singupar liginden Sengkang Tampines Rovers saat 14:30 internetten oynayanlar 1/2 versin tabi tutmazsa benden bilmeyin az oynayın
quote:Orijinalden alıntı: -PiToN- singupar liginden Sengkang Tampines Rovers saat 14:30 internetten oynayanlar 1/2 versin tabi tutmazsa benden bilmeyin az oynayın Harbi harbi satılmış maç
quote:Orijinalden alıntı: 1938 Süpermiş ya betssonda varmıydı bu maç ? vardır.. aama bu arkadsı takip etmek gerekir.. herkesin harcı değil bu oranı bilmek
maç sonucu 1/1 bitmedi mi ben mi yanlış bakıyorum acaba. bu maçın sonucunu gösteren bir link verir misiniz?
quote:Orijinalden alıntı: victorty maç sonucu 1/1 bitmedi mi ben mi yanlış bakıyorum acaba. bu maçın sonucunu gösteren bir link verir misiniz?
quote:Orijinalden alıntı: victorty maç sonucu 1/1 bitmedi mi ben mi yanlış bakıyorum acaba. bu maçın sonucunu gösteren bir link verir misiniz? Doğrudur 19.05.2011 MS Sengkang Punggol 2 - 0 Tampines Rovers http://www.mackolik.com/Karsilastirma/162791/Sengkang-Punggol-Tampines-Rovers
Ben de bakmamıştım yukarıdaki arkadaş harbi harbi satılmış maç diyince tuttu sandım.Tam FAIL olduk ha
quote:Orijinalden alıntı: -PiToN- Bende diyorum ne diyor bunlar 1 günlüğüne İddaa kralı oldun kanka. Tebrikler.