Şimdi Ara

Sizin adınıza sokak hayvanlarına mama dağıtılmasını ister misiniz? (Ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hillspet sosyal sorumluluk kapsamında sokak hayvanları bu kış günlerinde aç kalmasın diye harika bir projeye imza atıyor.

Bize düşen sadece 5 dakikamızı ayırıp bu linkteki formu doldurmak; http://goo.gl/jBdXvt

#herkayitsokakhayvanlariicin twitter'dan kampanyayı yaymak için bu hashtage tweet atabilirsiniz.

Sizin adınıza sokak hayvanlarına mama dağıtılmasını ister misiniz? (Ücretsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo1903 -- 6 Kasım 2014; 8:39:33 >

• Süper bir kampanyaymış gerçekten.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.1 dakikanızı ayırarak böyle bir iyilik yapmak çok güzel bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Süper bir kampanyaymış gerçekten.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.1 dakikanızı ayırarak böyle bir iyilik yapmak çok güzel bir şey.

Bence vazifemiz bu tarz tamamen ücretsiz yardım etme fırsatlarını paylaşmak ama ilgi neden bu kadar düşük onu anlamadım :(

Barınakta yaşayan sokak hayvanları için tamamen ücretsiz bir kampanyaya katılma fırsatının zirve yapması lazım...
  • Maalesef burada duyarlı olan az insan var.Kendi hayvanlarıyla ilgili olarak sorunlarda sadece başvuru yapıyorlar bölüme haricinde girip yazan nadir kişiler var.Bölümle ilgilenen bir yöneticide olmadığı için üst konularda yer almıyor böyle başlıklar.Dolayısıyla duyarlı kişiler mesaj atacak ki yine duyarlı kişilere ulaşmış olsun.
  • üye oldum pet i mi ekledım fakat işlem tamamlanmıstır vs demedi

yani uye olurken sadece dedıgınız kampanya yazıyordu

acaba yanlıs mı yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.