Şimdi Ara

size biraz babamdan bahsedeyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • küçüklüğümden beridir babamı hiç anlayamamışımdır. oldum olası hiç beni sevmezdi, 3 kardeşiz ve beni gereksiz +1 çocuk olarak görürdü ve inanın bana küçüklüğümden beridir babamla güldüğümü hatırlamıyorum. kendisi benden yaşça büyük abim ve ablamı çok severmiş ama bende artık hevesi mi ne geçti hep beni azarlar küçümser dururdu. belki bu yüzden sosyal fobiye sahibim... hala konuşurken kendimi iyi hissetmiyorum çünkü hiç bir zaman iyi bir baba olamadı hatta babasız büyüdüm diyebilirim.

ama günü geldiğinde kendi çocuğuma insan olmayı, fikirleri paylaşmayı öğreteceğim. en azından benimki gibi kötü bir çocukluk geçirmez.

anlatacak kimsem yok geldim buraya yazdım, rahatladım.

• Tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam

• burası "konu dışı özel" bölümü sevgili arkadaşlar, esprilerinizi alıp yavaşça konu dışına gidin.
  • Kop git hocam aileden o zaman. Dışarlarda gezip tozmak, dersini çalışıp üniversiteni kazanıp gitmek ve onları bir daha aramamak en güzel cevap olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir baba evladından nefret etmez. sadece sevgisini belki gösteremiyordur. emin ol canını verir senin için. haksızlık etme babana.

• Babanda öyle büyüdüğü için öyle yapıyor. O da farkında değil yani bu kadar etkilendiğinden. Kendimden biliyorum(sosyofobi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

burası "konu dışı özel" bölümü sevgili arkadaşlar, esprilerinizi alıp yavaşça konu dışına gidin.

Espri yapmadık. Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Babanda öyle büyüdüğü için öyle yapıyor. O da farkında değil yani bu kadar etkilendiğinden. Kendimden biliyorum(sosyofobi)

bal gibide eder sanada söyleceğim tez zamanda o evden ayrıl
  • #mosoko kullanıcısına yanıt
    Her şey çıkar vb değil kardeşim ailemle belki çok iyi anlaşıyorum?
    Yani yakarım Roma'yıda yakarım havalarına gerek yok

• 4 çocuklu 6 kişilik ailenin 3 üncü çocuğuydum. Ben de pek sevmezdim rahmetliyi, erken yaşta öldü gitti zaten (50 sinde pankreas kanseri) ama dert etmedim kendime hiç, 14 yaşında ve 16 yaşında iki kere evden kaçtım kendi başımın çaresine baktım, anne sevgisi işte farklı oluyor, ağlamalarına dayanamayıp 2 kere tükürdüğümü yalayıp eve döndüm ama o ölene kadar karşılıklı birbirimizi sevdiğimizi pek hatırlamam.
    Annem tabi kutuplaşma olmasın diye yazık ''oğlum baban seni seviyor bak sen geceleri uyurken gelir saçlarını okşar '' vs derdi de cevabım basitti, ''ne yapayım anne haberim olmadan seven babayı'' derdim. Bu satırları yazıyorum, hakkında iyi de konuşmuyorum ama yine de toprağı bol olsun Allah rahmet eylesin diyorum. Mezarına gitmem o ayrı mesele. 20 yaşımdaydım rahmetliden dayak yediğimi bilirim, hastalığının son evreleriydi hep ya sabır dedim vs vs
    Tüm bunları şu sebeple yazdım kısaca. İyi bir kurumda iyi pozisyonlarda iyi maaşlarla çalıştım, eğitmen konumuna kadar yükseldim, baba varken ortaokul 2 den terk etmiştim sonrasında ise bu açığı kapattım 2 ayrı ünv den eğitim aldım sertifika aldım vs vs.
    Diyeceğim o ki, ne benim büyümek için babama ihtiyacım vardı, ne de benim çocuklarımın büyümek için bana ihtiyaçları var sanmalarını isterim. Çok şükür 2 oğlum var ikisi ile de saygı sınırları çerçevesinde gerekiyorsa baba oğul, gerekiyorsa kanka modunda olur diyaloglarımız. Onlara aşıladığım tek şey, ben olmasam da ayakta durabilecek gücün kendilerinde olduğundan başka bir şey olmadı hiç bir zaman.

Tabi ki ayrıdır güzeldir baba sevgisi ama biz görmedik. Ne yapalım ölelim mi? Boş ver sıkma canını

• quote:

Her şey çıkar vb değil kardeşim ailemle belki çok iyi anlaşıyorum?
    Yani yakarım Roma'yıda yakarım havalarına gerek yok

anlıyorum zor olmalı
    Sinir etmeye çalışıyosun, başarıyosunda :D
    Ama ailemle ilişkilerimin bozulmasını istemem sonuçta

• quote:

Sinir etmeye çalışıyosun, başarıyosunda :D
    Ama ailemle ilişkilerimin bozulmasını istemem sonuçta

niye sanaldan yüzünü cismini bilmediğim birini sinir edeyim;elime bir şey geçmiçek ben sadece görüşlerimi dile getirdim dişlerinizi gösteren sizsiniz efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #mosoko -- 23 Mayıs 2016; 18:46:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.