Şimdi Ara

Sizce toplumumuzun Ahlaki Yapisini hangi TV Programlari Bozuyor..? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diziler ahlak bozmaz cunki oynayanlar tiyatrocudur olaylar kurgudur gercegi yansitmaz en azindan turk yapimi diziler oyle

izdivac en basta gelen ahlak degeri olmayan progrdir

kizlar mini etek giydi adamla kadun opustu cocuklarin ahlaki bozuldu diye yobaz bi anlayis ile programi yayindan kaldir. izdivacda resmen insan satiyorlar paran evin araban varsa evlenirim diyorlar programa hicbi ceza yok

izleyende en buyuk kabahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

diziler ahlak bozmaz cunki oynayanlar tiyatrocudur olaylar kurgudur gercegi yansitmaz en azindan turk yapimi diziler oyle

izdivac en basta gelen ahlak degeri olmayan progrdir

kizlar mini etek giydi adamla kadun opustu cocuklarin ahlaki bozuldu diye yobaz bi anlayis ile programi yayindan kaldir. izdivacda resmen insan satiyorlar paran evin araban varsa evlenirim diyorlar programa hicbi ceza yok

izleyende en buyuk kabahat
    ahlak denen kavramın belli sınırlarımı varmışsöyleyinde bilelim

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

Eğer bir toplumun değerlerin tv programları bozacak kadar narin iste diyecek bir şey yok... Esas olan toplumsal değerlerin tv programlarını yönlendirmesidir...

Bu konuya verilebilecek en güzel cevaptı bence ağzına sağlık çok doğru konuşmuşsun.

bu lafın üstüne daha kim konuşuyo?

Orijinalden alıntı: bakidoruk

@eixs

Arz-talep derken şunu demek istedim. Örneğin dizilerde içeriklerinden tamamen saptırılmış edebi eserler kullanılıyor, bunu yayınlayan kanala bu saygısızlıktan dolayı şikayet mektupları atmamız gerekirken kocaman bir kitle televizyonun karşısında bir elinde çekirdek bir elinde çay bardağı pür dikkat yayını izliyor. Şikayet etmemiz gerektiğini düşünecek kadar bilinçli olsaydık bugün kanallarımızda farklı farklı belgeseller gösterilirdi.

Alıntıları Göster
    Aklı başında insanlar yani eğitimli kişiler bunları izleyipte etkilenmez zaten izleyen kesimde bellidir heeee bunları izleyip özenip kanıyosa o insandan ne köy olur ne kasaba zaten.çocuklar eğitimsiz inanirder şimdi birileri anne babası izletmesin ozmn ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Kavak Yelleri
    Aşk-ı memnu
    Yaprak Dökümü
    Afedersiniz ama birbirine vermeyen kalmadı ne güzelde batının edepsizliklerini gençlere empoze ediyorlar.Aynı gençlik okadar gözü kapanmış ki bunu yazdım diye şimdi beni yobazda ilan eder.
    Kanald izlemeye devam

Kavak Yelleri ilk başladığında güzel bir diziye benziyor dedim güzel bir gençlik dizisiydi ama iş İstanbula gittiklerinden sonra bozuldu bende izlemeyi bıraktım.

aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

quote:

Kavak Yelleri
    Aşk-ı memnu
    Yaprak Dökümü
    Afedersiniz ama birbirine vermeyen kalmadı ne güzelde batının edepsizliklerini gençlere empoze ediyorlar.Aynı gençlik okadar gözü kapanmış ki bunu yazdım diye şimdi beni yobazda ilan eder.
    Kanald izlemeye devam

Kavak Yelleri ilk başladığında güzel bir diziye benziyor dedim güzel bir gençlik dizisiydi ama iş İstanbula gittiklerinden sonra bozuldu bende izlemeyi bıraktım.

aynen katılıyorum

Alıntıları Göster
    Ya yuh artık. Stv,Kanal7 nin yayınlarına laf edenler olmuş. Başlıkta Ahlaki yapıyı bozan programlar demiş. İyi güldüm Hadi hepimiz oturup bikinili magazin programı sunan kadını izleyip ahlakımızı düzeltelim

• quote:

@eixs

Arz-talep derken şunu demek istedim. Örneğin dizilerde içeriklerinden tamamen saptırılmış edebi eserler kullanılıyor, bunu yayınlayan kanala bu saygısızlıktan dolayı şikayet mektupları atmamız gerekirken kocaman bir kitle televizyonun karşısında bir elinde çekirdek bir elinde çay bardağı pür dikkat yayını izliyor. Şikayet etmemiz gerektiğini düşünecek kadar bilinçli olsaydık bugün kanallarımızda farklı farklı belgeseller gösterilirdi.

Alıntıları Göster
    İzdivaç - Gelin kaynana programları - Mehmet Ali Erbil'in bütün programları - Ayrılık / Buluşma programlarının tamamı...

• quote:

@eixs

Alıntıları Göster
    bez bebek

• quote:

Orijinalden alıntı: karabiberci

bez bebek

Alıntıları Göster
    Muhteşem üçlü

Cnbc-e,e2,Ntv
    Tüm Samanyolu Programları
  • quote:

@eixs

Alıntıları Göster
    kanal d bozuyormuş bir milletimiz var filmin en kötü sahnesını alır örnek alır gecen cocuklar gördum oyun oynarlarken ne oynuyorlardı bilirmisiniz Polatçılık ?!? bu cocugu bu fılmın basına oturanda suç değilde yayınlayandamı suç bu başlıgı acanın zıhnıyetı ne kadar ileri bilemicem alman tvlerinde 11 den sonra neler neler var ama cocukların ahlakını bozucu bı baslık altında haberlere cıkan birşey gormedım . Biz değilmiyiz kendini pikachu sanıp atlayan sonrada hangı dızıler bozun diyin Aşk-ı memnudaki sevişme sahneleri olmasa cok zevksiz bi film olurdu herhalde ??

• quote:

Kavak Yelleri
    Aşk-ı memnu
    Yaprak Dökümü
    Kanald izlemeye devam

• quote:

Eğer bir toplumun değerlerin tv programları bozacak kadar narin iste diyecek bir şey yok... Esas olan toplumsal değerlerin tv programlarını yönlendirmesidir...

bravoo....

Orijinalden alıntı: qwer3273

quote:

bravoo....

Alıntıları Göster
    ahlaki yapından çok bu programlar insanımıza ne veriyor onu düşünmek lazım. mesela kadın programlarına 5dk tahammül edemem açık kalmasına ama e2'de yayınlanan martha stewart, rachael ray gibi yapımları annemle beraber izliyoruz bizimkilerde saçma sapan konular, münevver cinayetleri, en son magazin haberleri, donbastı(ece erken) falan, onlarda yemek tarifinden güncel konulara kadar herşey işleniyor country müziğiyle beraber. bizde ise hala suyunun suyu çıkmış düğün şarkıları, oyun havaları kulak tırmalamaktan başka işe yaramıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: qwer3273

kanal d bozuyormuş bir milletimiz var filmin en kötü sahnesını alır örnek alır gecen cocuklar gördum oyun oynarlarken ne oynuyorlardı bilirmisiniz Polatçılık ?!? bu cocugu bu fılmın basına oturanda suç değilde yayınlayandamı suç bu başlıgı acanın zıhnıyetı ne kadar ileri bilemicem alman tvlerinde 11 den sonra neler neler var ama cocukların ahlakını bozucu bı baslık altında haberlere cıkan birşey gormedım . Biz değilmiyiz kendini pikachu sanıp atlayan sonrada hangı dızıler bozun diyin Aşk-ı memnudaki sevişme sahneleri olmasa cok zevksiz bi film olurdu herhalde ??

Hayır bide şunu anlamıyorum kendini pikachu sanıp aşşağı atlamış ulan pikachu zaten uçmuodu ki izlemeyi bilmiolarsa yayının suçu ne
    neden kurtlar vadisi izleyip mafya oluyolar da devlet için çalışan bi istihbaratçı olmuolar yani aslında bence tv ler sadece insanın içinde gizli olan olmak istediğimiz şeyi olmamız için gaz verio

• quote:

Orijinalden alıntı: polokolik

kanal d nin dizileri

32. Gün programında Şahin K' nın konuk olduğu bölüm.

Orijinalden alıntı: blackanka

quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Orjinalden alıntı: blackanka

Samanyolunun fetoşcu programları bozuyo beyin yıkıyorlar

Al Bi Ezberci Daha. La Olm Hadi Beyin Yıkıyo Diyelim Ki Bu Zaten Belli Bi Kesimin Uydurması... Size ne ? Sizi Neden Bu Kadar Alakadar Ediyo? Senin Beynin Yıkanmamış Bak. İyi Hoş. Ama Beyinleri Yıkanıyo Dediklerinden Sana ne ? Sen Aşk-ı Memnu İzlemeye Devam Et... Ne De Olsa Onlar Beyin Yıkamıyo Size Göre

Geçen ergenekon hakkında dizi yapmışlar bu nedir beyin yıkama deyilmi?

quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

ahlaki yapından çok bu programlar insanımıza ne veriyor onu düşünmek lazım. mesela kadın programlarına 5dk tahammül edemem açık kalmasına ama e2'de yayınlanan martha stewart, rachael ray gibi yapımları annemle beraber izliyoruz bizimkilerde saçma sapan konular, münevver cinayetleri, en son magazin haberleri, donbastı(ece erken) falan, onlarda yemek tarifinden güncel konulara kadar herşey işleniyor country müziğiyle beraber. bizde ise hala suyunun suyu çıkmış düğün şarkıları, oyun havaları kulak tırmalamaktan başka işe yaramıyor..

Aynen mutlaka "Gece Şovu" nuda izle. Conan O'brien çok iyi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 19 Eylül 2009; 20:57:05 >

MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar &amp;amp;amp;amp; Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: polokolik

kanal d nin dizileri

32. Gün programında Şahin K' nın konuk olduğu bölüm.

Alıntıları Göster
    Magazin programları,kim kiminle nerede nasıl yaptı,neden,niçin.Ünlülerin 5N1K'sı

Samanyolu Tv,dinden soğutuyorlar insanı.

Adanalı

Eskiden Kurtlar Vadisi'de diyebilirdim düzeldi dizi

Aşk-I Memnu

İzdivaç.Bana göre kadın satmanın gönüllü ve medyatik formatı.

Toplumuzun ahlaki yapısını programlar değilde bence haber ajansları ve yayın yönetmenleride bozuyor.Münevver Karabulut cinayeti sanki Başbakanın kızı öldürüldü.

Tv'de cnbc-e,e2,Star Tv Ana haber programı,Habertürk,ntv,cnnturk gece programları ve çok güzel hareketler dışında hiçbirşey seyretmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

quote:

Bu konuya verilebilecek en güzel cevaptı bence ağzına sağlık çok doğru konuşmuşsun.

Alıntıları Göster
    Tolumumuzun ahlakını bozan tv programları
    Readon TV Movie Radio Player
    Turk-Tv
    Canlı-tv
    Klip-tv
    Jus tin.tv
    Çeşitli yazılımlar vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 19 Eylül 2009; 21:01:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Key

bu sağlam geldi.. haklisiniz...bu yuzden en iyisi haberleri bile internet üzerinden ve guvenilir haber sitelerinden okumak lazim aslinda...teskkurler cewapiniz için...arz talep olayi yani...ama gorunen oki halkimiz talep etmeye dewam edecek...onlarda bizlere arz edecek.. bukadar adam yazdi buraya hiç biri istemiyor ama kimsede sikeyet etmiyor ....ya bu retingleri olcen evler oluyor ya ....toplum sadece o 4000 evden ibaret saniyorlar galiba...

Alıntıları Göster
    Stv ve kanal 7 nin yayınladığı tüm diziler...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.