Şimdi Ara

Size de zaman çok hızlı geçiyormuş gibi geliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana hep öyle geliyor. geçen sene yaz daha dün gibi. mesela ağustostayız ne ara geçti gitti haziran temmuz. anlamadım gitti bu işi. sadece yaz değil. kış da aynı. hep çok hızlı geçiyormuş gibi geliyor.

• oha bi tek bana mı öyle geliyor lan
  • O gün onlara Soracağız Dünyada ne kadar süre kaldınız ? Onlar diyecek ki 1 gün veya daha az bir süre diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklerken bir kaç saat geçti. Yanımdan üç beş otobüs, beş on kedi, yirmi otuz insan geçti. Parkın üzerinden siyahın bir sürü tonu geçti. Sıkılıp eve döndüm, kumandaya gitti elim, ekrandan peş peşe programlar geçti. Önümden elinde çay bardağıyla annem geçti. Uzaktan trenler geçti. İçimden kısık sesle söylenen şarkılar geçti. Hatta bir ara içim geçti. Beklerken bir sürü şey geçti, zaman bir türlü geçmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

Beklerken bir kaç saat geçti. Yanımdan üç beş otobüs, beş on kedi, yirmi otuz insan geçti. Parkın üzerinden siyahın bir sürü tonu geçti. Sıkılıp eve döndüm, kumandaya gitti elim, ekrandan peş peşe programlar geçti. Önümden elinde çay bardağıyla annem geçti. Uzaktan trenler geçti. İçimden kısık sesle söylenen şarkılar geçti. Hatta bir ara içim geçti. Beklerken bir sürü şey geçti, zaman bir türlü geçmedi.

esaretin bedelimiydi hocam bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

Beklerken bir kaç saat geçti. Yanımdan üç beş otobüs, beş on kedi, yirmi otuz insan geçti. Parkın üzerinden siyahın bir sürü tonu geçti. Sıkılıp eve döndüm, kumandaya gitti elim, ekrandan peş peşe programlar geçti. Önümden elinde çay bardağıyla annem geçti. Uzaktan trenler geçti. İçimden kısık sesle söylenen şarkılar geçti. Hatta bir ara içim geçti. Beklerken bir sürü şey geçti, zaman bir türlü geçmedi.

esaretin bedelimiydi hocam bu

esaretin bedelinde annesi mi var hocam hapiste.

• uyuşturucu mu içiyon knk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yatarak geçirirsen hızlı geçer tabi. Kalk bi çalış, boş vaktini yararlı şeyler yaparak geçir farkı anlayacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.