Şimdi Ara

Sizce Takip Ediliyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'ın asabi patronu Steve Jobs'ı hastalık da durduramıyor. Jobs, şimdi de e-posta yöntemiyle, rakipleri ve müşterileriyle iletişim kuruyor. Peki Steve Jobs, Android'e nasıl laf attı?
    Seneler önce Steve Jobs'un kanser sorunu yeniden ortaya çıkmış ve dünyaca ünlü patron, 15 kilodan fazla vererek adeta erimişti. Bazı Amerikalı sağlık otoriteleri, Jobs'un 5-6 hafta ömrünün kaldığını iddia etmiş ve her an ölebileceğini vurgulamışlardı. Lakin işler pek öyle görünmüyor ve Steve Jobs'un keyfi yerinde.

Sizce Takip Ediliyor muyuz?

Siz Android'e Bakın

BBCNews'in haberine göre Bir iPhone müşterisi, Steve Jobs'a "Apple iPhone'un içerisinde, niye yerimizi anbean şirkete bildiren kodlar mevcut? Amacınız ne? Ben iPhone'u atıp, Android'e geçmeden yanıt yazacağınızı umuyorum. En azından onlar bizi takip etmiyor." ifadelerini içeren bir e-posta attı.
    Steve Jobs'un yanıtı ise her zamanki gibi sert oldu: "Biz sizi niye takip edelim. Bunlar yalan. Takipçi görmek istiyorsanız, Google Android'e bakın."
    Bu yanıt, akıllı telefon pazarında kıyasıya rekabet içerisinde olan Google ve Apple ikilisinin arasını daha da açacağa benzer.

Sizce Apple, kullanıcıları takip ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008den kalma mı bu haber?

• Bu arkadasin olayi bu. kiyida kosede kalmis haberleri periyodik olarak paylasip tartisma cikarma cabasinda.

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Görmek istediğin açıdan görüyorsun , o yüzden kim nasıl düşünürse düşünsün ,şu konuyu açarkenki niyetimi ben biliyorum o bana yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.