Şimdi Ara

Size Emenike Hak Avrupa bizim neyimize zaten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suarezin kaçırdığını bir benzerini Rvp kaçırdı Rvp günah keçisi ilan edildi.Hayatında okul takımında bile oynamamış adamlar futbol ilahı gibi konuşuyor burda.Nani eleştiriliyor Rvp eleştiriliyor ama volkan şen fernandao hep kahraman ilan ediliyor niye neden?Nani daha napsın daha napsın 10 kişiyi çalımlayıp gol mu atsın(eğer öyle şeyler izlemek istiyorsanız buyrun barcelona ile real madridi tutun)Volkan şenin bu takımdan çaldıkları hiç konuşulmuyor sahada savaşan rvp nani o volkan şen salağı yüzünrden top alamıyorlar çoğu zaman ama kahraman hep o volkan şen niyeyse.

Ama bunun altında yatanları biliyorum Klasik Türk zihniyeti Size Webo falan hak cidden hak size size nobre müstahak bienvenu sizin hakkınız.Bıktım artık Türk futbol zihniyetinden.

Bu takım defans oynamasaydı Pereira tarafından bu taktik bulunmasıyda şampiyonluktan çoktan kopmuştuk.Bu takımada pereiara kurmadı onuda bilin transferleri komple başkan yaptı o pereriaraya laf edene yazıklar olsun.

Markovice gelince beğenlmeyen markovic beğenilen volkan şen soruna değinelim.Markovic bu takımın sigortası idi net oynuyordu riske atmıyordu takımı yapması gerekeni en işi şekilde yapıyordu ama siz vefasızlar adam istedğiniz gibi şov yapmadığı sizi çoşturmadığı için sevmediniz onun yerine her maç 10 top ezen Volkan şene bayılıyorsunuz vallahi yazık billahi yazık Şu volkan şenin takımdan çaldığını kimse çalmadı.Markocivin yokluğu volkan şenin oynamasına sebep olduğu için bile başlı başına büyük bir sıkıntı.(Ama nafile siz anlarmısınz bundan sizin için tek önemli olan tribüne oynamak sahada ağlamak çalım atmak)

Fernandao çarpışıyormuş çarpıyım onun çarpışmasıan Allah ın kasabı milletin ayak bileğine basp kart görmeyi bilyor sadece Hiç bir topa doğru dürüst ayakla vuramıyor.Boksör gibi kas çalışmış kaba burun abanıyor sadece topa.

Ama artık kızamyorum bu üyke büyük takım olmaya büyük malar oynamaya büşük işler başarmaya alışkın değil özellikle futboyda bu ülkeye arsenaldan 5 yemeyi gruptan sıfır çekmeyi paoka ön elemede elenmeyi bilen takımlar lazım biliyrum siz bunu istiyorsunuz.Periara Rvp Nani Kjaer gibi büyük adamlar fazla geldi size Servet çetinler bekir irtegünler Mehmet topuzlar layık size

BU TAKIM o istedğiniz şekeldi oynasaydı her maç antalyaspor maçı shaktar maçı gibi olurdu her maç otoban olurdu ne yazıkki Kajer yeterince hızlı değil bruno alves zaten kaplumbağa hızında Ve takım hucum yapmaktan aciz siz sanıyorsunuz ki hucum oynasam tek başına rap nani gol atcaklar

• Okudum, pismanım. Max 13

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qral fernandao
  • katıldığım tek yer volkan şen balon, yetenek düşmanı
  • Türk futbol severlerinin genel problemi. Nerde 2 tane çalım atan, artistik hareket yapan adam var onları " en iyi " veya " daha iyi " diye konumlandırıyor hemen. 2 metre önüne pas atamıyor, son vuruşları yapamıyorsa yemişim öyle 5 - 6 çalımı. Volkan Şen ve Quaresma en güzel örnekleri. Özellikle Volkan Şen geldikten sonra ts taraftarının ettiği küfüre bile hak vermeye başladım. Hiç bir katkısı yok. Işi gücü çalım denemek.
  • Hadi len ordan. Akil tutulmasi yasamis resmen. Sirf adi rvp diye su yazdigin o kadar komik ki. Kiyaslamaya ayri gulunc. Suarez de kacirmismis. Illa kiyaslayacaksan sunu da yaz: o suarez bu yil 38 mac oynamis. 37 gol 15 assist yapmis. Senin balon rvpn son bilmem kac yildaki attigi toplam gol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk cümleyi okuduktan sonra Nick'e baktım sonrasını okumadım. Emenike şimdiki VanPersie yi paspas eder.

• Ben yine de bu konuyu diğer Persie konusu gibi favorilere ekleyeyim de arada bakıp bakıp güleriz

Bknz.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115047532

• Ya bu ne konuydu be. Gozlerim kanamisti, beynim akmisti. RVP alan bosaltti diye sener uzaktan cakti. pes dedirtmisti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sicknessss kullanıcısına yanıt
    Sırf adı Rvp yazıyor diye her maç 10 gol atmasnı ıbekleyen sizin gibi at gözlüklüler.Volkan şen kadar çalım atmayı denemiyor şow yapmıyor diye Markovici Naniyi kötüleyen Webocular dedğim gibi sizin gibi at gözlüklü futboldan bi halt anlmayan adamlara Webo haktır hak Rvp sizin neyinize

Önce takımınızın oyun taktiğini kabullenin bi buraya kadur bu taktikle gelindi Bu futbolla sizin gibi mklavye delikanlıları ile değil.Bu takım zaten az gol atıyor ilerde nani rvp yalnız kalıyor hiç bir fubol takımı iki kişye hucum yaparak kolay kolay maç kazanamaz yettiniz artık
  • vitoru savunan futboldan anlamıyordur.adam bi kere tutarsız sezon başı dedikleriyle şimdiki takımın alakası yok.birde dalga geçiyor çok pozisyon bulduk diye.utanmadan osmanlıya pozisyon vermedik diyo.ulan sen Fenerbahçe teknik direktörüsün pozisyon vermemesiyle mi övünüyorsun ? obeğenmediğin webo nobre olsa 10 gol fazlamız vardı en azından ve 6-7 puan öndeydik.
  • Uchiha-İtachi kullanıcısına yanıt
    Sen shaktar antalya ilk bjk maçlarını falan izlemedin belli bruno alvesin kajerin hızındanda çok haberin var oda belli analiz yeteneğin çok güzel sana tavsiyem ya at gözlüklerini çıkar yada futbolu bırak

Defans yapmaya düşman olan böyle bir taraftar gurubu daha görmedim futbol sadce iyi hucum yapanan kazandığı oyun olsaydı atletico madrid ler juveler başarı göremezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Sen shaktar antalya ilk bjk maçlarını falan izlemedin belli bruno alvesin kajerin hızındanda çok haberin var oda belli analiz yeteneğin çok güzel sana tavsiyem ya at gözlüklerini çıkar yada futbolu bırak

Defans yapmaya düşman olan böyle bir taraftar gurubu daha görmedim futbol sadce iyi hucum yapanan kazandığı oyun olsaydı atletico madrid ler juveler başarı göremezdi

sen çok komiksin.peki defans yapan takım nasıl bu takımlardan bu kadar gol yedi ?

atletico liginin en iyi takımımı ? juve savunma yaparak kazanmıyor nerden uydurdun acaba ? karşı takım full savunma yaptığı için maçları 1-0 bitiyor.real madrid barcelona defans mı yapıyor ? sen vitor sevicilğine devam et tarihin en iyi hücum kadrolarından biriyle tarihin en az gol atan Fenerbahçesini yaratmak büyük bir becerisizliktir.sen git atl madrid taraftarı ol.Fenerbahçe hücum oynar yenilebilir fark yiyebilir ama hücum oynar uzun vadedede kazanır.defansif olarak antalyadan shaktardan 3 ler 4 ler yiyor onu da yapamıyor takım tam.atl nin ne zaman 4 gol yediğini gördün ?
    Alıntılama artık zamanımı boşa harcamak istemem

bana bak çocuk bu benim konum abuk sabuk konuşma istemiyosan gelme bu bir

2.Sen kimsin bu hayatt ne halt yaptın Portoyu Fenerbahçeyi çalıştran başarılı olmuş bir hocaya laf ediyorsun
    3.Tarihin en iyi hucum takımı diegolu ozanlı mehmet topallı josefli takımı hiç birortasahasının oyun kurma yetenği olmayan takımım en iyi hucum takımı olduğunu mu idd ediyorsun sene başı hucum oynuyodun noluyodu 5 puan fak oluşmuştu daha ilk 8 haftada (sahkatar ezile ezile elenmiştin noldu) o zamanda sövüyodunuz burda pereiraya ne oldu niye döndünüz sözününüzün eri olmayı bilin önce
    Atletico ve juve tüm takımlara defans yapıyo abauk sabuk konuşma burda sen neszaman igrödün atletcionun juvenin 5 farkla kazındığını juvenin ligi dadik orda hucuüm oynuyo ya clde napıyo
  • quote:

Atletico ve juve tüm takımlara defans yapıyo abauk sabuk konuşma burda sen neszaman igrödün atletcionun juvenin 5 farkla kazındığını juvenin ligi dadik orda hucuüm oynuyo ya clde napıyo

şl de bayerni eliyodu geçen son dk yedi.bu oluyor kardeş.atl madrid bile 3 dos la çıkmıyor maça .tartışma boş sen kendi doğruna inan.
    Morinhonun oynadığı defans reale şampiyonluk getirdi hatırla bunları porto defans yaparak kupayı aldı atletico ligi defansla aldı morinho chelase ile ingiltered defansla aldı ligi konuşma burda
  • quote:

Morinhonun oynadığı defans reale şampiyonluk getirdi hatırla bunları porto defans yaparak kupayı aldı atletico ligi defansla aldı morinho chelase ile ingiltered defansla aldı ligi konuşma burda

Senin kafanmı güzel git bak mourinho reali şampiyon yaptığında ligde 38 maçta 121 GOL atmış bak 121 diyorum.Real defans oynamıyordu kontratak futbolu oynuyordu keşke bizde oynayabilsek ama bizim hiçbir hücum varyasyonumuz yok sadece gol yemiyelim mantığı.chelsea de defansif oynuyor kısmen ama 73 gol atmış ligin en çok gol atan 2.takımı (cityden sonra) atl. sadece öyle şampiyon oldu ama real barça var liginde başka türlü olamaz yani liginin en iyi 3. takımı biz ligin en iyi takımıyız sen ne anlatıyosun hala alıntılama blokluyorum zaten futboldan gram anlamayan adamla muhattap olamayacam daha fazla.

Lan sen real madridmisin sende kontra oynuyosun ama s en naniye volkan şenle oynuyosun o adam dimaria ile ronaldo ile oynuyo sorunlumusun olum sen defol git konumdan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.