Şimdi Ara

size böyle bir msn geldi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • angelina.orakcipvx2@hotmail.com diye biri beni msn ine eklemiş naber canım dişyor sonra bu siteye gel diyor
    http://rklm.chatapat.com/kizlarlatanis.asp?affId=5100
    size de böyle bir msn geldi mi;bence bunda bu site ve operatörlerin tuzağı var;ne dersiniz?Yoksa bu siteden bir çıkar mı

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

angelina.orakcipvx2@hotmail.com diye biri beni msn ine eklemiş naber canım dişyor sonra bu siteye gel diyor
    http://rklm.chatapat.com/kizlarlatanis.asp?affId=5100
    size de böyle bir msn geldi mi;bence bunda bu site ve operatörlerin tuzağı var;ne dersiniz?Yoksa bu siteden bir iş çıkar mı

he he çıkar çıkar

• saçmasapan şeyler.Gece birde bilmemne yaz bilmemne ye yolla süper arkadaşlıklar filan demezmi gıcık oluyom.Ondan ne hayır gelir yaw
  • çıkar ben ayarladım geçen bi tane.
  • gecenlerde beni olga isimli kız eklemiş bana diyor naber canım dedi gel bu siteye bende bu kıza cevap hayatta olmaz! yanıtını verdim kızıda engelledim gitti.. arkadaşlık sitesiymiş hade ordan sanal alemlere hiç güvenim yok(forumdakiler değil sadece arkadaşlık,çöpçatanlık siteleri vs..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 30 Mart 2008; 0:24:29 >
  • O tür mesajlar genelde otomatik oluyor. Ama son zamanlarda moda olan kontör dolandırıcılığı veya Bulgar ve Rus kızların (özellikle Türkçe bilenlerin) çakallıkları da olabilir. Dikkatli olun. Kanmayın. Uzun zamandır haber programlarına konu oluyor bu tarz şeyler.
  • o linki 20 kişiye gönder
    sevdiğine kavuşursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.