Şimdi Ara

Sizce yetiştirebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda tyt netlerim 70 üstü geliyor ve konularım bitti tytden dil bilgisi hariç, en düşük netlerim fenden geliyor pek yapamıyorum tyt feni, aytde ise matematik tamam ama fene henüz başlamadım bu hafta başlıycam, sorum şu, sınava 5 aydan az kaldı, ayt feni ve dil bilgisini yetiştirip tyt netlerimi 100 üstüne çıkarabilir miyim sizce? ayt mat 30 üstü geliyor ayt fenden de 30 yapmak istiyorum ve gerçekçi yorum yapın lütfen, olur mu sizce bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayt fen 0 mısın
  • tahaozcann T kullanıcısına yanıt

0 değilim de mezunum, ondan dolayı konuları görünce aklıma geliyor çoğu şey, 11. sınıfım iyiydi özellikle önceden

• Kanka rahat ol yetisir ayt feni hallet ayt matı birakma tyt türkce denene fln kas mat fen fark etmez

• Pek bi şey kalmamış ama ayt fen de boru değil. Sıkı çalışmanız lazım rehavete kapılmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuraya yetiştiremezsin yazayım da gaza gel daha fazla çalış  

• konular rahat bitierde her koyuları bitiren 100 net yapmıyor o sana bağlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aseksüel miyim sizce?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağ olun cevaplar için, elimden geleni yapmaya çalışırım, her konuları bitiren de 100 nete çıkamaz o da doğru aldjaldj ama çalışırsam olucağı kaanatindeyim ya, inşallah herkesin istediği olur

• mziyaalp3 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hedef sıralama nedir
  • mxpayne kullanıcısına yanıt

türk alman bilgisayar mühendisliğini çok istiyorum geçen sene 23 binle kapatmış

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam umarım kazanırsınız,tytyi artırmak için planınız nedir? Yaklaşık olarak aynı sayılırız
  • senin de istediğin olur umarım hocam, tyt için planım deneme ve tekrar, sana da tavsiyem tekrara önem vermen eğer tavsiye vereceksem, onun haricinde zaman sıkıntım var biraz problemlerden dolayı, çözebiliyorum ama çok zamanımı alıyor, bunu azaltmak için de bol bol tyt denemesi özellikle matematik ve fenden branş denemeleri çözmeyi planlıyorum, sizin nedir?

Hocam kesinlikle benim de süre problemim var,matematikte turlama taktiğini kullanamıyorum bu yüzden çok zaman ve net kaybediyorum. Endemik problemler fasikülü alıp çözmeyi düşünüyorum

endemik bakmadım hiç bende şu an paraf var beğenerek çözüyorum, bundan sonra acil ve üçdörtbeş de alıcam sonra ilerlicez bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun

Tyt mi hocam? Tytden sb mi çözüyorsunuz

soru bankası şu anlık geometri ve türkçeden çözüyorum, geodan analitik ve katı cisimler kaldı hala, o yayınları deneme için söylemiştim ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.