Şimdi Ara

Sizden Daha Yüksek Maaş Alan Kızla Evlenilirmsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ilerde sorun çıkarırımı kız hemşire 3k veya mühendis 4k maaşı var ama sizde 2k maaş alıyosunuz mesela kızla anlaşıyorsunuz aradığınız bir kişi ama sizden daha fazla maaş aldığı için evliliğin ilerleyen zamanlarında ben alın terimle kazanıyorum bana bu kadar karışamazsın istediğim gibi harcarım dermi sıkıntı çıkarmı

• Iyi tanı çıkartıcak biriyse evlenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldigi parayla ovunmeyen biriyse neden olmasin ?

• Ben okeyim ama kiz beni almaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmem. Zaten benden yüksek gelirli kız da benle evlenmek istemez, çok çok çirkin biri değilse.
  • Evlenirim

• Evlenilir bişey olmaz. Benim hanımın maaşı benden az ama ailesinin ciddi mal mülkü var bizde de mal mülk sıfır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

Aldigi parayla ovunmeyen biriyse neden olmasin ?

Kimse aldığı parayla övünmez ama şöyle bir örnek vereyim düşün bi şirket kuruyosun sendeki para %40 arkadaşında %60 , patron sensin ama ne kadar söz söyleme hakkın olabilir mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakarsa neden olmasın

• Eğer çok fark yoksa sıkıntı olmaz kanki lakin 3k kadar fazla fark varsa ileride sıkıntı çıkar hatun baskı uygular.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Evlenilir bişey olmaz. Benim hanımın maaşı benden az ama ailesinin ciddi mal mülkü var bizde de mal mülk sıfır

Şimdi potansiyel zenginmiş yenge uzun vadede mal bölüşürken ortaya çıkar ama senden 1k yüksek maaş alsa bu gün nasıl bir karı koca ilişkiniz olur hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaş tamamda Sigorta yapıcaksan evlenilir en önemlisi Sigorta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 19 Mayıs 2016; 22:48:26 >
  • Benden daha düşük maaş alan kızla evlenmem.

• Sonuçta bilet değişmezdi benim parayı o harcıyor kendi benim maaşı alsa yine harcayacaktı kadın kısmı evin derdine bakmaz harcadığı paraya bakar bu ay 4000tl k kartı borcu geldi ödedim. Sonra kartı verdi harcamam artık dedi

• Bence burada patronluk falan bir mesele yok ki. Senin aldığın maaş genel olarak evi geçindirmeye gider, eğer ki yetmiyorsa tabi ki eşin yetmeyen yerde kendi maaşıyla yardım eder, artan kısmı da kendi istediği gibi kullanır bir sıkıntı olmaz. Sonuçta evlenecek seviyeye geldiyseniz birbirinizi seviyorsunuzdur ve burada "senden fazla maaş alıyorum" tarzı bir söz konu olmayacaksa ki çok çocukça bir tabir aslında ama bir sıkıntı olmaz. Günümüz şartlarında özellikle bu durumun çok önemi olduğunu düşünmüyorum açıkçası
  • Evlenilir miyim eğlenilir miyim bilemedim şimdi

• Aldığı paradan çok kişiliğine karakterine bağlı

• suddenly30 kullanıcısına yanıt
    Anlamadigim nokta boyle bir durumda neden erkek evi gecindiriyor kadin ise kendine ayiriyor parayi. Asil kadin koyacak buyuk payi eve. Genelde kadinin istekleridir evin gecim ucretleri. Erkek neden kadin yetistiremediginde devreye girmiyor. Sacmalik... Kadin fazla alirsa o gecimi saglar, erkekse fazla alan erkek saglar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

Aldigi parayla ovunmeyen biriyse neden olmasin ?

Kimse aldığı parayla övünmez ama şöyle bir örnek vereyim düşün bi şirket kuruyosun sendeki para %40 arkadaşında %60 , patron sensin ama ne kadar söz söyleme hakkın olabilir mesela

Sen evlenme

Verdiğin örneğe bak.Sen evliliği ortaklaşa şirket kurmak gibi kimin ne kadar para kattığı üzerine kuruyorsan diyecek bir şey yok.
  • İstifa et gel evinin kadını ol dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.