Şimdi Ara

SİZCE TURK GM WAR MIDIR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizce bu oyunda türk gm warmıdır??? ben hiç rastlamadım ama goren warsa bizlerle paylasırsa sewinirim...

• olabilir neden olmasın hatta arkadasımızın bırı ankarada cypher gm oldugunu soyledı bana adresını yollıycaktı ama abi ses yoq
  • o arkadaş birazsana zor adresini yollar canım benim bıraz korkuoda duyduğuma gore azına siilah dayamışlar birini hacklediği için.

amabu uzun zaman oldu . .

oyunda yabancı kalmadığıiçin türk gm ler çok cyperda 2 tane türk gm var fakat türkçe konuşmuyorlar . . . vetürk olduklarını söylemiyorlar zatn ortada gözükmüyorlar sadece kendi satacakları charların itemlerini dmlere tek vuruş yaparken kazayla görürseniz görüyorsunuz.
  • olympıaldakıelr belkı gormustur _JAGU_ nıck lı bırı vardı tek vurusta dm kesıodu gm3 edılemıs onu _JAGU_ paso kesıo bırıde gm ıtemelrı satıomus dedı dm kesıp gm3 te pembe bır yazıyla yok bunlar beleş dedi
  • v ar
    şu an cypher da sabah günaydın felan yazıyor pm aç pls diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_sedat

v ar
    şu an cypher da sabah günaydın felan yazıyor pm aç pls diyor

fatih dalaksızı z4 ün charını hackleyen lavuğun teki ondan gm falan olmaz şu an bildiğim türk gm yok önceden _cobain_ ve godfrey vardı
  • vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !! 100$ rım VAR NE YAPSAM ACABA!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bmw_m3

olabilir neden olmasın hatta arkadasımızın bırı ankarada cypher gm oldugunu soyledı bana adresını yollıycaktı ama abi ses yoq

RTK CAFE KARANFIL 2 SOKAK KIZLAY/ANKARA
    ESKİ CYPHER GM Sİ !

AYRICA; ANIJAD - GOFRET - SYLREA TE AYNI CAFEDE TAKILIRLAR ..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddfdefdw -- 11 Mayıs 2006; 15:00:01 >
  • byeler cyhper ın gm si daha 5. sınıfa gidiyo
  • türk gm war ya da war dı aresin 0cak zamanındakı gm i türk we artis bişeydi
  • bi sey sorcam her serwerda en az kac gm wardır???
  • cyper ın gm si türk olduğu için zaten orda en cok hack kosxp dupe ws olaylar oluyoo
  • banada diyolar ben gm im die ama o kadar çokk ki ben gm im dien hiç birine inanmıyorum artık doğru da olsaaa
  • vardır
  • Benim bildiğim GM'ler K2 ofislerinde (california veya öyle bir yerde) çalışıyorlar. Yani o bölgede yaşıyor olmaları gerekiyor. Evet türk gm var ankara oturuyor iddiası sallamadan ibaret.
  • sana katılıyorum
  • Belkide warrr Belkide Yokkkk
  • var var tabi var ben görrdüm türk gm xıgenon da ya neden olmasın var var merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.