Şimdi Ara

Sizce yaşayan en iyi aktör ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marlon Brando
  • Tom Hanks, Al Pacino favori adamlarımdır. Üstüne tanımam.
  • biliyorum tepki çekebilirim ama sadece hissettiğimi söylücem.

ben şahsen robert de niro'nun o kadar da abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. daha doğrusu düşünemiyorum.

ben hiçbir zaman de niro'yu "vay beee" diye izlemedim. tersine her zaman o soğuk suratıyla gördüm.

tabi kötü oyuncu demek haddime değil ama abartıldığı kadar da bir olayı yok bence.

bu sadece hissettiğimdir. teknik olarak değerlendiremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

biliyorum tepki çekebilirim ama sadece hissettiğimi söylücem.

ben şahsen robert de niro'nun o kadar da abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. daha doğrusu düşünemiyorum.

ben hiçbir zaman de niro'yu "vay beee" diye izlemedim. tersine her zaman o soğuk suratıyla gördüm.

tabi kötü oyuncu demek haddime değil ama abartıldığı kadar da bir olayı yok bence.

bu sadece hissettiğimdir. teknik olarak değerlendiremem.

Nihayet dusundugumu dusunen biri , severim De Niroyu favori 5 oyuncum arasindadir ama forumlarda sozluklerde hakkinda oyle yorumlar okuyorum ki , acaba ben baska birini mi izliyorum diyorum bazen , bencede ne Pacino ne Jack Nicholson ne Brando vs. kadar iyi oynamiyor ama cogu tartisildigi ortamda saydigim oyunculardan daha ustte tutuluyor genelde.

Edit. Başımıza daş yağar daşş
    Ne demisim ben boyle ya, bu adamin bi Raging Bull'u bi Cape Fear'ı bi Taxi Driver'ı bi Deer Hunter'ı vardır ki, gelmis gecmis en iyi oyunculardan biri yapar o muhtesem oyunculuklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 21 Eylül 2015; 10:39:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tom hanks
  • Şener Şen ve Robert de Niro

• ustalar dışında günümüzde daha aktif olan oyunculardan;
    dicaprio
    benedict cumberbatch
    c.bale
    brad pitt
    c. waltz
    jared leto
    matthew mc. ilk aklıma gelenler.
  • Al Pacino, De Niro
  • AL PACINO
    ROBERT DE NIRO
    JACK NICHOLSON
    MORGAN FREEMAN
    EDWARD NORTON
    BRAD PITT
    CAPRIO
    MARLON BRANDO
    HUGH JACKMAN
    JAMIE FOXX

JENNI LAWRENCE
    ..
  • Gelmiş geçmiş en iyi aktör : Al Pacino
    Ayrıca Alain Delon'da çok başarılı bir aktör.
  • Henry Fonda
    Clint Eastwood
    Robert De Niro
    Mery Strep
  • Arnold Schwarzenegger
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancheas

Marlon Brando

• konuyu hortlatmak gibi olmasın ama:)
    herkez
    C. bale
    L.di Caprio
    Edward Norton yazmış evet bu adamlar bulundukları dönemin yani şu anın en popüler ve en yetenekleri aktörleri..

Gelgelelim gelmiş geçmiş en iyi konusuna bu yukarıdaki adamların bu mertebeye ulaşmaları için uzun bir zaman var önlerinde ve eminim bu sıfatı hakkettikleri gnleri de göreceğiz özellikle E.Norton dan... ama daha geçmeleri gerek bir sürü eşik war onun için, bi durun hele de asıl ustalara üstadlara geçelim de meydan aktör görsün...

1. jack nicholson

2-Daniel Day-Lewis ( iyi sinema seyircisi olmayan tanımaz çünkü adam her filmde oynadığı karakter o kadar farklıdır ki başka bir adam oynuyo sanırsınız, o karaktere o kadar bürünür ki siz bu adam önceden hangi filmde oynadı diye düşünmezsiniz o artık Lincoln olmuştur , veya Daniel Plainview, KASAP BİLL olmuştur onun çok ünlü aktör olduğu bile aklına gelmez , o filmdeki sradan bir bireyden fazlası değildir, onun için üç oscar aldı bu adam, 2002 de Kasap Bill ile en iyi yardımcı oyuncu oscarını bana göre alması gerekirdi, benim için toplamda 3' ü e iyi oyuncu olmak üzere toplamda 4 kez almış sayılır, artık jack n. ile daniel day lewisin yerlerini de dğiştirebilirsiniz hiç fark etmez, 3 oscar alabilen bu iki ustada birinciliği sonuna kadar hakederler)

3-A.Hopkins

bu 3 ünden gayrısı bir alt sınıftan devam ederler bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathVader -- 21 Eylül 2015; 4:20:10 >

• hep golü atan konuşuluyor.
    belkide sadece bir filmde oynayan biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

hep golü atan konuşuluyor.
    belkide sadece bir filmde oynayan biridir.

Futbol degil bu, sadece golu atan kisi, belki şansa atmistir mantigiyla yaklasirsan yanlis yaklasirsin. Iyi oynayan adam iyi oynuyordur, sadece bir filmde tum aktorlere tas cikartacak adam zaten adini duyurup, surekli sayilanlar arasina girer.

Ayrica konum hortladigi icin ilk mesajimda yazdigim efsanelere ayri bir efsane daha eklemeden gecemeyecem: Daniel Day-Lewis. Bu adami bilip de en iyi oyuncular arasinda gostermeyenin sinemayla pek alakasi yoktur zannimca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 21 Eylül 2015; 10:45:34 >
  • 1)Kevin Spacey
    2)AlPacino
    3)dicaprio
  • Di caprio

• Kevin Spacey, Morgan Freeman, Tom Hanks

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

Christoph Waltz

http://www.imdb.com/name/nm0910607/

Şu herife ısınamadım yav çok kasıntı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.