Şimdi Ara

Sizce Xbox 360 ın ömrü doldu mu? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Bir bakıma ömrü doldu, bir bakıma dolmadı.

nasıl yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: summit1903

quote:

nasıl yani

Yeni oyunları ile ben hala ölmedim dese bile bence Natal son şansı bana kalırsa. Fiyasko olma ihtimalide var, devrim olma ihtimalide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Uplamanın alemi yok 2010 xbox 360'ın yılı deli gibi oyunlar var ben sırf 2010'daki oyunlar için Ps3'ü satıp Xbox'a geri döndüm

Nasıl bir şey yaptığının farkındamısın ? Gow3,gt5,uc2,kz2 gerçektende sadece gow3'ü devirecek bir xbox ex olduğuna inanıyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vordronor

quote:

Uplamanın alemi yok 2010 xbox 360'ın yılı deli gibi oyunlar var ben sırf 2010'daki oyunlar için Ps3'ü satıp Xbox'a geri döndüm

Nasıl bir şey yaptığının farkındamısın ? Gow3,gt5,uc2,kz2 gerçektende sadece gow3'ü devirecek bir xbox ex olduğuna inanıyormusun ?

Burada konumuz xbox 360 ps3 ile ilgili kelime çıkmadı ağzımdan durup dururken atlama ordan
  • quote:

quote:

quote:

nasıl yani

Yeni oyunları ile ben hala ölmedim dese bile bence Natal son şansı bana kalırsa. Fiyasko olma ihtimalide var, devrim olma ihtimalide.

bu konu hakkında bilgili değilimde sormak istediğim, oyunlar çıkmasaydı xbox ne bakımdan tamamen biterdi,oyunlar haricinde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vordronor

quote:

Burada konumuz xbox 360 ps3 ile ilgili kelime çıkmadı ağzımdan durup dururken atlama ordan

Bu yıl ps3ün yılı derler.Bende senin ona atıfta bulunduğunu sandım.

• online sistemini güçlendirdiği sürece ömrü kolay kolay dolmaz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani

bu konu hakkında bilgili değilimde sormak istediğim, oyunlar çıkmasaydı xbox ne bakımdan tamamen biterdi,oyunlar haricinde

Hala DVD teknolojisini kullanması ve kronik hatalar. Tek tük kaliteli oyunlar(bunlarda devam oyunları) ve yenilikçi olmayan oyunlar.

Rakibi gibi bir marka değil Xbox360. Bununda çok büyük etkisi var. Ne olursa olsun bu nesilde Xbox360 yenilecek.

• DVD teknolojisini kullanmasının bir dezavantajı yok.

Oyunu yapacak yapımcı düşünsün bunu, oyuncunun sorunu değil ki birden fazla DVD olması?

Elinizin DVD Rom'a gitmesi mi çok mu koyuyor yani size?

Ayrıca kronik hata falan yok, 1.5 yıldır Jasper var piyasada ve Atik Elektroniğe gelen arızalı Jasper sayısı sadece "3".

Son 1 senede gelen arızalı Playstation 3 sayısı bunun 100 katı.

Kronik hata kimde varmış acaba?

Xbox 360 marka mı bilmiyorum sonuç olarak ortada tek bir kaybeden var o da Xbox 360 değil.
  • vay be dvd teknolojisi kullanıyormuş,ne yani şimdi blueray kullanıyor diye ps3'ün gpu'su daha iyimi oluyor yoksa blueray gpu'nun görevinimi yapıyor ben görmeyeli,fanatiklik yapmayın,göz var nizam var 360'ın grafikleri ve renk paleti daha iyi,isteyen istediği konsolu alsın oynasın konsol bittimi deniyor konu kim üstüne kadar geliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani

Hala DVD teknolojisini kullanması ve kronik hatalar. Tek tük kaliteli oyunlar(bunlarda devam oyunları) ve yenilikçi olmayan oyunlar.

Rakibi gibi bir marka değil Xbox360. Bununda çok büyük etkisi var. Ne olursa olsun bu nesilde Xbox360 yenilecek.

Bu nesili asıl Xbox kazandı dostum. Xbox markasını bilmeyenler, hayatında görmeyenler bile gidip bir 360 aldı. Üstelik rakibi olan konsolun ismi bile konsol aldırtırken, Microsoft bu sektörde yoktan doğdu. Rakibine tek olmadığını gösterdi. Microsoft'un amacı zaten çok satmak filan değildi. Kendini dünyaya tanıtmaktı ve bunu başarıyla yaptı ve de yapıyor. Kronik hata filan boş iş, PS3'de de hatalar var bluray arızası, sarı ışık vs. bunlar olabilir, ona bakarsan Playstation'da da online hatalar var. Hala bir Live gibi bir sistem oturtamadı. Bununda nedeni bence Sony Playstation 2'yi efsane yapacak oyunları yaparken, Microsoft'un Xbox 1 ile Live'ın temellerini atışıdır. Ve bir sonraki Xbox için Microsoft çok ciddi oyuncular kazandı, buna en başta kendimi örnek verebilirim. Xbox 1'i hayatımda görmemişken gidip 360 aldım. Microsoft'un amacı da buydu zaten.

• Kronik hatası var dendi de, tekrarlıyorum şu yazıyı herkes görsün.

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Ayrıca kronik hata falan yok, 1.5 yıldır Jasper var piyasada ve Atik Elektroniğe gelen arızalı Jasper sayısı sadece "3".

Son 1 senede gelen arızalı Playstation 3 sayısı bunun 100 katı.

Kronik hata kimde varmış acaba?

Boş konuşuluyor kısacası, anlatamıyorum ben hiçbir zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 5 Mart 2010; 23:15:30 >
  • Bu neslin en önemli özelliği online oynanabilirlikti ve live sistemi tokat manyağı yapmıştır psn'i

+ Oyun satışlarında ki xbox 360'da kopya olmasına rağmen xbox 360'da satılan multiplatform oyunların sayısı bile daha fazladır,cod 4 xbox ve ps3 satışlarına bir zahmet göz gezdirin Halo'nun satışları söylemiyorum bile...

Ex oyunlarda ise Gears Of War gibi insanları yenilik manyağı yapan bir oyun çıkmıştır

Playstation bir markadır tabiki fakat Ps3 Playstation 2'nin çeyreği etmez etmedi de bu neslin playstation 2'si Xbox 360 olmuştur bana göre ha bunda kopya büyük bir etken midir etkendir fakat yine söylüyorum kopya olduğu halde multi oyunların satışlarında xbox 360 üstün sebebi çok açık multi oyunların daha iyi gözükmesi muhteşem live sistemi ve fps için yaratılmış bir gamepad

Kısacası bu neslin galibi şu ana kadar XBOX 360'dır,yapacaklarını yaptılar bile demiyorum halen daha birsürü başarı yakalayacaklar e32010'u merakla bekliyorum bu sefer ne gibi bir şov yapacaklar diye.

Playstation 3'ün tek artısı SCE'dir o da olmasa zaten hiçbir değeri kalmayacak gözümde,harika exleri var bunun nedeni de Playstation geçmişinin fazla olması

İleriki nesilde eğer Ms yeni bir konsol yaparsa o zaman harika exleri Xbox'da da göreceğimize eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Mart 2010; 23:30:48 >

• Yukarıda bu mesajı yazan arkadaş da, "bak sakın PS3 alma, alırsan 2 güne satarsın" diyip uyardığım ve aynen konsolunu satan değerli bir arkadaşımdır. :)
  • 8001050F Alin size en baba kronik hata...

Tek yonlu dusunmeyelim. Bi konsolu ne kadar sevsenizde olan hatalarini yokmus gibi gostermeyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 5 Mart 2010; 23:39:04 >
  • Yapımcıların çoğu DVD teknolojisinden yakınıyor.

Microsoft 5 senede konsolu düzeltebildi(!) ve hala sorunları azalsa bile devam ediyor. İnternette Jasper ile 3k vb. hataları görenleri kolayca bulabilirsiniz; ama Falcon gibilerine göre daha az olduğu bir gerçek.
    Xbox360 renk paletleri vs. daha iyi diyen biri ile tartışmaya bile girmem.

Microsoft bu nesile çok hızlı giriş yaptı ve hatalı girdi. Aradan 5 sene geçti anca toparladı(!) PS3'ün de bazı hataları var ve bununla bizzat karşılaşanlardan biriyim; ama ikisi arasında kıyas yapmak komik. Özel oyunları ile olsun, media canavarıyla olsun, ücretsiz online sistemi ile olsun PS3 benim için bir numaradır, size göre aksidir, saygı duyarım.

Xbox360'ın kaliteli exclusiveleri oldu; ama PS3 bu alanda tartışmasız birincidir.

Başkalarının görüşleri ile sizin şahsi görüşleriniz örtüşmeyince hemen fanatik damgasını vurmak moda oldu. Ülkemizde var zaten bu. Neyse bu tartışmauzar gider.

• İlginç yorumlar
  • Topragi bol olsun..
    SIteye takilma amacim KONSOL BOLUMU..
    KOnsol bolumune her girisimde (sokum sokun soku macerasi haric) ortalik ps3 konusundan gecilmiyor..
    Yok su cikti yok bu duyuruldu yok su geliyor yok bu geldi (iyi anlamda)
    Xbox haberi bir kac tane oda MS hala banlamaya devam ediyor yada yeni xbox kullanici sorulari felan fistik..
    Kimse kendi kandirmasin bundan once xboxun devri idi simdi saltanan ps3 de ve bu boyle de devam edicek..
    (iki konsolda var saldiriya gecmeden once hic birinin fanligini da yapmiyorum bunuda soyleyimde )
  • quote:

Yapımcıların çoğu DVD teknolojisinden yakınıyor.

Microsoft 5 senede konsolu düzeltebildi(!) ve hala sorunları azalsa bile devam ediyor. İnternette Jasper ile 3k vb. hataları görenleri kolayca bulabilirsiniz; ama Falcon gibilerine göre daha az olduğu bir gerçek.
    Xbox360 renk paletleri vs. daha iyi diyen biri ile tartışmaya bile girmem.

Microsoft bu nesile çok hızlı giriş yaptı ve hatalı girdi. Aradan 5 sene geçti anca toparladı(!) PS3'ün de bazı hataları var ve bununla bizzat karşılaşanlardan biriyim; ama ikisi arasında kıyas yapmak komik. Özel oyunları ile olsun, media canavarıyla olsun, ücretsiz online sistemi ile olsun PS3 benim için bir numaradır, size göre aksidir, saygı duyarım.

Xbox360'ın kaliteli exclusiveleri oldu; ama PS3 bu alanda tartışmasız birincidir.

Başkalarının görüşleri ile sizin şahsi görüşleriniz örtüşmeyince hemen fanatik damgasını vurmak moda oldu. Ülkemizde var zaten bu. Neyse bu tartışmauzar gider.

Ciddi birşey soruyorum hiç Xbox 360'ın oldu mu live'da 1 gün takıldın mı ?

• iki konsolada sahip olarak sunu soyliyebilirim ki Microsoft yazilimdaki hunerinin yarisini donanim ve birazda ex oyunlara aktarsaymis 360 tarihin en iyi konsolu olabilirmis ama sadece mis ile kaliyor bu durum ps3 e nazaran bi dunya eksikligi var Bahsettiginiz live da xbox un tek gercegi gibi bende 1 yillik live var kusursuza yakin bir sistem hele 360 in controller i bir sanat eseri ama bunlar malesef bir uncharted bir mgs serisi bir gt serisi bir gow serisi bir heavy rain ve nicelerini olusturmaya yetmiyor microsoft un tek bildigi Halo oyununu her 1.5 - 2 yilda bir isitip isitip oyuncularin onune koymak e oyun haliyle cok zevkli olunca ve xbox un adam gibi baska ex oyunu da olmayinca peynir ekmek gibi satiyor mevcut kullanici tarafindan sundan da adim gibi eminim ki satis bazinda ps3 rahat gecer orda tartismak mantiksiz ve bir gercek daha var ki 360 in omrunu 3 sene uzatacak sey iyi kotu Natal olacaktir tabii bir sonraki xbox ta daha fazla ex oyun ve halo geow dan daha taze birseyler sunarlarsa guzel seyler olacak 360 cok guzel bir konsol ama asla bir ps3 degil ...
    quote:

Ciddi birşey soruyorum hiç Xbox 360'ın oldu mu live'da 1 gün takıldın mı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.