Şimdi Ara

Sizce windows 7 yüklemelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce windows 7 yüklemelimiyim

(En Son Oy Tarihi: 22.6.2010)
Giriş
  • Şu an orjinal Vista 32 bit home premium kullanıyorum. Laptopla birlikte geldi. Ancak oyunlarda pek performans alamıyorum. Bütün günüm wow oynamakla geçiyor. Gerçekten bir performas farkı olucaksa yüklemeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?

Sistem biraz kötü kalıyor ancak en düşük ayarlarda raidde 3 fps alıcak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum,

Lenovo Y510
    Intel pentium dual core 1.6ghz T2330
    Intel mobile 965 express chipset family (max 358mb)
    3gb DDR2 ram 667 MHz
    Intel PM965 Express Anakart 533mhz bus speed

Windows 7 yüklemek istememin bir sebebi aldığımdan beri de dokunmatik tuşların çalışmaması. Bilgisayarı ABD den aldığım için garantiyede veremedim. Belki windows7 de çalışır.

Yüklersem ultimate yükliyicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benisecbeni -- 13 Haziran 2010; 16:53:38 >

• nedenleriyle yazarsanız sevinirim
  • Bence görsel olarak 7 vista'dan daha güzel. madem bilgisayar kullanıyosun şöyle gözüne güzel görünsün görsel zenginlik yaşa, di mi? o sebeple 7 diyorum ben
  • hocam benim için performans ve güvenlik önemli. Yoksa 7 görünümü temaylada sağlanır.
  • XP vs 7 desen uzun uzun yazardım. vistayı kaldır at direk, asrın hatası...
  • cevaplar için teşekkürler. Sadece çok önemli dosyalarımı yedekleyebileceğim için direkt olarak 7 nin üstüne kurmayı düşünüyorum. Bir sorun çıkmaz değilmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.