Şimdi Ara

Sizce Teknolojide Hangi Ülke Önde? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika-Japonya'nın yanına Güney Kore'de eklenmeli,hem teknolojide hemde Askeri alanda inanılmaz yükselişteler...Yine askeri alanda İsrail'de iyi durumda sanki...
    Şu "aktıf koruma sistemini" bildiğim kadari ile ilk yapanlar İsrail/Amerika,Güney Kore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 1 Ocak 2013; 14:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

amerika. ayrıca söylentilere göre amerikadaki teknoloji günümüzde bilinen teknolojiden 10-15 yıl daha ileride ama adamlar dünyaya yaymıyorlar.

Madem öyle sen nereden biliyorsun?
  • Japonya
  • Metonya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonya>ABD>Almanya>Kore
  • La bir sony bir Toshiba var adam akıllı.Utanmadan futuşiki falan yazmışlar ya dunya markası diye

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

İki robot yaptı diye Japonya diyorsunuzHele bana bir tane bildiginiz mp3/pc/cep telefonu vb bir duyulmuş Japon markası söyleyin.Japonya ekonomik bakımdan kalkinmistir refah düzeyi yüksektir orada ama 2-3 tane güzel şey uretselerde pazar payları düşük.

Sen bu beyinle yaşama git at kendini en yakın pencereden ciddiyim
  • Germanlar
  • USA.
  • sektörüne göre değişir o. araba mı? silah mı? elektronik aletler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

İki robot yaptı diye Japonya diyorsunuzHele bana bir tane bildiginiz mp3/pc/cep telefonu vb bir duyulmuş Japon markası söyleyin.Japonya ekonomik bakımdan kalkinmistir refah düzeyi yüksektir orada ama 2-3 tane güzel şey uretselerde pazar payları düşük.

Sen bu beyinle yaşama git at kendini en yakın pencereden ciddiyim

Neden,sen futuşukiyi marka sayarsın ben sanmam,bu subjektiftir.Ve çok biliyorsanız;doğrusunu bilseniz de bana hakaret edebileceğiniz anlamına gelmez.Çok şükür Allah bana zeka vermiş merkezi sınavlarda da iyi bir sonuç alıp hukuk kazandım ve okuyorum hala.Eğitim düzeyiniz nedir bilmem ama kafanızın çok gelişmediği ortada.Piyasada üretmek söz sahibi olmak anlamına gelmiyor.Sizin kafanızla yaklaşacak olursak Türkiye'nin ekonomide birinci olması lazım.Biz ham maddeyi almana veririz onlar işler ve bize üstüne de katarak geri satar.Japonya'nın yaptığı da bundan başka bir şey değil genelde.Ama biz almana onlar birleşik devletlere satar.

• Japonya tabiki. Teknolojinin a. koyan ülke. (adını)
  • İsrail.Bence şuan teknoloji alanında en büyük gelişmeyi yaşayan ülke İsrail'dir.
  • Sudan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

Orijinalden alıntı: GT 540M

quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

Germany'de fena sayılmaz

+1
    MERCEDES yeter

edit:
     Sizce Teknolojide Hangi Ülke Önde?

şu geminin bu zamanın teknolojisiyle yapılmasına izin verseler..

Hocam bu gemi nasıl bir şey böyle ya.

dostum araştır nasıl batırıldığını 10 ingiliz gemisi + uçak lar lafan tamire giderken batırılmış tek başınayken normalde ikiziyle yan yana geziyor yanında yardımcı gemiler dehşet bi gemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Amerika. Japonlar filan teknoloji uretmez sadece gelistirirler.

he yav he
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

quote:

he yav he

Arkadasim karsit fikrin varsa soyle biz de aydinlanalim. Benim aklima Japonlarin ilk defa urettigi bir sey gelmiyor. Bunun yani sira sonradan uzeirne koyup gelistirdigi cok sey var.

Ayrica ben uzaya hakim olamayan ulkeye de teknolojik olarak gelismis ulke demem. Bu yuzden Amerika ve Rusya benim icin teknolojik olarak en gelismis ulkedir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

quote:

he yav he

Arkadasim karsit fikrin varsa soyle biz de aydinlanalim. Benim aklima Japonlarin ilk defa urettigi bir sey gelmiyor. Bunun yani sira sonradan uzeirne koyup gelistirdigi cok sey var.

Ayrica ben uzaya hakim olamayan ulkeye de teknolojik olarak gelismis ulke demem. Bu yuzden Amerika ve Rusya benim icin teknolojik olarak en gelismis ulkedir.

Mesela şu anda başında oturduğun bilgisayar elektrik internet elinin altındaki bir çok şey Amerikan icadı ve sen Amerika teknoloji üretmez diyorsun.Bu arada geliştiren ülke Japonya değil daha çok Kore gibi ülkeler.Japonya bir sürü yeni şey yapıyor yoksa zaten o depremde gibi tutmuştu.

• ABD'nin silahını İsveç üretir. Bulunduğum yerden 30 km ötede yapay bir tepe var. Orasının altı silah fabrikası. 2. Dünya Savaşı'ndan beridir faaliyette ve o fabrikada en az 2000 kişi çalışır.

Hatta İsveç, Suudi Arabistan'da fabrika açma karşılığında 100 sene petrolü bedava alacak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.