Şimdi Ara

Size yerim silver 5 değil dedim dedim inanmadınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak noldu şimdi perma yedikden sonra sıfırdan hesap kastım 30 a ilk 10 maçı attım ve sonuçhttp://www.lolking.net/summoner/tr/3492278#history

edit : eski hesapta 800 maçta silver 5 de sürünüyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 8 Aralık 2013; 12:32:31 >

• naptında perma yedin?
  • 10da 10 yapmışsın, helal
  • İnanmayın eloboost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

İnanmayın eloboost

• helal diyelim ne diyelim darısı sıfırlandıktan sonra bizim basımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

naptında perma yedin?

flame :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yapıyom aynısını unrankedları ezmekten daha kolay yok şurda yani laf yapmanın anlamı yok 20 maçta arkadaşın hesabını bronz 1 den gold 5 yaptım
  • Şu ligler bir sıfırlansında diamond'a kadar yolum var
  • Sezon sonu gerçekten unranked üyeler daha alt sınıf kalıyor normal başarılar.
  • Yav he he eloboost ilk 10 maçı kime yaptırdın?

Silver 5den çıkamayan adam 30a 2 nidalee oynayamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 8 Aralık 2013; 13:02:46 >
  • Bu kadar ezebilen bir adam 800 macta silver kalamaz.1-2 mac ezse tamamdirda 10 macta hepsinde ezici skorla oynayan adamin silver olmasi imkansiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Bu kadar ezebilen bir adam 800 macta silver kalamaz.1-2 mac ezse tamamdirda 10 macta hepsinde ezici skorla oynayan adamin silver olmasi imkansiz.

yeminle eloboost felan yapmadım size diyodum yerim orası değil kimse inanmıyodu bak noldu şimdi

edit : istersen 1 maçımı izle eloboostmu görürsün zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 8 Aralık 2013; 13:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Yav he he eloboost ilk 10 maçı kime yaptırdın?

1 el duo girelim inandırayım ? duo girmek istemiyosan ekle arkadaş 1 maçımı izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 8 Aralık 2013; 13:06:57 >
  • bence de, bi gariplik var bu iste , cünkü sadece ezse tamam da silver 5 bi oyuncunun farmının da böyle olması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonince

bence de, bi gariplik var bu iste , cünkü sadece ezse tamam da silver 5 bi oyuncunun farmının da böyle olması imkansız.

valla böyle demeniz beni gururlandırıyor demekki iyi oynuyomuşum çünkü eloboost yaptırmadım siz inanmazsanız inanmayın isterseniz arkadaş ekleyin bi oyunumu izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

1 el duo girelim inandırayım ? duo girmek istemiyosan ekle arkadaş 1 maçımı izle

Egg of oberyn ekle ama hala inanmıyorum kuzenin falan oynama ihtimalı %99.9
  • quote:

quote:

quote:

Egg of oberyn ekle ama hala inanmıyorum kuzenin falan oynama ihtimalı %99.9

tamamdır ekliyorum 1 el gireriz şu anda oyundayım zaten ilk 10 maçı hadi diyelimki eloboost yaptırdım daha az önce nidalee oynadım bakabilirsin ondada ağır feedlendim yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Bu kadar ezebilen bir adam 800 macta silver kalamaz.1-2 mac ezse tamamdirda 10 macta hepsinde ezici skorla oynayan adamin silver olmasi imkansiz.

yeminle eloboost felan yapmadım size diyodum yerim orası değil kimse inanmıyodu bak noldu şimdi

edit : istersen 1 maçımı izle eloboostmu görürsün zaten

Dostum ben sana inansam bile cok mantiksiz.Bu farmi,bu kadar ezici ustunlugu,bu buildleri 800 macta silver 5 olan adam yapamaz.Muhtemelen karsindaki rakipler silver 1-2 ve goldtur ve o adamlara karsi 30 kill+200-300 farmlari haketmese bile 800 macta cikamayan adam yapamaz.

• Adam elobüst değildir bence çünkü çok fazla ölmüş Eloboost yapanlar genelde diamond vs olüyor onlarda unranked oyunlarında hiç ölmeden bitirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.