Şimdi Ara

sizdede bu sorun varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınıfta ders dinlerken dikkatim dağılıyor. Aklıma başka şeyler geliyor onları düşünüyorum. İnsanlar çok güzel konsantre olabiliyor. Ama benim sorumluluklarım ve düşünmem gerekenler sanki hiç bitmiyor. Zihnim daima dolu. Yapacaklarım hep peşimde oluyor. (Çocukken de sorumluluklarım az olmasına rağmen dikkatim yoktu)

Daha sonra kendi kendime çalışarak öğreniyorum. Kendimce çalıştığımda da dikkatim dağılıyor ama derste anlayıp yapabilenleri sınavda geçiyorum. Çünkü onlar çalışmıyor.

Şöyle bir şey de var, mesela ben gördüğüm bir konuyu öğrenip sınavdan güzel not alabiliyorum ama eğer farklı bir soru ile karşılaşırsam büyük olasılıkla yapamıyorum. Yani mesela fikir yürütmek gerektiği durumlarda, yorumlama yapmak, farklı bir açıdan bakmak, ortaya kendimce birşeyler çıkarma konusunda başarısızım.

Bu olumsuzlukları nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsızhesap2 -- 31 Aralık 2015; 12:51:39 >

• Hayir iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zihnin dolu olması boş olmasından iyidir.

Baştan sona analiz yapmışsın birde şunu bunu yapamıyorum diyorsun. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminlerim..
    1- B vitaminin eksik
    2- konuları çok düşünüyorsan düşünme
    3- Motiven yok. Yani direkt bir amacın olmayabilir ve o derslerde seni bağlayan bişey göremiyor olabilirsin ki öyleyse haklısın, bu durumda daha iyi bir fikrin olana kadar dersleri sürdürmen gerekirken aynı zamanda farklı şeyler yapmayı dene derim (spor/felsefe/uzay/zaman vs.)

"Şöyle bir şey de var" deyip anlattıklarından sonrasından dolayı ben 3. ihtimalin güçlü olduğunu düşünüyorum. ha bir ihtimal daha var.
    4- Hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.