeytinyagi-1-l-renkli-cam-sise-10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 14 Şubat 2016; 9:31:45 >

• Ozbi kullanıcısına yanıt
    özem gayet yakıyor tam istedigin gibi bence evo al bu ucunden o paralara cikacaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bien

İlk kez görmek öyle değildir demek değil.....Soğuk sıkım öyle yapılıyor artık.... o sizin dediğiniz taş baskıda oluyor ki onu da yapan seri üretim yapan firma yok...temizlik vs açısından pek uygun görülmüyor.

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.