Şimdi Ara

Sizlerle birseyi paylasmama gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi benim 100milyon ve yaklasik 80milyonluk mallarim var bankada simdi bazi arkadaslarim cimri diyor bana halbuki ben iki üc arkadasima 4-5 milyon verince iyi oluyorum vermeyince kötü anladimki bazilari benim sahte arkadaslarim belki bi düsündügüm sey var para istiyorlar ayip deyilmi sizce mecburmuyum ben onlara vermeye verseydim bisey demezlerdi simdi cimri diyorlar gercek yüzlerini gördük sizce ne yapayim düsüncelerinizi paylasin soktayim normalde gercek hayatta hep birseyler ismarlarim onlara demekki häla cimri konumuna düsüyorum

• kardeş o kadar paran war 1 kere werirsin 2 kere werirsin nereye kadar birazda onların kazanması lazımm sen onlar sürekli para weriosan o ayrı ama bi kere liğine werebilirsin

AMA SÜREKLİ olmaz di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbamba2

kardeş o kadar paran war 1 kere werirsin 2 kere werirsin nereye kadar birazda onların kazanması lazımm sen onlar sürekli para weriosan o ayrı ama bi kere liğine werebilirsin

AMA SÜREKLİ olmaz di mi

zaten suanda 5 arkadasim oyunda en sevdigim 3 kisiden 2sine 5milyon verdim bir atnesine 3 gerisine vermedim ve cimri oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibişko

quote:

Orjinalden alıntı: umbamba2

kardeş o kadar paran war 1 kere werirsin 2 kere werirsin nereye kadar birazda onların kazanması lazımm sen onlar sürekli para weriosan o ayrı ama bi kere liğine werebilirsin

AMA SÜREKLİ olmaz di mi

zaten suanda 5 arkadasim oyunda en sevdigim 3 kisiden 2sine 5milyon verdim bir atnesine 3 gerisine vermedim ve cimri oldum

oo ben o kadar para alıcam arkadaşımdan bi de cimri dicem ii be olaya bak sen boşwer kardeş sen gerekeni yapmışsın

• VermeOnlarda Kazansın
  • ben şahsen çok samimi arkadaşlarımdan bile istemiyorum anca onlar teklif ederlerse kabul ederim
    verme tabi sen ihtiyacı olduğunu düşünmüyosan yok onda sos olsun diye verme ama çok samimi arkadaşın olmadıkça
  • simdi bende kötü oldum biliyomusunuz hep soruyorum kendime cimrimiyim diye hemen ciktim guildden zaten kendime acaacam bi guild ooh master derdi yok bisey yok parada var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ibişko verme kardeşim kazansınlar bu arada sen çok sempati birisinnasıl diyim çok cana yakın bi insansın o kdrda para vermişsin sana cimri diyenler utansın
    lvl kaç bu arada
    ben bulunduğum guildte en eziğim 40 lvlim ama en fazla para bende var nakit 20m bankadakiler en az 100m eder baya sos som falan var

• kardes gercek arkadas zirt pirt para istemez para para diye dilenmez vermedigin zaman tavir yapmaz istesede o da sana verir birak sen verdikce senin eline bakarlar bak benim eski serverdan cok yakin bi arkadasim olmustu ilk tanismamiz hyugno keserken arkadasimin oka ihtiyaci olmustu alti ustu 250 tane ok vermistim parasiz o gunden itibaren aramizda milyonlarin lafi olmadi birbirimiz ile surekli yardimlasirdik onun biseye ihtiyaci oldumu ben benim oldu mu o yardimci olurdu halada farkli serverlara gecsekte sohbetimiz eksik olmaz msn den sifresini id sini verdi bende ona verdim ara sira birbirimizin charlarini kasariz yani diycegim su ki gercek arkadas karsilik beklemeden iyilik yapan arkadastir

offf makale oldu mubarek nese sana gercek arkadaslarini secmekte kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

ibişko verme kardeşim kazansınlar bu arada sen çok sempati birisinnasıl diyim çok cana yakın bi insansın o kdrda para vermişsin sana cimri diyenler utansın
    lvl kaç bu arada
    ben bulunduğum guildte en eziğim 40 lvlim ama en fazla para bende var nakit 20m bankadakiler en az 100m eder baya sos som falan var

bilmem sen öyle gördüysen sagol tsk ederim lvl 35 oldum su ciceklerden biktim artik ne zaman bitecekse 1000 tane yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

kardes gercek arkadas zirt pirt para istemez para para diye dilenmez vermedigin zaman tavir yapmaz istesede o da sana verir birak sen verdikce senin eline bakarlar bak benim eski serverdan cok yakin bi arkadasim olmustu ilk tanismamiz hyugno keserken arkadasimin oka ihtiyaci olmustu alti ustu 250 tane ok vermistim parasiz o gunden itibaren aramizda milyonlarin lafi olmadi birbirimiz ile surekli yardimlasirdik onun biseye ihtiyaci oldumu ben benim oldu mu o yardimci olurdu halada farkli serverlara gecsekte sohbetimiz eksik olmaz msn den sifresini id sini verdi bende ona verdim ara sira birbirimizin charlarini kasariz yani diycegim su ki gercek arkadas karsilik beklemeden iyilik yapan arkadastir

offf makale oldu mubarek nese sana gercek arkadaslarini secmekte kolay gelsin

bende sanirim öyle yaptim yeni farkettim istemeyen arkadaslarima verdim parayi

• bende knight oynarken öyle bi clanım wardı..
    ne günlerdi yaw 11 kişiydik.. ama hep birlikte hareket ederdik hiç ayrılmazdık..
    birine ok düşerdi hepimizin elinden geçerdi online olanlar onla kasardı vs..
    sonra git gide sayımız düştü 5 kişi kaldık.. bi clan kurudk süper muhabbet sohbet.. ben bi id verdim ona yüksek lvllı.. clanın başkanı bendim o oldu.. bende eziq adam kasıp clanda satıyodum gerçekte
    şuanda hala msn den konuşur görüşürüz aradan belki 2 yıl geçti
    gerçek dost tavır yapmaz..
    sen yapıcaını yapmışşsın 4 milyonu bana ver 5 gün sonra 10m veriym.. yani pazarda toplar satara bişiler mis gibi para..
    artık sen yapıcaını yapmışsın baktın olmuyo herkez yoluna de gitsin

• guildden ciktim beni güzel sohbeti olan duilde alacak olan varmi
  • zamanı gelince sende öyle bi sırt üstü devrilirsin ki hiç birşey anlamazsin büyük ihtimal oyunu bırakırsın.
    Birakmassan senden yardım isteyenler gibi olursun item düşüremezsin kervan yapmaya kalksan thiefler devirir mallarını ne yapacağini şaşirirsin işte o hale düştükten sonra cevabi bulursun versemiydim vermesemiydim diye.
    Paran degil ama arkadaşların senin oyundaki devamlılıgını korur bunu unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: fedbcaa

zamanı gelince sende öyle bi sırt üstü devrilirsin ki hiç birşey anlamazsin büyük ihtimal oyunu bırakırsın.
    Birakmassan senden yardım isteyenler gibi olursun item düşüremezsin kervan yapmaya kalksan thiefler devirir mallarını ne yapacağini şaşirirsin işte o hale düştükten sonra cevabi bulursun versemiydim vermesemiydim diye.
    Paran degil ama arkadaşların senin oyundaki devamlılıgını korur bunu unutma

ama o arkadaslar beni korumayi deyil parayi tercih ederse ne olur ben zaten onlara vermicem demedim hattä verdimde bi kacina ama benden para isteyip cimri demeleri onlarin hakli oldugunu gösteriyosa sana bilemem artik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.