Şimdi Ara

Sizce Türkiye'nin en güzel yılları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürkçü biriyim ama öyle yok 1923 veya 1938'den öncesi edebiyatı yapmayacagım.Bana göre 2000-2009 arasıdır ,avrupanın bizi tanımak zorunda kaldıgı,özellikle spor olmak üzere pekçok şeyde başarı kazandıgımız teknolojinin ne 90 lar kadar geri nede 2010'lar kadar aşırı düzey ileri oldugu insanların birbirine son saygılı oldugu komsuluk,sokak oyunlarının,bakkalda satıldan torpillerin kızkaçıranların son yılları.ayrıca 90'lı yıllar öncesi fakirlikte yok ülkede.ve en önemlisi sosyal medya yok buna bağlı olarak sosyal medyada ego kasan insalarımız yok. 2009'a kadar bence ülke fena sayılmazdı 2010'dan sonra bi bunalımlı bi kötü oldu bu ülke değişti sanki birisi arkamızda ah etmişçesine hiçbirşey yolunda gitmedi sizin görüşünüz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 19 Nisan 2017; 1:4:16 >

• 2008 kesinlikle. Euro 2008 de anirmaktan sesimin kisildigi, spikerin “Semiihhh, goooll” “Nihaaat, nihaaaat, nihaaat” diye bağirişlari, 3-2 comebackimiz, hirvatlarin aglayisi, Cola Turka futbol toplari, günümüze oranla hiçbir şey sayilmicak olan enflasyon, dolarin nerdeyse 1 lira oluşu, çeyrek altının 40 lira civari oluşu, insanlarin gerçekçi samimiyeti, samimi tv programlari, samimi komşuluk ilişkileri hepsi hala aklimda. Ve özlüyorum.
  • Merak ettim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 lü yıllar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002
  • 2008 kesinlikle. Euro 2008 de anirmaktan sesimin kisildigi, spikerin “Semiihhh, goooll” “Nihaaat, nihaaaat, nihaaat” diye bağirişlari, 3-2 comebackimiz, hirvatlarin aglayisi, Cola Turka futbol toplari, günümüze oranla hiçbir şey sayilmicak olan enflasyon, dolarin nerdeyse 1 lira oluşu, çeyrek altının 40 lira civari oluşu, insanlarin gerçekçi samimiyeti, samimi tv programlari, samimi komşuluk ilişkileri hepsi hala aklimda. Ve özlüyorum.

• Yaşamadım o yılları ama dinlediğim, okuduğum, izlediğim kadarıyla 70-80 arası derim.
  • 1938'den beri türkiyede işler iyi gitmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 2010 arası ülke gayet iyiydi. Yöneten kişiler aynı bizi o günlere döndürsünler her seçim istediklerini verdik.

• 1961-1970 arası

• 2011 yılı
  • 2008-2012

• 2002-2023 arası.

• 98-2010 arasi

• Kime göre?
    Hisse sahiplerine,Emniyet müdürüne ve borçlarından yeni kurtulmuş bir vatandaşa göre zaman değişecektir.
    Konu siyasi ise bu işin iyisi kötüsü olmaz.
  • kanuni zamanları ve atatürk zamanları
  • ekonomik olarak 2003-2011 (ortalama vatandaşın yaşam standartı)
    not: Akpli değilim
  • 300.000 yıl filan önce henüz insan mahlukatı ortada yokken.

• 87-96
    referandumla siyasi yasaklar kalkmış politikacılar far yemiş tavşan gibi çekingen devletin hazinesini sadece azar azar tırtıklar olmuştu en küçük yolsuzluk kırıntısı bulunsa basın hemen üstlerine giderdi sonraları ortaya çıktı ki bu durum içerdeki mafyaya yaradı tabi devletin malı deniz yemeyen keriz bu devirde ortaya çıktı özala kadar yenmeyen malları mafya yediğinden enflasyon çıldırdı ama yine de demokrat parti öncesini hariç tutarsak en medeni yıllardı
  • 1923-1938 Arası

İkinci sırada 90 lar...

• Sultan Sülüman zamanı diyorum ben yani 1500-1600 yılları oluyor sanırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.