Şimdi Ara

sizce yapabilir miyim? (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, adalet bölümünü okuyorum ve 7-8 haziran'da final sınavları var.ilk senem ve sınavlara hiç çalışmadığım için notlarım kötü geldi.bende final sınavına sıkı bir çalışmayla girip allah kısmet ederse sınıfı geçmeyi istiyorum.fakat nasıl bir çalışma metodunu uygulamam gerekiyor onu bilmiyorum.sizden de sınav için tavsiye bekliyorum.birinci ve ikinci dönem notlarımı aşağıda paylaştım, sizce geçmek için umut var mı arkadaşlar? acil cevaplarınızı bekliyorum.

1.dönem

2.dönem

• zayıf derslerinize 20 çıvarı olanlara ağırlık verin geçersiniz. bence piyasa da dersanelerin kitaplarını alın onları cözün faydası olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerleyeksan

zayıf derslerinize 20 çıvarı olanlara ağırlık verin geçersiniz. bence piyasa da dersanelerin kitaplarını alın onları cözün faydası olacaktır.

ben de öyle düşünmüştüm.şimdilik sadece temel bilgi teknolojileri 2 bitti sırada ingilizce 2 var.allah kısmet ederse sınava kadar tüm konuları bitiricem.kitaba verecek param kalmadı ne yazıkki, aöfün kitaplarıyla idare edicem artık.bu arada yorum için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    2 yıl önce açıldı
    sizce fazla mı istiyorum...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.