Şimdi Ara

Sizce Xbox 360 ın ömrü doldu mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem doldu hem dolamadı aslında ekran kartındaki teknolojiye bakarsak çoktan doldu ama verebildiklerine bakarsak daha gider,oyun konsolda oynanır pc'de değil ama bu bütçe işi birazda,eğer 360 üldü ise ps3 zortt oldu demektir,neymiş ps3'de ex oyunlar çok iyiymiş ee yani o kadarda olsun kaç sene sürüyor oyunun yapım aşaması,360 biter bu sevda bitmez
  • Konsolun ömrü doldumu derken neyi kastediyorsun ? Bence Microsoft Xbox 360 a Sony de Playstation 3 e destek verdiği sürece ömrü dolmaz.

Şu noktadaki Grafikler ile ve Kaliteli oyunlar olduğu sürece ben bu konsolu 10 yıl daha sıkılmadan kullanabilirim.

Önemli olan senin beklentilerin ?
  • ama şu anda xbox oyunlardan ps3 teki gibi görüntü alamıyor(alan wake dışında),oyunlardan kısıldığı söyleniyor bana göre xbox uzatmaları oynuyor ama yinede son sözü natal söylicek gibi
  • online platformdan dolayı en az 4-5- yıl daha ufak güncellemelerle
    gideceğini düşünüyorum.
  • Yeni çıkacak bir oyun,2008 yapımı olan Gears Of War 2'nin grafikleriyle gelirse,yine ağzımız açık kalır.2 sene önce çıkan oyunun grafiklerine bakarsanız,360'ın ömrünün bitmediğini anlarsınız.

Splinter Cell,Halo:Reach,Alan Wake,Fable 3 çıkıyor bu sene.Daha natal var üstelik.Hala bu konsolun ömrünün bittiğini düşünen varsa,bir daha düşünsün.Sadece Halo bile yeter,konsollarda şimdiye kadar çıkan en iyi FPS.Üstüne oyun çıkmadı daha.1-2 tane teknoloji demosu şansını denedi ama,satışlarda tepe taklak oldu

Saygılar..
  • Xbox 360'a aıt ex oyunlar Alen Wake - Fable3 - Halo:Reach konsolda ex oyunlar mass effect2 - splınter cell - metro 2033 ustune bırde natalı koydugumuz zaman Xboxsın hala guclu oldugunu goruyoruz. Mıcrosoft'un cokda ex kaygısı duydugunu sanmıyorum. Sonucta ellerınde pc oyuncularıda var. Bır kac Xboxa ozel yapım harıcınde pcye cıkartmakda zarar gormuyorlar. Ilerleyen zamanlarda mıcrosoftun yenı yapımlar duyuracagından da emınım. saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

ama şu anda xbox oyunlardan ps3 teki gibi görüntü alamıyor(alan wake dışında),oyunlardan kısıldığı söyleniyor bana göre xbox uzatmaları oynuyor ama yinede son sözü natal söylicek gibi

O halde başka Alan Wake lerde olabilir değilmi ? Demekki ömrü dolmamış.
  • bunlar niye uzatıyorlar al natalı ver bluray i..
    adil bir takas ps3 ve microsoft adina..
    herkes kazansın..
    merlin k da çıkan son 2 önemli habere baktimda
    ps3 e amma veryansın ediyorlar oyun firmaları..
    bu konsol tam çözülmedi gücün %50 sini bile kullanmiyor adim gibi eminim.
    aynı anda 10 filimi ıkınmadan açan bir konsolda daha ne marifetler vardir.
    natalıda tahmin ediyorum kimse hayallere dalmasın öyle hiç sandıgınız gibi olmayacak öyle gamer filimindeki gibi sıkar biraz...cdmw
    pes de rövaşata yapmayida aklınızdan çıkarın...
    egerki konsollar birbirine denk ise ps3 içinde durum aynı
    bioshock massefek mw re5 ortak yapımlar bunların üstüne çıkılacagini sanmıyorum
  • Microsoft,Sony'den daha iyi ex'ler ve daha fazla ex'ler yapar ama sonuçta Windows'da Microsoft'un,PC oyuncularındanda epeyi bir para kazandığı için Sony gibi PC'cileri adamdan saymamazlık etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

bunlar niye uzatıyorlar al natalı ver bluray i..
    herkes kazansın..
    natalıda tahmin ediyorum kimse hayallere dalmasın öyle hiç sandıgınız gibi olmayacak öyle gamer filimindeki gibi sıkar biraz...cdmw

Natal ile Pes'de rövaşata yapmayı hayal edenler de mi var yoksa aramızdaNatal'ı bırak,normalde yapamam ben öyle hareketler:)Oyun oynarken sakatlanmadığımız eksikti zaten:)

Şaka bir yana,bu kadar önyargılı olma dostum.Dur bakalım,önce çıksın,denedikten sonra istediğin kadar eleştirirsin Natal'ı.Ben de çok umutlu değilim ama görmeden de eleştiri yapılmaz

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

herkes kazansın..

Natal ile Pes'de rövaşata yapmayı hayal edenler de mi var yoksa aramızdaNatal'ı bırak,normalde yapamam ben öyle hareketler:)Oyun oynarken sakatlanmadığımız eksikti zaten:)

Şaka bir yana,bu kadar önyargılı olma dostum.Dur bakalım,önce çıksın,denedikten sonra istediğin kadar eleştirirsin Natal'ı.Ben de çok umutlu değilim ama görmeden de eleştiri yapılmaz

Saygılar..

Natal ile rövaşata

Xbox 360 konsolunun yazılımsal olarak ömrü dolmadı kesinlikle.Çünkü arkasında Microsoft var ve 38 milyon Xbox 360 satılmışken yeni konsol açıklama gibi bir lüksleri yok.Ama Xbox 360 donanımsal olarak limitlerinde.Mass Effect 2 ve Unreal 3.5 motoru ile gelen oyunlar birbirinin cilalsı olarak görünüyor konsol üstünde,ama son dönemde gelecek olan Alan Wake hala konsolun potansiyelini en iyi şekilde kullanan oyun olarak gösterilebilir
    Sonuçta her oyunu 2-3 DVD yapıp PS3 EX kalitelerine yaklaşmaları mümkün olur oyunlarda ama bu sefer maliyeti kurtarmaz,bu yüzden hem Microsoft hemde yapımcılar multi oyun odaklı çalışıyor.Şu pozisyonda 2011 sonundan önce ya da 2012 başından önce yeni bir Xbox modeli görmek gerçekten inanılmaz derecede düşük ihtimal.

Ama Microsoft geriye dönük desteği ilk Xbox konsolunda ki gibi yeni konsol çıkartınca bırakırsa o zaman 2-3 senelik bir ömür biçeriz Xbox 360"a.Ama yok Xbox 360 oyun desteği aynı PS2 gibi PS3 çıktıktan sonra bile 2 sene devam ederse zaten en az 4 sene Xbox 360 yeni oyunlar ile beraber hayatına devam eder bu günden itibaren.Ama Microsoft bu konudada vukaatlı olduğu için kesin konuşmak mümkün değil
    Şu an Microsoft kısıtlı DVD medya imkanı ve DVD medyasını aşan donanımı ile arada ki dengeyi tutturup devam edebildiği kadar devam edecektir Xbox 360 ile.Çünkü piyasaya erken çıkmak uğruna yaratılan konsol içine dahil edilmeyen BluRay ya da HD DVD sürücüsü gibi özelliklere birde teknik açıdan soğutma özürlü bir konsolu eklediğimizde,bunun aynısını yeni konsol ile tekrarlamamak içinde ileri teknolojiyi görmeyi bekleyeceklerdir ve ona göre konsola ekleme yapıp öyle piyasaya çıkacaklardır

Her şekilde 2005 veya 2006 yılında benim gibi Xbox 360 alan kullanıcılar bugüne kadar arada arıza paraları hariç hiçbir ekstra masraf harcamadan rahat rahat en yeni ve güzel oyunları oynadılarSene 2010 bugün Xbox 360 alanlar ise en az 3 sene daha mis gibi yeni çıkan oyunların %70"ni oynayacaklardır hemde konsola özel oyunlar ve natal gibi yeni teknolojileride bunların yanında sayabiliriz3 sene için gidip 500-600 lira verip Xbox 360 almak kesinlikle yanlış bir tercih değil,hele ki ömrü doldumu sorusuna takılmak çok gereksiz
    Kısacası Xbox 360 donanım sorunları ve gün geçtikçe limitleri zorlaması dışında,bugün bile parayı verip alabileceğiniz bir konsol.Tek sorun kırmızı ışık tehlikesi biz oyuncular için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextGenCeo -- 1 Mart 2010; 6:45:31 >

• quote:

herkes kazansın..

ps3 %50'ni bile kullanmıyor derken ne demek istedin işlemcininmi grafik kartınınmı işlemci diyorsan doğrudur ama ekran kartı diyorsan %120'ni bile kullanıyor olabiliranlamadığım ortalıkda bir laf vardır %50'ni %60'nı kullanıyor gibi ne demek bu yav saçma sapan birşey,10 bluray filmi çalıştırır niye çalıştırmasın allahtan o işlemciye sahip yoksa nasıl çalıştırırdı bilmem o grafik işlemciyle bu iş olmaz yazarken biraz okuyup anlayarak yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

herkes kazansın..

Saygılar..

Natal ile rövaşata

Xbox 360 konsolunun yazılımsal olarak ömrü dolmadı kesinlikle.Çünkü arkasında Microsoft var ve 38 milyon Xbox 360 satılmışken yeni konsol açıklama gibi bir lüksleri yok.Ama Xbox 360 donanımsal olarak limitlerinde.Mass Effect 2 ve Unreal 3.5 motoru ile gelen oyunlar birbirinin cilalsı olarak görünüyor konsol üstünde,ama son dönemde gelecek olan Alan Wake hala konsolun potansiyelini en iyi şekilde kullanan oyun olarak gösterilebilir
    Sonuçta her oyunu 2-3 DVD yapıp PS3 EX kalitelerine yaklaşmaları mümkün olur oyunlarda ama bu sefer maliyeti kurtarmaz,bu yüzden hem Microsoft hemde yapımcılar multi oyun odaklı çalışıyor.Şu pozisyonda 2011 sonundan önce ya da 2012 başından önce yeni bir Xbox modeli görmek gerçekten inanılmaz derecede düşük ihtimal.

Ama Microsoft geriye dönük desteği ilk Xbox konsolunda ki gibi yeni konsol çıkartınca bırakırsa o zaman 2-3 senelik bir ömür biçeriz Xbox 360"a.Ama yok Xbox 360 oyun desteği aynı PS2 gibi PS3 çıktıktan sonra bile 2 sene devam ederse zaten en az 4 sene Xbox 360 yeni oyunlar ile beraber hayatına devam eder bu günden itibaren.Ama Microsoft bu konudada vukaatlı olduğu için kesin konuşmak mümkün değil
    Şu an Microsoft kısıtlı DVD medya imkanı ve DVD medyasını aşan donanımı ile arada ki dengeyi tutturup devam edebildiği kadar devam edecektir Xbox 360 ile.Çünkü piyasaya erken çıkmak uğruna yaratılan konsol içine dahil edilmeyen BluRay ya da HD DVD sürücüsü gibi özelliklere birde teknik açıdan soğutma özürlü bir konsolu eklediğimizde,bunun aynısını yeni konsol ile tekrarlamamak içinde ileri teknolojiyi görmeyi bekleyeceklerdir ve ona göre konsola ekleme yapıp öyle piyasaya çıkacaklardır

Her şekilde 2005 veya 2006 yılında benim gibi Xbox 360 alan kullanıcılar bugüne kadar arada arıza paraları hariç hiçbir ekstra masraf harcamadan rahat rahat en yeni ve güzel oyunları oynadılarSene 2010 bugün Xbox 360 alanlar ise en az 3 sene daha mis gibi yeni çıkan oyunların %70"ni oynayacaklardır hemde konsola özel oyunlar ve natal gibi yeni teknolojileride bunların yanında sayabiliriz3 sene için gidip 500-600 lira verip Xbox 360 almak kesinlikle yanlış bir tercih değil,hele ki ömrü doldumu sorusuna takılmak çok gereksiz
    Kısacası Xbox 360 donanım sorunları ve gün geçtikçe limitleri zorlaması dışında,bugün bile parayı verip alabileceğiniz bir konsol.Tek sorun kırmızı ışık tehlikesi biz oyuncular için

Kusura bakma ama senin Sony kalitesinden kastın aradaki grafik farkı herhalde ? Genel oyunlara baktınmı 360 farkı bariz ortada.Pek çok şekilde örnek verebilirim.

• Yeni oyunlar çıktığı sürece hiçbir konsolun ömrü dolmaz. Grafik falan işin geri kalan kısmı.

Ben oyunlarda grafik aramam arayanada saygım sonsuzdur ama grafiği olup eğlence vaad etmeyen ama grafiği yerlerde olup maximum olarak oynayana eğlence veren oyunları hepimiz biliyoruz.

XBOX360 daha uzun yıllar bizi oyuna doyuracak bana göre istenildiği kadar grafiği iyi veya kötü olsun zaten bunu kafaya takmıyorum.

XBOX360'ın kaderi en azından Saturn veya Dreamcast gibi olmayacağı kesin hatta çoktan belli oldu. Üstelik daha NATAL çıkacak. Bu herşeyin bir göstergesi değil de nedir sizce...
  • Bence daha ömrü uzun çünkü daha yeni bi teknoloji oyunlar çıkmadı öyle xbox360 ın grafiği şu an çok iyi.

Ki daha yeni konsol duyurulmadı NATAL çıkacak eğer natal yeterince iyi olursa en az 3 yıl artar xboxun ömrü.

Yeni konsol duyurulsa bile yaygınlaşması 1 yıl sürer oyun çıkması vs.

Yani yeni konsol çıkcak diye beklemek biraz saçma
  • Hiç belli olmaz bir anda bir bakmışsın 3 k vermiş :) O zaman anlarsın ömrünün dolduğunu.Ama en kötü ihtimalle 2012 evvel bir gelişme olmaz.En az 2 sene götürür xbox.Bence ömrü dolan tek konsol wii şu an için. Xbox keşke blueray okuyor olsaydı. Gittikçe yaygınlaşmaya başlıyor ve desteklememesi büyük bir eksik. Onun dışında herhangi bir sorun yok.
  • yav blueray olsa grafik dahamı iyi olacaktı keşke grafik kartı 40 paralel işlemci yerine en az 80 paralel işlemcili olsaydı o zaman çok daha iyi şeyler görebilirdik
  • yaw hala 8 bit'lik makinaları bile çoluk çocuk oynuyor. ne ömründen bahsediyorsunuz siz. tamamen ortadan kalkan sega dreamcast'in bile arayanı var ben bile sağlam ucuz bulsam alır evime koyarım. siz gelmiş , 3.2 ghz 3 çekirdekli ıbm işlemcili, özel (1950xt çekirdekli) yapım ati xeon ekran kartlı makinanın ömründen bahsediyorsunuz. exi mexi bi kenara koyun ,çıkan ortak oyunlardan bd2 bile sizi uzun bi süre idare eder oynamayıp kaçırdığınız biçok oyunu alın oynayın. daha crysis gelecek yaw. böyle başlık açıp ortalığı karıştırmayın bence..... ben 50" pio lx5090'da oynamaya başladığımdan beri sanki yeni konsola geçmiş gibi hissediyorum kendimi.. zaten sadece forza3 bile direksiyon ve playseat 'la yeteri kadar zamanımı alıyor. ne ömrü ne limiti.
    ha eğer sizin anlayışınız pc'nin daha iyi grafik sunmaya başlaması ise zaten çoktan yeni ekran kartları ile geçti bunu. ama konsol parasını ekran kartına verirsen ve onu besleyecek çok iyi bi sistemin varsa tabiii!!!
    ama xbox'ın kaplaması hala çok çok iyi sadece biraz çözünürlükten ve aa'dan feragat ile (benim tv'de bunlarda pek belli olmuyor) zaten pc'ler le başa çıkabiliyor makina.. o sebeple boş işleri tartışmayın çihaz hala dipdiri oynayın keyfinize bakın.

• yeni xbox en erken 2013te çıkacak.microsoft daha natalı eskitecek.durun hele
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.