Şimdi Ara

Size Göre Dostoyevski'nin En Güzel Kitabı Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
40.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Size Göre Dostoyevski'nin En Güzel Kitabı Hangisidir?

Size Göre Dostoyevski'nin En Güzel Kitabı Hangisidir?

• Suç ve Ceza,İnsancıklar,Karamazov Kardeşler ve Kumarbaz'ı okudum.Hepsi oldukça güzel,bir seçim yapmak gerekirse Suç ve Ceza derim.
  • Suç Ve Ceza>Budala>Karamazov Kardeşler=Kumarbaz>Yeraltından Notlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K/// -- 25 Ocak 2010; 23:31:10 >
  • Ölüler Evinden>Kumarbaz>Yeraltından notlar...
  • Kesinlikle Budala.
  • Ölüler Evinden Anılar
  • delikanlı kitabına başladım ilk 100 sayfayı işkenceyle okuyup kapattıktan sonra kendisini ilk nefret ettiğim yazar ilan ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi birbirinden güzel fakat Budala beni biraz daha fazla etkilemişti .
  • suç ve ceza ama budala da baya guzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanWtd

delikanlı kitabına başladım ilk 100 sayfayı işkenceyle okuyup kapattıktan sonra kendisini ilk nefret ettiğim yazar ilan ettim.

Delikanlı'yla başlamakla çok yanlış yapmışsın, Dostoyevski'nin en iyi kitapları arasında kesinlikle değildir . Bunun yerine, nefis öyküsü Beyaz Geceler ile başlasaydın keşke.Bunu haricinde, Dostoyevski'nin baş yapıtlarını okuduktan sonra, artık ' Ne yazmışsan söyle, okuyimmm abiii' tarzı bir duruma giriyor insan; ancak o zaman akıp gidiyor Delikanlı...
  • Ecinniler'in yeri ayrıdır bende. Yeraltından Notlar ise öyle çok sevdiğim değil ama mutlaka okunması gerektiğini düşündüğüm bi kitabıdır.
  • Budala
  • Suç ve Ceza'nın başı çektiğini düşünürüm ama Budala ve Ezilenler romanlarıda en güzel kitapları kategorisine girebilecek düzeydeler.

edit: kelime hatasını farketmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 21 Ocak 2010; 15:57:44 >
  • Bu klasikleri okumak için en iyi yayınevi hangisi?. Suç ve Cezayı Alkım yayınevinden okumaya kalktım 10 sayfa dayanabildim çok kötüydü.
  • Suç ve ceza, ezilenler bunlar benim hoşuma gitti diğerlerini de yazın okuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Bu klasikleri okumak için en iyi yayınevi hangisi?. Suç ve Cezayı Alkım yayınevinden okumaya kalktım 10 sayfa dayanabildim çok kötüydü.

İletişim Yayınevi'nde gayet iyi, diğerlerini bilmiyorum fakat Dostoyevski'nin bütün eserlerini çıkardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

Bu klasikleri okumak için en iyi yayınevi hangisi?. Suç ve Cezayı Alkım yayınevinden okumaya kalktım 10 sayfa dayanabildim çok kötüydü.

İletişim Yayınevi'nde gayet iyi, diğerlerini bilmiyorum fakat Dostoyevski'nin bütün eserlerini çıkardılar.

Tamam teşekkür ederim Bordo Siyah nasıl?

• Suç Ve Ceza- İletişim yayınları
    http://www.ilknokta.com/urun/98069/Suc-ve-Ceza.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

Tamam teşekkür ederim Bordo Siyah nasıl?

bordo siyah alma

• Kum Saati Yayınları,Anfora ve Sonsuz Kitap'ı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.