Şimdi Ara

Sizin Görüşelrinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Perşembe Günü Turkcelle Kontratlı Telefon Alma Hakkım Yenileniyor. Kafamda Galaxy s3 var Bütün Yorumları Okudum Bütün Herşeye Baktım Sadece Son Olarak Sizlerin Görüşlerini Almak İstedim. Kullanan Arkadaşların Yorumlarını Duymak İstedim s3 Almalımıyım Sizce ? Yoksa Beklemelimiyim ? Yoksa Arkadaşım Şu Telefon s3'den Daha İyi Bak Bide Bunu Düşün Dediğiniz Bir Telefon Varmı? Alacağım Telefon Beni 2 Yıl İdare Edecek Çok Film İzlerim Oyun Çok Oynarım Birde Çok Mesajlasırım İnternet Benim İçin Çok Önemli Bana Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Şimdiden Hepinizin Yorumları İçin Teşekkür Ederim.

    Not: Daha Önce Android Telefon Kullanmadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkan023 -- 11 Kasım 2012; 0:05:22 >



  • Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum..
  • Kontrat enayiliktir. Kurcalamayacak, rom vs atmayacaksanız iPhone alın. Yok benim o tür şeylere ilgim var derseniz S3 alın. S3 alıp sadece üretici yazılımı kullanırsanız o cihaz bir işe yaramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Kontrat enayiliktir. Kurcalamayacak, rom vs atmayacaksanız iPhone alın. Yok benim o tür şeylere ilgim var derseniz S3 alın. S3 alıp sadece üretici yazılımı kullanırsanız o cihaz bir işe yaramaz.

    Gold Paket Kullanıyorum Ayda 65 Lira Yansıyor 24 Ay Neresi Enayilik Onu Anlamadım
  • 1500-1600TL'e geliyor. 2sene bağlıyor. Hem daha pahallıya hem 2sene bağlanmak bana hiç mantıklı gelmiyor. O kadar ödeyecek olduktan sonra ne gerek var? Daha ucuzuna aynı hizmeti sunan var nasıl olsa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kontratta cazip kılan taksit mi?Suanda kayıtlı urunler var ve kayıtlı aynı sekilde taksit imkanı var neden daha pahalıya kontratla 2 sene bir operatore baglı kalayım ki?Bence bir yere bosu bosuna baglanmayın aynı urunu daha uygun bulabilirsiniz ve taksit yaptırabilirsiniz...

    Saygılarımla..
  • Arkadaşlar Başkasının Üzerine Aldiğim İçin Sorun Yok 2 Yıl Kontratlı Kalıp Kalmamsı Sorun Değil Taktist Avantajı Önemli ve Bana Sorduğum Sorular Haricinde Yardımcı Olursanız Daha Çok Sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.