Şimdi Ara

Sizi en çok şaşırtan animeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınız boyunca izlediğiniz tüm animeler arasından sizi en çok şaşırtan izlerken “Yok artık!“ dedirten animeler hangileridir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Steins;gate
    Sonuyla değil ama...
  • Hunter x Hunter

Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Hunter x Hunter

Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.

Sen miydin askere giden ?
  • Higurashi serisi.
  • anime demişsin ama ben bir manga soyluyorum.. 20th century boys
  • Naruto,Angel beats,Seikon no qwaser,HotD,Btoom.
    En çok şaşırtan kişi ise şüphesiz ... İtachi Uchihadır, En sevdiğim karakterde İtachi Uchiha zaten İtachi sayesinde anime izlemeye başladım.Bir video'sunu görmüştüm Tribute'ını daha doğrusu ve kendi kendime dedim ben bu çizgi film'i izlemeliyim.(anime ne demek bilmiyorum o zaman)
    Yani sorsanız ''tüm anime karakterlerimi yoksa İtachi mi?'' İtachi derim o derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Death Note finali...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuki no me

Naruto,Angel beats,Seikon no qwaser,HotD,Btoom.
    En çok şaşırtan kişi ise şüphesiz ... İtachi Uchihadır, En sevdiğim karakterde İtachi Uchiha zaten İtachi sayesinde anime izlemeye başladım.Bir video'sunu görmüştüm Tribute'ını daha doğrusu ve kendi kendime dedim ben bu çizgi film'i izlemeliyim.(anime ne demek bilmiyorum o zaman)
    Yani sorsanız ''tüm anime karakterlerimi yoksa İtachi mi?'' İtachi derim o derece

Itachi Uchiha sanırım abisi Sasuke nin? Yeni basladım da tam bilgim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cholo -- 11 Nisan 2013; 22:07:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaeWa

quote:

Orijinalden alıntı: Tsuki no me

Naruto,Angel beats,Seikon no qwaser,HotD,Btoom.

Itachi Uchiha sanırım abisi Sasuke nin? Yeni basladım da tam bilgim yok :)

Evet abisi. İtachi benim de çok sevdiğim bir karakterdir. Ama eğer izlemeye yeni başladıysan sana benden tavsiye; söylediklerimizi unut ve İtachi'yi fazla kurcalamadan animeyi izle. İşin heyecanı kalmaz yoksa.

• School Days finali. Çok şaçma bir anime izlemeyin.
  • Bana göre finali muhteşem olan 2tane seri wardır.Bunlardır biri CodeGeass diğeride Death Note.One Piece de beni marineford arcta çok şaşırtmıştı.Ama o sadece 1 arclık bişeydi
  • Night head genesis beni bundan daha fazla şaşırtan bi anime daha yok içeriğindeki hiçbir soruya yanıt vermeden sanki sıradışı birşeyde yapmış gibi bütün seri boyunca var olan kötü atmosfer kaybolmuş son iki bölüm gözümüze gözümüze yarım yamalak güzel bir gelecekte var hani mesajı vermeye çalışmışlardır velhasıl aynı bu yazı gibi bir animedir birşey anlatamaya çalışırken yarım bırakıp başka bir konuya atlayan fakat hiçbir gelişme kaydedemeyen fakat çok umutlu fakat genel temaya tamamen zıt bir finalle sizi animeden soğutabilecek bir animedir

• Boogiepop Phantom ve Megazone 23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 12 Nisan 2013; 15:30:51 >
  • Akira ve Durarara!. İkisi de baya "oha!" dedirtiyor. Beklentimin düşük olup da aşırı beğendiğim ve beni o şekilde şaşırtan iki seri de Heat Guy J ve Onani Master Kurosawa.
  • Death note beni aşırı şaşırtmıştı, izlemeye başladığımda bu kadar akıl dolu ve sürükleyici bir şey çıkcağını beklemiyordum.

• naruto shippuuden fillerlarıyla her hafta şaşırtıyor.Dayanma sınırımızı ölçüyorlar
  • Tabi ki de Code Geass ile Death Note...Finalini izleyince hüngür hüngür ağlamıştım.
  • Bu bölümü ancak 3 günde izleyebildim, hala gülerim aklıma geldikçe keşke unutup tekrar izleyebilsem

• Death note
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.