Şimdi Ara

Size bıçak çekilse naparsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankaya para yatırmaya gidiyordum elimde 100 lira kredi kartı cebime koymadım işte acelem vardı arkamdan benden 10 santim kısa boylu sakallı bir adam geldi benden 4-5 yaş büyüktür bu önemli değil arkadaşım sandım beni çekince arkama bi döndüm elinde bıçak parayı ver elindeki bir an napcağımı şaşırdım aslında herkesin yürüdüğü kocaman cadde kimse dönüp bakmadı bile bende sesimi çıkaramadım parayı uzattım bir anlık korkaklıkla sonra kendime geldim parayı geri çektm elinden para benim değil filan biraz sesimi yükselttim millet dönünce sus lan şaka yaptım diye gülüp geçti son derece rezil bir durum taa 6-7 ay öncesi hala unutamadığım bir anı orada vurasım geldi ama elinde bıçak var bir şey düşünemedim açıkcasıda mantık kuramadım saf korkak biriyim bilmiyorum siz olsanız napardınız benim kadar korkak davranır mıydınız.Caddede sürüyle insan vardı dönüp arkalarına bakmadılar bile.Bu olaydan sonra uzunca bir süre depresyona girdim hala aklıma geldikçe kötü oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 18 Nisan 2015; 18:07:38 >

• Korkaklık değil mantıklı hareket yapmışın. Adamın niyetini tam olarak bilemezsin, 5 lira için adam öldürüyorlar bu ülkede. Hiç kafana takma.
  • çavuşu çıkarır ve ona kimin patron olduğunu gosterirdim.
  • İlk olarak her insan gibi bende korkarim . ama baktım ciddi önce bi şamar sonra ne oldu diyemeden yerde bi tekme atardim sonrasi pata kute ışte. sonuç olarak fiziksel hasar altı ay çorba içme , psikolojik hasar ömür boyu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bıçak çekerim ( güvenlik amacı ile yanimda bicak tasiyorum )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biseksenbidoksan

İlk olarak her insan gibi bende korkarim . ama baktım ciddi önce bi şamar sonra ne oldu diyemeden yerde bi tekme atardim sonrasi pata kute ışte. sonuç olarak fiziksel hasar altı ay çorba içme , psikolojik hasar ömür boyu .

stajdaydım tüm gün güneş altında bankada sıra bekledim para yatırcam diye ordan diğer bankaya gün bitiyordu ben kafa darmadağın bir anda nolduğunu şaşırdım nasıl şaka bu ya dedim eşşek şakası diye gülüyor birde
  • Yavuz 16 yi ceker dayarim kafasina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bize bıçak çekene biz uçak ziyafeti çektiririz en yürüyeninden

• O çekerse ben de itelerim

• Gençken bıçak çekilmişti bana gece yarısı evime giderken. Sarhoştu ayakta zor duruyordu. Ne kadar kaçınmaya çalışsam da kaçınamadım kavgadan tişörtü koluma sardım koştum üstüne sarhoştu zaten bir vuruşta yıkıldı. Dövmek zorunda kaldım. Sol el baş parmağım kesilmişti sadece o da muhtemelen bıçağı kenara atarken.

Sarhoş olmasa aynısını yapar mıydım bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa yapar mıydım bilmiyorum. Olay para değildi zaten paranın canı cehenneme para olsa o zamanda da riske girmezdim muhtemelen. Husumet vardı.

Siz bence doğru olanı yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Gençken bıçak çekilmişti bana gece yarısı evime giderken. Sarhoştu ayakta zor duruyordu. Ne kadar kaçınmaya çalışsam da kaçınamadım kavgadan tişörtü koluma sardım koştum üstüne sarhoştu zaten bir vuruşta yıkıldı. Dövmek zorunda kaldım. Sol el baş parmağım kesilmişti sadece o da muhtemelen bıçağı kenara atarken.

Sarhoş olmasa aynısını yapar mıydım bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa yapar mıydım bilmiyorum. Olay para değildi zaten paranın canı cehenneme para olsa o zamanda da riske girmezdim muhtemelen. Husumet vardı.

Siz bence doğru olanı yapmışsınız.

en azından benden cesaretlisin

• Kim olsa ne yapacağını şaşırır. Bu olayda kendinde suç arama . Sen yanlış bir şey yapmadın sonuçta ama bana öyle bir şey yapsalardı şaka deyip bırakıp gitmesine izin vermezdim.
  • çok yakındaysa bıçağı tutan bileği yakalamaya çalışırım. biraz mesafe varsa depar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

quote:

Orijinalden alıntı: biseksenbidoksan

İlk olarak her insan gibi bende korkarim . ama baktım ciddi önce bi şamar sonra ne oldu diyemeden yerde bi tekme atardim sonrasi pata kute ışte. sonuç olarak fiziksel hasar altı ay çorba içme , psikolojik hasar ömür boyu .

stajdaydım tüm gün güneş altında bankada sıra bekledim para yatırcam diye ordan diğer bankaya gün bitiyordu ben kafa darmadağın bir anda nolduğunu şaşırdım nasıl şaka bu ya dedim eşşek şakası diye gülüyor birde

Böyle durumlarda aslında olayın şokunu atlattıktan sonra salak ayagına yatıp " tamam vericem " falan diyip boş bi an da sağlam bir yumruk ve hemen vakit kaybetmeden bi kaç tekme atmak işine yarabilir . ama sogukkanli olman gerek .

• Burda atıp tutanların %90 ı hiç o duruma düşmediği ve hep aksiyon filmleri izlediği için sana atıp tutabilirler takma kafana onları.Benim napacağımı merak ediyorsan kelepçeyi takar merkeze götürürdüm.

• Polise gitmedin mi kesin atarlardı gaspa giriyo çünkü gaspın cezası ağırdır

• lise 2, basket oynamaya gidiyordum, elimde topla
    arkamdan bir kaç lise 1 bebesi geldi falan "biladeeer hop dur, paranı ver" dediler bende başta duraksadım, dedim noluyoz falan içimden.
    sonra şoktan çıkınca, para mara yok hadi yürüyün gidin yoksa polisi ararım. lise1 bebeleri zaten, küfür edip uzaklaştılar. bende basket oynamaya devam ettim. hatırladım da ulan milleti lise de çok fazla polis' i ararım diyerek uzaklaştırdım, çok fazla atarlı apaçi vardı.
  • Ben var bilmiyor senin dil

• Valla iyi yapmissin , 10tl icin bacagimdan bicaklamisti veletin teki beni

• biseksenbidoksan kullanıcısına yanıt
    Sherlock Holmes :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.