Şimdi Ara

Size Bir Soru...^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEyler simdi bisey sormak birazda tartismak istedim.

Saglam mage arkadaslar konuya hakim olanlar cvp verirse sevinirm.

Simdi 1vs1 pvpde karsima sh yada sps geldiginda bazen adama 1 kere bile vuramiyorum.

Benim clasin ss. NEden vurmuosun malmsin diyen olabilir. Ama soyle bisey var atkc skiline basiyrum skil tam olarak dolmasina yakin adam bana vurdugunda benim skilim kesiliyor yarida kalio ve adama vuramiyorum. Ozellikle spsler ve sh ler bunu cok yapioyor. Ama bazende olmuyor. Neden adama skil atarken yarida kaliyor evirson la flnmi alakali diicem diildir. adamin c/speed benden dusuk olmasina ragman bazi sikiller tamamen felc edio beni mesela spsnin tepeden yildirm gibi indirdigi bi skil var cw biraz gec dolan poweri en yuksek olan skil. Ve shlerde ise wampiric claw ve vortexlerin alayi.

Bunun icin yapacak bisey yokmu yoksa bir cozumu varmi dostlar.

• Concentration :Temporarily lowers the probability of magic being canceled due to damage taken taken.
    Atk bozulmalarina karsi mageler bu bufi alir 1de sanirim daha hizli olabilirsen atagin bozulmaz
    eger malaria lvl 4 almiyor git hot springten moblardan lvl 4 malaria de buf al
    Arastirdim ettim isin ehlinden ogrendim Serverlada alakali olabilir dedi editlidir falan
    soylediklerimin %100 arkasinda degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 26 Temmuz 2008; 10:51:01 >
  • Ben ssim zaten bende lvl6concetion var ^^

Absy de boyle bisiye varmi yada orjinalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 26 Temmuz 2008; 11:01:37 >
  • Vallahi hiv boyle 1seyden sikayetci olmadim:(
    Abyss7x 56lvl sh ile full buff cataya giriyom 2oda temizliyorum ondada basima denk gelmedi:(
    2kisiyle ben d.cryer yanimda sh 1pt temizliyorum arkadan 1 kac adam daha :( daggerla kafa kafaya giriyoruz
    stun flame steal essence allah ne verdiyse:( Dusunmek gerekirse sanirim serverla alakali
  • Dedigin gibi serverla alakali ise bi bug raporu hazirlmayidusunuyorum gmlere emin olursam tabi
  • morfeus abi konu ile alakası yok ama izninle birşey soracağim.5 gundur absyy servera giremiyorum sen girebiliyormusun.
  • dc robe giy o kesilmeyi buyuk olcude azaltici ozelligi var bi de concentra....buffini al ayrica casting speed olarak sh den daha ustun olman lazim nasil senden hizli atiyor anlamadim hadi sps en hizli da ss den daha hizli degildir yani sh bu dediklerimi bi dene belki işe yarar bi de dye yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sh en yawas csd spd e sahiptir sps en yuksek ...bi bufflarini kontrol et renewal fln war mi cow war mi seraphim war mi malaria lwl 4 ii artirir silahin acumen mi armorun d crystal robe mi bu sekilde max csd spd sahip olrsn
    tattoo warsa tatoo al dyelerin
    +4wit -4 men
    +4int -4men
    +4con -4 str
    olmasi gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

sh en yawas csd spd e sahiptir sps en yuksek ...bi bufflarini kontrol et renewal fln war mi cow war mi seraphim war mi malaria lwl 4 ii artirir silahin acumen mi armorun d crystal robe mi bu sekilde max csd spd sahip olrsn
    tattoo warsa tatoo al dyelerin
    +4wit -4 men
    +4int -4men
    +4con -4 str
    olmasi gerekir

Olyden bahsediyorum baba ^^ Dye ler İnt+4 men-4 wit+4men-4 wit+1men-1

Oly icin daha iyi dye olmaz sanirim cunku sh vortex atmadan benim atmam lazim onunda atkc kesilebilio bundan herkz sikayetci AMa eger serverla alakasi olsa conconer die bi buff olmasdi sanirim bi cozumu yok daha hizli ve daha akilli olmaktan baska

Okadar ayritili anlatmana gerek yok acumensiz silahla olye gircek diilim zaten 1 kere hero oldu char.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 28 Temmuz 2008; 11:18:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.