Şimdi Ara

SİZDE ŞAŞIRACAKSINIZ GEL İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani tüplü televizyonlarda full hd lcd reklamı çıkar,işte canlı görüntü 3 boyutlu görüntü diye, tüplü televizyondan izliyorum o reklamdaki lcd nin içindeki canlı hd görüntüyü, madem benim televizyonum da gösteriyor niye alayım o lcd yi,yada ben niye o kalitede izleyemiyorum o yayını.

not:şuan full hd tv ve hd uydu alıcım var o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KÖNİGSRASSE_ -- 2 Mayıs 2012; 2:22:26 >

• Uykusuzluk kötüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu_Ne_Oluyor?

hani tüplü televizyonlarda full hd lcd reklamı çıkar,işte canlı görüntü 3 boyutlu görüntü diye, tüplü televizyondan izliyorum o reklamdaki lcd nin içindeki canlı hd görüntüyü, madem benim televizyonum da gösteriyor niye alayım o lcd yi,yada ben niye o kalitede izleyemiyorum o yayını.

not:şuan full hd tv ve hd uydu alıcım var o ayrı

Bu_Ne_Oluyor?
  • ------------------------------------------------------------------------

SİZDE ŞAŞIRACAKSINIZ GEL İÇERİ
  • o o şakıl yayın yapar bu bu şakıl yayın yapar o şakıl isteyen istediğini yapar
  • Düşünemedim
  • paradoks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

o o şakıl yayın yapar bu bu şakıl yayın yapar o şakıl isteyen istediğini yapar

beni bi sen anlıyorsun
  • noldu ya kimse benimle aynı görüşte değilmi
  • sen diyosunki

ben 10 yıllık pc ile youtubedan video izliyorum bf3 ü full grafiklerde görüyorum , ozaman niye pc alıyımki , burda açabiliyosa , oyunu yükleyincede öyle açar.
  • Televizyonlarda bayağ indirim var bu sıralar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunmamur

sen diyosunki

ben 10 yıllık pc ile youtubedan video izliyorum bf3 ü full grafiklerde görüyorum , ozaman niye pc alıyımki , burda açabiliyosa , oyunu yükleyincede öyle açar.

beni bi sen anladın ondada yanlış anladın kardeşim.bilgisayar demiyorum pc monitörüde demiyorum tv diyorum
  • quote:

quote:

sen diyosunki

beni bi sen anladın ondada yanlış anladın kardeşim.bilgisayar demiyorum pc monitörüde demiyorum tv diyorum

Belki normal görüntüyü HD'ye çeviren bir televizyondur? (Mağara adamları teknoloji tartışıyor, ben dahil.)
  • quote:

noldu ya kimse benimle aynı görüşte değilmi

Ben Hayır Diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

noldu ya kimse benimle aynı görüşte değilmi

Ben Hayır Diyorum

3 hayırla seni uğurluyoruz
  • quote:

quote:

sen diyosunki

asıl sen benim yazdığım mesajı yalnış anladın. ben sana destek çıkmak için değil , nasıl bir hataya düştüğün konusunda aydınlatmak için bir örnek verdim

• Crt TV'ler ekrana elektron tabancası görüntü verir.
    LCD ise 2 plazmanın arasındaki elektronları sıkıştırır ve görüntüyü hemen verir.

LCD'de ana renkler siyah, beyaz, kırmızı, yeşil, mavi, sarı ve gri tonlarıdır.Bu renkler elektronlara daha hızlı iletilir ve görüntü kalitesini daha iyi verir.
    CRT'de ise tam bilmiyorum ama elektron ışınları yavaş geldiğinden dolayı görüntü kalitesi kötü oluyormuş.

Kaynak olarak 1-2 hafta önce DİSCOVERY CHANNEL'de izlemiştim oradan biliyorum.Aklımda kalan bunlardı.
  • HD yayın izle sonra da normal yayın izle. Anlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.