Şimdi Ara

Sizin de Akrabalariniz Kötülüğünüzü İstiyor Mu ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
8
Favori
46.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
208 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yada iki yıl kaldı herhal 16 ya bazı akrabalarımın (uzak-yakın) evlerinin önünden geçmem ama herkes gibi (uzak) akrabaların diline düşerim ve/veya ya da düşeriz yaşım küçük felan filan ayıp olur diye uyarıyorlar hala bir şeyde diyemiyorum sürekli arkadan konuşuyorlar sinir ediyorlar fazla da takmamak lazım tabi 18-19 yaşlarına gelsem şehir değil ülke değistirecem ailem ile birlikte aklımda İtalya var ama ALLAH bilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İch hab keine lust kullanıcısına yanıt
    Hocam babaniz ve siz kaç yaşindasiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufaklık oynamayı çok seviyor eve kim gelse oturup oynamak istiyor

Onlar da çocuk dediğin gitsin çizgi film izlesin diyor

• sene 2002 17 yasındaydım...

amcam sınavı kazanamaz diyormus benim hakkımda..

kazandıktan sonra kazansada bitiremez demeye baslamış babama...

bitirsede iş bulamaz demeye baslamıştı en sonlara doğru...

10 yıldır arka sokagımızda olmasına ragmen gitmem etmem..

şimdi benim yegenim var...aynı şeyleri yapmam ben ona...
  • sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de mezun senemdeyim sınav iyi geçmedi hazirliği iyi olan bir üni gidip orada 2020 içi hazirlanicam

Banada çok kotü davraniyo herkes bir aşağipama falan dayanamiyorum artık

Puanım cok kötü değil amam hedefler tutmayacak

İki sene süreçte cok iyi hazirlanicam hedefim EA ilk 300

• quote:

Orijinalden alıntı: endersgame0120

35k dan mezuna kaldığımda barajı zor geçip 2 yıllık bölüm okuyan kuzenim bana tavsiye falan veriyodu mezun senemde
    Ne alaka? Üniversite okuyan birisi yeni mezuna tavsiye vermek için Oxford u mu bitirmesi lazım. Burada tavsiye değil tavir önemli.

Sen resmen o küfür edilen akrabayi oynamissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Ufaklık oynamayı çok seviyor eve kim gelse oturup oynamak istiyor

Onlar da çocuk dediğin gitsin çizgi film izlesin diyor
    Doğru olan oturup oyun oynaması. Yolu açık olsun ufaklığın.
  • Amin tüm çocuklarımızın yolları açık daima mutlu olsunlar inşallah

Yaş 32 şimdi ki çocuklar bizim çocukluğumuz dan daha zor şartlar da büyüyorlar ah ah keşke o zaman da büyütebilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Amin tüm çocuklarımızın yolları açık daima mutlu olsunlar inşallah

Yaş 32 şimdi ki çocuklar bizim çocukluğumuz dan daha zor şartlar da büyüyorlar ah ah keşke o zaman da büyütebilsem
    Ben çocukken bilgisayar yeni yeni çıkıyordu. Senin çocukluğunda belki görmemişsindir bile. Yeni nesilin eline millet tablet vererek çocuk yetişrdiğini sanıyor. Yazık bu çocuklara. Beyinleri yıkanıyor. Tembelleşiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Ne alaka? Üniversite okuyan birisi yeni mezuna tavsiye vermek için Oxford u mu bitirmesi lazım. Burada tavsiye değil tavir önemli.

Sen resmen o küfür edilen akrabayi oynamissin.

Alıntıları Göster
    Siz de mi 2 yıllık kazandınız hocam
  • Geçen sene 80kda mezuna kaldım varaj altı gibi muamele gördüm.Bu sene ne gelirse gelsin yazacağım ülkede üniversiteler itibarsızlaştırıldı zaten torpili olan işe giriyor.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 20 Temmuz 2018; 18:19:19 >

• Türk milleti hasetlik ve fesatlıkta 1 numara 😁😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Ben çocukken bilgisayar yeni yeni çıkıyordu. Senin çocukluğunda belki görmemişsindir bile. Yeni nesilin eline millet tablet vererek çocuk yetişrdiğini sanıyor. Yazık bu çocuklara. Beyinleri yıkanıyor. Tembelleşiyorlar.

Alıntıları Göster
    Beyinden ziyade yeni neslin hepsi gözlüklü olacak.

• İnsanın çevresindeki bu tip insanları ikiye ayırmak lazım ;

1. Gerçekten kendi mantığı ve tecrübelerinden dolayı seçtiğin meslekle alakalı endişeleri olan, gerekçeleri haksız ve mantıksızda olsa senin geleceğin için endişelenen, seni gerçekten önemseyenler.

2. İçten içe başarılı olmanı, ya da kendinden daha fazla başarı yakalamanı istemeyen, seni kararınla yargılayıp aslında seni düşünüyor gibi görünen ancak başarısız olman için elini açıp dua edenler.

Ben de üniversite tercihi döneminde Matematik Öğretmenliği'ni seçtiğimde arkadaş çevrem ve ailemde laf söylemeyen kalmamıştı.

Aslına bakarsanız bu olay üniversite tercih dönemi için sadece bir başlangıç. İş hayatında bu gibi durumlarla o kadar çok karşılaşıyor ki insan ; artık anormal olmaktan çıkıyor ve bununla otomatikman mücadele etmeyi öğreniyorsun :)

• Bana mesaj atabilir misiniz hocam yardım için :(
  • Vay arkadaş nasıl milletmisiz biz.

Hemen hemen herkesin mesajını okudum da böyle bişi olamaz ya neler var neler.

Ya beyler genel olarak Türk insanının modeli böyle cidden. Bazıları bilmeden konusuyo. Bazıları hem bilmiyo hem kötülüyo. Bazıları da hem bilmiyo hem kötülüyo hem de kötü olmana seviniyor.

Size , bu tür durumları anlatan bir görsel atıyorum Ağlanacak halimize gülmek temalı

Koç, Boğaziçi, ODTÜ İşletme mi kazandın ? İşsiz kalacaksın

Sizin de Akrabalariniz  Kötülüğünüzü İstiyor Mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 20 Temmuz 2018; 22:8:28 >

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kuzenimi de görücü geliyormuş. Bi akrabam teyzeme "Aman kızım kimseye vermeyin, kızınızı okutun" demiş.
    Aynı akraba bana "Üniversiteyi kazanamadın mı evlenirsin" diye tavsiye veriyor :(

Kız olmaktan nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Hocam benim kuzenimi de görücü geliyormuş. Bi akrabam teyzeme "Aman kızım kimseye vermeyin, kızınızı okutun" demiş.
    Aynı akraba bana "Üniversiteyi kazanamadın mı evlenirsin" diye tavsiye veriyor :(

Kız olmaktan nefret ediyorum.
    Kız olsaydım zengin koca buluıp evlenirdim Mantıklı cidden mezun stresi çekilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.