Evde işyerinde falan her mutfaa girişimde buzdolabın kapaaanı açıyorum kapatıyorum aslında içinden alacak bir şeyimde yok ama alışkanlık olmuş
istem dışı bir hareket bu... nasıl tedavi edilir mümkünmü acaba yaws...
kaç kilosun
aynısı bende de var üstelik işin kötüsü sen dolabı açıyon bakıyon ben her açılışta 4 kare çukulata hüpletiyom
ama dün rejime girdim şubat a kadar 10 -15 kilo verecem 80 den 65 e düşücem
neyse sen dolabı açıp ta yemedikten sonra no problemo
bende yapıyorum annem cok kızıyor.Kızmasın diye bende su içiyorum
Ya 80 kiloyum ama dolaptan bişey alıp yemiorum sadece açıp bakıorum biraz sonra kapatıom annem bi gün beni dolaba kapatcak die korkuorum iş yerinde de yapıorum aşçı ablada kızıo beni kovalicak bi gün
Vallahi billahi aynı hastalıktan bende de var, ama artık cidden vahşet boyutlarına ulaştı. Her mutfağa girişimde buzdolabı kapağı açılır, içine bakılır ve kapağı kapanır.
Bende ne zaman tencere görsem kapağını açarım ne var diye.
ulem ayni sey bende de var ya uyuz oluyom.her koridordan gecince buzdolabinin kapagini açip kapiyom ya.bisi de yiyip içmiyom haa.açiyom bakiyom kapiyom.nasi bi huydur bu yaw.
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
Vallahi billahi aynı hastalıktan bende de var, ama artık cidden vahşet boyutlarına ulaştı. Her mutfağa girişimde buzdolabı kapağı açılır, içine bakılır ve kapağı kapanır.
aynen benim ışık düğmeleriylede sorunum var ışık açık olsada kapıyorum tam girerken tekrar açıyorum
/>
aynen açıp kapatıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: brklcm
aynısı bende de var üstelik işin kötüsü sen dolabı açıyon bakıyon ben her açılışta 4 kare çukulata hüpletiyom
ama dün rejime girdim şubat a kadar 10 -15 kilo verecem 80 den 65 e düşücem
neyse sen dolabı açıp ta yemedikten sonra no problemo
ben her açtigimda çikolata yeseydim tarti 100 çoktan vuruyodu.bu huy bende 2-3 yildir var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme