Şimdi Ara

Size hiç bu kadar ihtiyacım olmamıştı (Kız Konusu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İfşa etmeden konuya giriyorum..(Kısa yazacağım)

Normal bir günde bir arkadaşı beklerken baya eskiden bizim sınıfta olan bir kız aaa Serhat B.! ben mal gibi bişi diyemedim..

Çok değişmişsin bunu 2-3 kez dedi boyun uzamış falan benim dediğim tek şey : hangi okuldasın demek oldu o da hangi okuldasın falan dedi sonrada görüşürüz..Bişey diyemedim ama face kullanıyor ve arkadaşlık isteği gönderdim..Şimdi mesaj atacağım sende çok değişmişsin :) diye sizce bu mesajı göndermeli miyim?Yoksa?

• Bence direk öyle bi mesaj gönderme.Ağır ol, ekle, bikaç gün gezin profilinde bak ne olup bitiyo, baktın ki sahipsiz falan, yada sevdiği yok, bi zaman boyunca muhabbet kur öğren neler geçirmiş, nasıl yaşıyo, vesayre vesayre.Bence o kadar zaman içinde olumsuz ve olumlu yönde değişimler yaşadı, bunları öğrenmeden harakete geçersen üzülen taraf olabilirsin fikrimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: N1trogen

Bence direk öyle bi mesaj gönderme.Ağır ol, ekle, bikaç gün gezin profilinde bak ne olup bitiyo, baktın ki sahipsiz falan, yada sevdiği yok, bi zaman boyunca muhabbet kur öğren neler geçirmiş, nasıl yaşıyo, vesayre vesayre.Bence o kadar zaman içinde olumsuz ve olumlu yönde değişimler yaşadı, bunları öğrenmeden harakete geçersen üzülen taraf olabilirsin fikrimce

Yorumun için teşekkür ederim.
  • Kızın adı A harfiylemi başlıyor ?
  • quote:

Bence direk öyle bi mesaj gönderme.Ağır ol, ekle, bikaç gün gezin profilinde bak ne olup bitiyo, baktın ki sahipsiz falan, yada sevdiği yok, bi zaman boyunca muhabbet kur öğren neler geçirmiş, nasıl yaşıyo, vesayre vesayre.Bence o kadar zaman içinde olumsuz ve olumlu yönde değişimler yaşadı, bunları öğrenmeden harakete geçersen üzülen taraf olabilirsin fikrimce

+1907
  • Serhat B : Bugün çok sorunlarım var ya nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
    Kezban : Sorunun nedir belki yardımcı olabilirim.
    Serhat B : Odamdaki renklerden sıkıldım ya değiştirmek istiyorum.Sen Zevkli kızsındır tavsiye verirmisin ?
    Kezban : Kızmızı olsun , yada mavi.. (bla bla bla)
    Serhat B : Ya öyle kafadan sallamayla olmaz sonuçta o renkteki odayla yaşıyacam odaya yakışan bir renk olmasını istiyorum.Bir bak odaya öyle düşün rengi.
    Kezban : Olur derse gerisi pratik zekana ve muhabbetine kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarkanim

Serhat B : Bugün çok sorunlarım var ya nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
    Serhat B : Odamdaki renklerden sıkıldım ya değiştirmek istiyorum.Sen Zevkli kızsındır tavsiye verirmisin ?
    Serhat B : Ya öyle kafadan sallamayla olmaz sonuçta o renkteki odayla yaşıyacam odaya yakışan bir renk olmasını istiyorum.Bir bak odaya öyle düşün rengi.

Olmaz kardeş olmaz. teşekkür ederim ama. :)

@kelepir26 : Hayır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarkanim

Serhat B : Bugün çok sorunlarım var ya nasıl çözeceğimi bilemiyorum.

ağır işsiz

• Beyler kötü durumdayım..aşık oldum..
  • 4S uygula ağırdan al önce gözlem yap daha sonra harekete geç
  • Ne dusunuyorsan yaz burdaki adamlar cok film izlemis surekli ince hesaplar imalar falan bunlarla ugrasma.

Edit: Alttaki arkadaş cevabıyla seviyesini belli etmiş, dediğim gibi anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Truman Show -- 26 Ocak 2013; 21:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemişliğimiz kadar çekmişliğimizde var çekelim mi sanada bi kısametraj ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

Ne dusunuyorsan yaz burdaki adamlar cok film izlemis surekli ince hesaplar imalar falan bunlarla ugrasma.

eyv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat B.
    Bişey diyemedim ama face kullanıyor ve arkadaşlık isteği gönderdim..Şimdi mesaj atacağım sende çok değişmişsin :) diye sizce bu mesajı göndermeli miyim?Yoksa?

Abaza Mod : On
    Bugün pek konuşamadık.Eski günleri yad etmek ve ne kadar değiştiğini söylemek için arkadaşlık isteği gönderdim.
    Dedikten sonra kız soracaktır neyim değişmiş nerem değişmiş falan filan.
    Ondan sonra yürüyecen kardeş.Olumlu yönde değişmişsin , güzelleşmişsin veya taş gibi olmuşsun diyebilirsin.
  • Ya kardeşim Allah aşkına ya neden hemen kıza yazıyorsun. Bırak ya sapık gibi direk girme lütfen. Kızı eklemişsin kalsın öyle niyeti varsa illaki beğeni atar yorum atar mesaj atar. Bu kadar abazan olma kızın bir taraflarını kaldırdığınla kalırsın...
  • Kabul ettikten 1-2 gün sonra hiç kasmadan muhabbete gir. 1 hafta kadar konuştuktan sonra bir buluşma ayarla. O buluşmada zaten bişey olacaksa belli olur.
  • yokluk insana neler yaptırıyor sen kıza senin sınıftayken yüz verme sona biyerde gör aşık ol sona kızdan ümit bekle pöhh olmaz o iş dostum üzülürsün sonra
  • boyumda uzadı elledikçe sertleşen başka yerlerimde var diyemedinmi kıza püü yazıklar olsun sana
  • Yorumlarınız için teşekkürler..
  • quote:

avını bir aslan misali önceden süzeceksin sonra ortam olunca parçalaycaksın. . .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.