Şimdi Ara

Sizi ne kadar maas tatmin ederdi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
13.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tıp aylık 30k
    Sallamak da mı serbest değil :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brosbeforehoes kullanıcısına yanıt

    O da doğru ama ne bileyim 10 bin almamla 20 bin almam arasında hayat standardım olarak fark olmaz gibi

    _____________________________
  • Maaşlı çalışmak beni tatmin etmez.

    _____________________________
    Son yks bükücü.
  • ayrıca Fırat kimya dolmamıştı son 2 3 sene. Elazığ için 1-5 yıl arası mezunsan 4k bence de yeterli. yanlız şunu anlamıyorum Fırat'ın baktığın zaman top4 5 üni dışında diğerlerinden pek eksiği yok gibi geliyor. sıralaması neden bu kadar düşük anlamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • s4rhan kullanıcısına yanıt

    Hocam Fırattan 2016 yılına kadar mezun olan birçok mühendis kolayca iş bulabildi. Kimyadan şuan boşta yeni mezun 15-20 kişi var mezun olalı 1 sene olmadı daha. Fırat'ın mühendislik tarafının iyi olmasının sebebi hocaları çok iyi bilgi ve birikim olarak.Kimya için öyle yani. Bizim bölümün kurucusu Memnune Bildik kendisi Oktay Sinanoğlu ile birlikte zamanın en iyi hocalarıymış. Dolmamasının sebebi Doğu'da ve öğrenci şehri değil.


    Kimya 2-3 senedir dolmuyor. Elektrik , Makine ve İnşaat'da artık dolmamaya başladı. Gece bölümleri bitti gibi.


    Şuan inanın Fıratta inşaat mezunu olmak istemem. İnşaat patlamış durumda.

    _____________________________
  • Gazi Tıp. Başlangıç-12k, 10 sene sonra 30k+.

    _____________________________
    Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
  • hocam bende elazığda yaşıyorum düşündüğüm bölümler arasında endüstri, makine, ee ve veterinerlik var. şöyle bi sorum olacak ben mezuna bıraktım düşündüğüm bölümler arasında endüstri hariç elazığda bulunan bölümler ve eğitim kalitesi çok kötü değil araştırdığım kadarıyla fakat eğitim binaları (veterinerlik hariç) felan biraz sıkıntılı göze hoş gelmeyen binalardı şimdi düşüncem eğer hedeflediğim gibi 80 90k civarı bir sıralama yaparsam fıratı yazmam mı yoksa farklı şehir yazmam mı daha uygun olur buna pek karar veremiyorum. büyük avantajım olur fırata girersem (yüksek ihtimal kredi çekmem, ev ve para sıkıntım pek olmaz) fakat 90k yapıp 200kdaki üniversiteyi yazmak biraz insana garip hissettirir diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir ?

    _____________________________
  • s4rhan kullanıcısına yanıt

    Valla inşaat yazma da ilk mühendislikteki makine elektrik bilgisayar müh yaz sonra veterinerlik sonra teknoloji makine elektrik adli bilişim

    _____________________________
  • peki dediğim 90kya 200k meselesi?

    _____________________________
  • 4-5k
  • s4rhan kullanıcısına yanıt

    Hocam o sana kalmış. 90k'a Fırat ile kapışak Erciyes ve Atatürk var.

    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.