Şimdi Ara

Sizce yaptığım sapıklık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben izmirde yaşıyorum. Fakat sık sık İstanbula gidiyorum uçakla ve ya yurtdışına gittiğim zaman İstanbul havalimanı üzerinden bilet alıyorum İzmire. Bunun sebebide malum izmirde havalimanında kontrollerden geçerken ayakkabı falan çıkartılmıyor. Fakat İstanbul havalimanlarında daha sıkı bir kontrol var ve kadınların ayakkabıları çıkartılıyor ve siyah külotlu çoraplı naylon çoraplı ayakları görmek için bazen sırf kontrolden geçtikten sonra 30 dakika bekliyorum naylon çorap ayakları görebilmek için ve gördüğüm zaman içimi
    huzur kaplıyor. Sırf bunun için uçakla İstanbul havalimanı üzerinden seyahat ediyorum evet çok ilginç fakat öyle mutlu oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece ileri seviye ayak fetişin var korkulacak bir durum değil
  • Quentine Tarantino ile bu konuyu konuşabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sapıklık denmez ama manyaklık denebilir bence
  • U} pppppp

• Sapiklik degil kadina ilgi duyuyorsun sonucta ama metodun gereksiz. Ucak parasina git kendine sahibe bul 1 saat seansla ayaklarini yala istersen kardesim. Kimsenin ozel hayatini yargilamam ama yaptigin gereksiz masraf.
  • sen kafayı sıyırmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Sapiklik degil kadina ilgi duyuyorsun sonucta ama metodun gereksiz. Ucak parasina git kendine sahibe bul 1 saat seansla ayaklarini yala istersen kardesim. Kimsenin ozel hayatini yargilamam ama yaptigin gereksiz masraf.
    Kardeş sahibe falan bana göre değil. Ben yalama fetişisti değilim. Görünce rahatlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Axhen059292

Kardeş sahibe falan bana göre değil. Ben yalama fetişisti değilim. Görünce rahatlıyorum

Alıntıları Göster
    Saygi duyarim.
  • Tarantinonun eski türk eşinin onu anlattığı videoyu izlemeli bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.