Şimdi Ara

Sizce torontoya gitmişken new york'a da gideyim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazın dil okuluyla toronto ya gideceğim 6 hafta ama dil okulunun new york gezisi falanda oluyormuş sizce burdan amerika vizesi çıkartıp gitmişken nyc'ide görmek gerekir mi ? Çok para gider diye istemedim ama gitmişken orayıda görmek lazım diye düşünüyorum

• up
  • güncel
  • Glt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git diyosunuz da nerden baksanız 2000-3000 lirada öyle gider, gitmek için neden söyleseniz bari, bu paraya değer mi sizce ?
  • Gitme

• Yav he he diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Yav he he diyorum.

Noldu liseli inanmadın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar yazın dil okuluyla toronto ya gideceğim 6 hafta ama dil okulunun new york gezisi falanda oluyormuş sizce burdan amerika vizesi çıkartıp gitmişken nyc'ide görmek gerekir mi ? Çok para gider diye istemedim ama gitmişken orayıda görmek lazım diye düşünüyorum

Kesinlikle. Zaten ilk haftadan sonra Toronto da yapılacak bir sey bulamayacaksın. Varsa yoksa eaton centre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece.98

quote:

Arkadaşlar yazın dil okuluyla toronto ya gideceğim 6 hafta ama dil okulunun new york gezisi falanda oluyormuş sizce burdan amerika vizesi çıkartıp gitmişken nyc'ide görmek gerekir mi ? Çok para gider diye istemedim ama gitmişken orayıda görmek lazım diye düşünüyorum

Kesinlikle. Zaten ilk haftadan sonra Toronto da yapılacak bir sey bulamayacaksın. Varsa yoksa eaton centre

Şahsen ankarada bile yapilacak şey buluyorum biraz abarti olmamis mi yapacak bir sey bulamamak ? Koskoca torontoda hicmi yok gece kulubu bar, gezilecek tozulacak yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Lan dün telefonda git dedim ya sana salak.

Tamam
  • eylülde bende gidicem bostona nasıl amerika iyimi anlat biraz yabancı dilin ne oranda gelişti dil kursları sadece dersmi veriyor yoksa gezmelere falan çıkarıyormu cart curt
  • quote:

git diyosunuz da nerden baksanız 2000-3000 lirada öyle gider, gitmek için neden söyleseniz bari, bu paraya değer mi sizce ?

Gitme

• Git hacı kesinlikle değer bence.En azından gitmişken görmüş olursun.Sonra pişmanlık kalmasın içinde o kadar gitmişken keşke gitseydim diye.
  • Nyc bi işe yaramaz ama gitmişken gör orayıda tabi başka zaman gitme şansın yoksa.zaten torontoda pek bi cacık yoktur. hemde oyle 2000-3000 gitmez.tur varsa zaten bilet ucuz olur ayrıyyetten manhattan da bile 35-40 dolara gecelik yerler var.3 gün kalsan 120 dolar dolar.yesen içsen 300 de max. Ki o da 2000-3000 tl etmiyo. Ki zaten turda kalıcak yer falanda verirler max 300-400 bişi olur herhalde tur gidiş dönüş konaklama dahil. O paraya ny değer

• quote:

Orijinalden alıntı: PENDRAG0N

eylülde bende gidicem bostona nasıl amerika iyimi anlat biraz yabancı dilin ne oranda gelişti dil kursları sadece dersmi veriyor yoksa gezmelere falan çıkarıyormu cart curt

Bilmiyorum hocam daha gitmedim görücez
  • Hocam kesinlikle New York'a gitmeden gelme, sakın öyle bir hata yapma yani
  • Malibu beach club'un ordan devam edersen new york'a kolayca cikarsin bence git

• toronto amerikada değilmi zaten ny a gitmek için niye vize cıkartıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

toronto amerikada değilmi zaten ny a gitmek için niye vize cıkartıyon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.